Şimdi Ara

408 allure'dan f30 320ied 40. yıla geçilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mevcut aracım 2023 selenyum gri pejo 408 allure paket.

8 ay önce sıfır aldım. şuan 10 binde. hata boya değişen yok.

arkadaşım olan bi galeriye 2016 model f30 320ied geldi.

ilk sahibinden, 125 binde, full yetkili servis bakımlı, hiç oynanmamış ve içi dışı çok temiz kullanılmış bir araç.

dış siyah, iç kırmızı. özellikle içinin kondisyonu 10/10. harman kardon, elektrikli hafızalı koltuk, sunroof, nbt ekran vs. dolu bir araba.

sol ön kapı, sol ön çamurluk değişen. kaput boya. tüm işlemler yetkili serviste yapılmış.

pejo'dan memnun olmadığım söylenemez. kapılardan gelen gıcırtılar, trim sesleri ve vasat altı malzeme kalitesi dışında. ancak daha önceki araçlarım w204 c180, f10 520i, bmw 118i. bmw ile bi test turu attıktan sonra o hissi özlediğimi farkettim. aynı zamanda arabanın gidişi, duruşu, kozmetiği gerçekten çok iyiydi. ne trim sesi, ne alt takımdan ses, ne şanzumanda vuruntu, gerçekten tertemizdi.

düz mantık olarak 2023 model 10 binde araba ile 2016 model 125 bindeki arabaya geçmek mantıksız. ancak bi arabacı gözüyle yorumunuz ne olurdu? üstüne para alıp para vermeyeceğim. kafa kafaya takas şeklinde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 9 Haziran 2024; 22:17:6 >

• Maddi gücünüz yerinde ise düşünmeden geçebilirsiniz aylık gelirsiniz düşük altın miras vs bozdurup araç aldıysanız geçmeyin ama güçlü ise maddi durumunun geçin düşünmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir bmw kullanicisi ve aşığı olarak kesinlikle ama kesinlikle geçilmez. N13 son derece iyi bakilsa dahi kronik sorunları olan bir motor. 20d yada b38 kodlu 3 silindirli benzinli ve makyajlı f30 kesinlikle tavsiye olunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt

bunu arıza çıkarma ihtimaline karşı mı söylediniz? zaten Max 2 sene binip satarım düşüncesiyle alacağım. 150-160 bin km civarına denk gelir o da. o zamana kadar büyük bir sorun çıkarması çok mu muhtemel?

• F30 tadını kolay kolay hic bir aracda bulamassiniz. Zevki ayrı güzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam bmw de motor yediniz diyelim şans işi bu karşılayacak gücün varsa hiç düşünme eski araç problemleri hep olacak km yüksek vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Bir bmw kullanicisi ve aşığı olarak kesinlikle ama kesinlikle geçilmez. N13 son derece iyi bakilsa dahi kronik sorunları olan bir motor. 20d yada b38 kodlu 3 silindirli benzinli ve makyajlı f30 kesinlikle tavsiye olunur.

Katılıyorum N13 motorlu araçlardan uzak durmak iyi bir tercih olacaktır. Bence 3 serisinin en mantıklı olanı B48 motorlu G20'ler tabi onlar da fiyat olarak F30'ların hayli üzerinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaput boyalı bmw almazdım.

O arabaya temiz de demezler. Belki tüm sahipleri tanıdık olur, tanıdıklar arasında alınır satılır, o kaput boyası önemsiz bir kazada olmuşsa ve bunu biliyorsan alınabilir ama başkasına satarken 200 bin lira değer kaybını da göz önünde bulundurarak...

Temiz 408 ile arasında fiyat farkı da var. Ben olsam kendim satışa koyar, satılırsa temiz f30 veya 200 daha ekleyip G20 alırdım madem kaput boyalı bmw alınabiliyor.

• geçilmez,ben geçmem n13'ün ne yağ kaçağı biter,ne su kaçağı,nede teklemesi biter,dertsiz başınıza dert almayın,g20 durumu varsa g20 alın f30 yerine.

• Sıkıntılı yerler boya değişen. Özellikle adı çıkmış bir araba için ben almazdım. Tekrar premiuma dönmek istiyorsan arkadaşın dediği gibi g20 bakmak lazım.

• 2023 arabadan 2016 arabaya geçmem. Önden patlak f30 a hiç geçmem.

• 408 i kesinlikle satardım ancak 2016 bir bmw ye geçmezdim. Eğer illa alacaksanız conta testi yaptırmanızı öneririm.

• Halk arasında şöye bir tabir vardır lüks otomobiller için " 100 BİN KM kadar sen binersin 100 BİN KM den sonra o sana biner. "

Buda genellikle doğrudur ve masraf çıkarırlar.Astarı yüzünden pahali olur.

Otomobilin çok eski değilmiş beğeniyorsan bir kaç yıl daha keyfini çıkar.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Benim F20 7 yaşında 26.000km de. O zaman daha çok var.

• 408 bir hevesle alıp sahipleri hep satıyor zaten aracın 2. Eli diğer araçlara göre çok hızlı düşüyor bu manada o 408 her türlü satardım .
    BMW alınır mı ? Gerçekten temiz ise ve 2 sene satarken 0 araca göre daha az prim yapacağını bilip aradaki zarar önemsiz olacaksa sizin için neden olmasın .
    Tucson pp 2023 sahibiyim aracıma Cla 2016 hatasız düşük km ve üste epey bir para ile teklif geldi acaba küçülmeye gitsem mi dedim fakat aracın içine binince cla dan sadece adı kalmış tüm özellikleri yeni neslin altında çağ dışı geldi .Kısacası bizim nesil 2016 2018 premium araçları zamanında alamadık ve hep etkileyici geliyor bize ama aslında öğle değil zamanı geçmeye yakın araçlar .Günümüzde premium veya normal araçlar arasında fark kalmadı gibi bir şey artım statü farkı belli etmek dışında kendi segmentinde her model hemen hemen aynı şeyleri sunuyor .

Macera aramam dersen alma .
    Özeniyorsan içinde kaldıysa zarar etmeyi göze alarak alabilirsin
    Hayırlısı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• JrFuKi J kullanıcısına yanıt

Tucson ile mercedesi mi kiyasladiniz simdi az önce ! Tucson kötü araç değildir ama öyle premiumler ile yarışabilecek bir araçta değil .Özellikle Hyundai her modeline 2-3 yılda bir makyaj ve kasa değişimi yaparak modellerinin ikinci elini öldürüyor zaten .

• ee 408 çok iyiydi urustu falan. tip şekil güzel ama neden tutulmadı bu araç? baktım şimdi fiyatları da uygun gibi allurenin en azından ama tutulmadı demek

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Arka torsiyon, 3 silindir fındık motor, direksiyon hissiyatı sifir, ruh yok arabada; herhangi bir bmw kullanan zaten bu araçta keyif alması imkansız. Teknoloji, goruntu tasarim çok ii hakkını yiyemem ama suarac yerine yeni bmw 1 hatta 2 serisi alinir, içine oturun yeni bmw lerin kalite farkisini hemen anlarsınız; surus kalitesine hele hiç ama hiç girmiyorum

• LaViTz kullanıcısına yanıt

carviser, doğan kabak falan baya ballandıra ballandıra anlatıyordu aracı. yol tutuşu iyi diyolar genelde incelemelerde. sırf şu araç için müsait vakitte bakmaya gideceğim.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Abi torsiyon çubuğu olan arabada ne yol tutuşu ya, zıplaya zıplaya gidiyor arkasi, bu paralara düşük km dolu olmak kaydıyla premium kovalarım. Hatta golf 1.5 e tsi r line bile olur. Vw gurubunda en keyifli arac açık ara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.