Şimdi Ara

40tlye kadar kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 tlye kadar kulaklık arıyorum. sandisk sansa clip plusla kullanacağım. benim için ses yalıtımı oldukça önemli. kulakiçi ve kafaüstü kulaklıklardan hangisi iyi bilmiyorum ama kullanış kolaylığı açısından kulakiçi istiyorum. bir de internetten alışveriş yapamadığım için eskişehirde bulunan bimeks, teknosa, vatan, media markt, gold gibi yerlerden almak zorundayım. gerçi goldda kulaklık var mı bilmiyorum

edit:daha önce kulakiçi kulaklık kullanmadım. zorlanır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 26 Ağustos 2012; 12:01:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Bimeks ten Section 8 windowbox...

bunun hakkında olumlu yorumlar duydum. forumdan bir arkadaş önermişti. fakat çok ucuz olunca hemen bozulur diye korktum. hazır para bulmuşken iyi bir şey almak istiyorum.

// Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

40 tlye kadar kulaklık arıyorum. sandisk sansa clip plusla kullanacağım. benim için ses yalıtımı oldukça önemli. kulakiçi ve kafaüstü kulaklıklardan hangisi iyi bilmiyorum ama kullanış kolaylığı açısından kulakiçi istiyorum. bir de internetten alışveriş yapamadığım için eskişehirde bulunan bimeks, teknosa, vatan, media markt, gold gibi yerlerden almak zorundayım. gerçi goldda kulaklık var mı bilmiyorum

edit:daha önce kulakiçi kulaklık kullanmadım. zorlanır mıyım?

Bass istersen Creative EP 630

Ama bence AKG K309/K311

Ep630'un bundan hem bir artısı yok hemde 2 tane ep630'u da 1 yıl geçmeden bozmuştum ben.

Orijinalden alıntı: Pi22

Ama bence AKG K309/K311

teşekkürler dediğiniz ürünleri inceleyeceğim.

quote:

Quattro_tr

bu sectionlar çok çabuk mu bozuluyor 3-5 tane alma muhabbeti geçince aklıma geldi

quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Ama bence AKG K309/K311

teşekkürler dediğiniz ürünleri inceleyeceğim.

quote:

Quattro_tr

bu sectionlar çok çabuk mu bozuluyor 3-5 tane alma muhabbeti geçince aklıma geldi

Kablosu kumaş kaplı o yüzden kırılmaya ve karışmaya çok müsait.
    Bugün cebime koyayım derken bir tanesinin driveri kolayca açıldı. İyi tutturmamışlar anlaşılan. Azıcık japon sürüp sağlamlaştırırım onu artık.

• o fiyata çok fazla birşey bekleme +10 lira daha koyup v-moda faze alabilirsin bana göre. Forumda satan bi arkadaş var.
  • Creative ep630 ya da ep630i almanı tavsiye ederim ben de. Gerçekten çok iyi kulaklıklar. Bir çok ucuz pahalı değişik marka kulaklık kullandım ama ben iphone umda ep630i kullanıyorum. Bu fiyat aralığında daha iyisini bulamazsın. öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

section 8 windowbox'ı aldım fakat bir problemim var. kulaklık kulağıma büyük geliyor. maalesef daha küük kulaklık padi de çıkmadı. kulaklığın üstündeki en küçük pad mi yoksa dışarıdan daha küçüğünü de alabilir miyim? bu arada bimeksten ürün almanızı hiç tavsiye etmem. ürünü 2 kere değiştirdim hala ürün açılmış, kullanılmış gibi tuhaf izler var üzerinde. artık ruhum sıkıldı kullanıyorum mecburen.

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

section 8 windowbox'ı aldım fakat bir problemim var. kulaklık kulağıma büyük geliyor. maalesef daha küük kulaklık padi de çıkmadı. kulaklığın üstündeki en küçük pad mi yoksa dışarıdan daha küçüğünü de alabilir miyim? bu arada bimeksten ürün almanızı hiç tavsiye etmem. ürünü 2 kere değiştirdim hala ürün açılmış, kullanılmış gibi tuhaf izler var üzerinde. artık ruhum sıkıldı kullanıyorum mecburen.

Kulaklıkta varsayılan olarak gelen kulaklık padi gayet küçük. Kulaklığın padini kulağınıza doğru şekilde bastırarak yerleştirdiğinize emin misiniz?

Daha küçüğünün olacağını pek sanmıyorum.

• bence de görünüşte küçük ama kulağımın vıcığını çıkardım resmen ama hala rahatlıkla dışarıdaki sesleri duyabiliyorum ve kulaklık tam oturmuyor emanet gibi duruyor. bazen düşüyor.

bence de görünüşte küçük ama kulağımın vıcığını çıkardım resmen ama hala rahatlıkla dışarıdaki sesleri duyabiliyorum ve kulaklık tam oturmuyor emanet gibi duruyor. bazen düşüyor.

İyice bastırmanıza rağmen oturmuyorsa büyüğünü denemek çözüm olabilir. Dışarıdaki sesleri %100 kesmez ama normal bir konuşma sesini müzik kapalıyken bile duymamalısınız normalde.

edit: büyüğü taktım. ama her şeyi çok net duyabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 8 Eylül 2012; 20:40:08 >
  • Kardeş senin kulakların gerçekten çok iyi algılıyor ya da cidden kulağını oturmadı. Ben iyice itip üstüne şarkı açtım mı ne dışarı ses cıkıyor ne içeri ses giriyor. Zaten kulağından düşüyorsa oturmamış demektir. Normal kulak içi padleri gibi aslında. Başka kulak içi kulaklığınız varsa padini deneyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Madalyon31

Kardeş senin kulakların gerçekten çok iyi algılıyor ya da cidden kulağını oturmadı. Ben iyice itip üstüne şarkı açtım mı ne dışarı ses cıkıyor ne içeri ses giriyor. Zaten kulağından düşüyorsa oturmamış demektir. Normal kulak içi padleri gibi aslında. Başka kulak içi kulaklığınız varsa padini deneyebilirsiniz.

tamam teşekkürler yardımınız için başka bir pad deneyim bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

windowboxta sanırım bir uç eksikti (ve bu kuçuk olandı diye hatırlıyorum) sorun bundan kaynaklanıyordur. 2 tane uç çok az. Örneğın ben sadece küçük takabiliyorum.

tamam teşekkürler küçük uç almayı deneyeceğim. umarım olur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.