41 ve 54 plaka şuursuz araba kullanıyor.
-
-
Bende de mimli olanlar 41, 35, 06 nerede görürsem uzak durur temkinli davranırım. Tabi ki genelleme yapmak doğru değil ama yaşadıklarım bende biraz ön yargı yaptı. (ki kendi aracım da bu grupta yer alıyor)
_____________________________ -
Türkiye’nin birçok ilinde araba kullanmış birisi olarak diyebileceğim plakalar. 16 (sinyal verirsen inadına gaza basarlar), 41 (kendilerini f1 pilotu sanarlar) ve 54(ışık, levha bilmezler)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir Manisalı olarak 45 gördünüz mü kaçın abi nerde öküz var bizim buraya toplanmış…
Genelleme yapmayayım ama kurallara uymazlar, yol vermezler sen verirsen hayvan gibi kornaya abanırlar, park edemeyecek kadar kabiliyetsizler vs vs vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 16 Ağustos 2025; 22:48:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
07 denk gelmediyse demek.
07 muhteşem kullanıyorlar. Trafik yağ gibi akıyor. Herkes ayna kontrolünü yapıyor
45 Araç kullanmayı bilmiyor.
07 En iyi kendisi sürüyor sanıyor.
35 de 07 gibi bence ama geneli sakin.
Ama 06 plakalı çakallar, siz kadar mikrobunu görmedim. Ortalama olarak; kırmızıda geçen, 2 şeritlik yolu 3e çıkaran, ışıklara her türlü kaynağı yapan utanmaz herifler.
Muğlada yaşıyorum*
06 ya ekleme yapmak istiyorum (iyi şoförlerine değil tabi) , canı isterse yolda giderken aniden durabilir veya sağ şeritteyken aniden sola dönebilir veya soldayken aniden sağdaki sokağa dönebilir. Sinyal kullanımı da yoktur. Sinyal verirsen müsait olan yolu kapatır. Bunların hepsine Ankara'da şahit oldum. Oradan her çıktığımda rahat bir nefes alıyorum.
47 yi görene kadar 41 derdim.
41 en azından kuralı vb bilse de uygulamama davarlığını yapıyorken, 47 nin kural vb bildiği yok. Cahillik anlamında bilmiyorlar bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sığır her yerde var. Plakaya bağlı bir durum değil.
_____________________________ -
Bu ülkenin tek mimli plakası 35'dir.
Trafik zekaları sıfırdır, araba kullanmayı sadece direksiyon tutmak zannederler, çünkü yaşadıkları şehirde sadece bir tane yol vardır, ona endekslilerdir.
Sol şeridi yavaş gidip işgal etmek, yamuk park etmek, 2 arabalık yere tek araba çekmek, orta şeritte 40-50km ile gidip trafiği perişan etmek, aynalara bakmadan ani şerit değişimleri vs... vs...
Diğer plakaları görünce uzaklaşın ama 35 plakayı görünce kaçın, şehir olarak komple acemiler.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
selamlar böyle bir konu açmak istiyordum bende bir liste yaparsak..
1 numara kesinlikle 41 sanki onlar ayrı bir gezegende kullanıyor gibi..
2 numara 16 ve 61 bu iki plakanın düzgün kullananı na denk gelmedim,ofluya soruyorsunuz nerelisiniz diye of diyor..)
nereye bağlı orası diyorum gayet ciddi yukarıyı gösteriyor bu adamın yolda olduğunu düşünün ortaya çıkan ürün..)
3 numaraya 06 ve 35 koyuyorum Ankarada 1 gün araba kullandım trafiktekiler sanki sürmüyor film çekiyorlardı..)
çiğdem gevrek derken sanırım izmir sürücüleride kendileride çok ayrı bir kafadalar ve anormal davranıyorlar.
bu saydıklarım illerde güzel sürücü profilleri mutlaka vardır onlardan özür diliyorum
bu illeri meşhur eden tiplere serzenişim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt