Şimdi Ara

45.75 net yapıp 1.75inin geo olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam oha 20 net kolay yapılmıyor maalesef türkiyede 25 neticesinde geçen sadece 2 bin kişi var bütün lysler dikkate alınmış geometri çok yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys ci L kullanıcısına yanıt
    yapılabilitesi var 20 net demedim 20 soru işaretlenir rahat. ona bakarsan barajı da geçemeyen çok kişi var. gerçekten geometride o kadar abartılacak bi şey yok ama fizik gibi biraz görsel zeka ve mantık gerektirdiğinden zaten yapılmıyor deyip kolaya kaçıyor herkes. ben de geometrim süper diye demiyorum ama lys kısmında da çoğu soru ygsden geliyor
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    Hocam Geo da zaten ygs lys pek ayrılmiyo

• Lys ci L kullanıcısına yanıt
    Evet ben de onu diyorum

• Kardeşim sen yine iyisin ben 38.50 yaptım en yüksek orda -0,25 geo netim vardı.

30-35 arası yaptığım denemelerde -0,50 & 3,00 arası geo yapıyorum max geo netim 3,75 falan

• Hocam ygsden önce kolay çözümlü bir kitap çözüp geometriyi temel attım sanıyordum fakat öyle değilmiş ve 2.5 aydada 0 geometri 10-15 anca yükseliyormuş hedefler 20 gerçekler 5-10, mat neti 30 geometri 1den bir hayır olmaz diye geo çalıştım şimdi 30 mat 5 geometri kalıp sorular yine 10-15 arası geliyorda(karekök geo denemesinin ilk 10u) sonuç derece gibi denemelerde 5-6 anca geliyor ilkinde analitik kolaydı ondan 10 oldu o başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 9 Haziran 2017; 22:16:21 >
  • biz ne yapalim hocam. türev integral yok. matematik netim 30-35

geometri son konular yok; geo da 22-26 .

52-61 arasi. ve yetmeyecek... ustune ilk konulari unutmus gibiyim.

• ben de mattan min 47 yapıp 64 65 net yapıyorum :D Hayat çok zor dostum
  • ahhh tam senesine geldi bu kat sayı değişikliği , AHIMIZ VAR
  • Yahu sizin baştan kötü moraliniz benden daha iyidir kesin

Başta 30 mat 20 geo yapardim geo iyi diye diye saldim Allah kahretmesin salmasaydim

Geo 10 a düştü mat 38-39 civarlarinda kafayı yiycem analitik komple gitti sinava 2 gün var analitigim yok

• gençler gülüp eğleniyorsunuz ama sıralamada fena çarpacak bizi bu olay ben de geometri yapamıyorum beni çok düşündürüyor bu olay 6-8 tane yapsam lys'de zil takıp oynayacağım

• Son denemem 46 net 4 geo (2si trigonometri). Bunun mutlaka bir sebebi olmalı mesela küçükken sağı solu karıştırıyor muydunuz .

• Gaksital kullanıcısına yanıt
    kucukken onu sol arkayi sag saniyodum hocam ajdbnabdnabd

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.