Şimdi Ara

4070TI CPU ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

varolan apu sistemime 4070ti ekran kartı aldım, darboğaz yapacağını biliyordum fakat sadece işlemciyi değiştirip kurtulurum diye düşünüyordum ancak sanırım bütün sistemi değiştirmem gerekecek.

Sistemim;

4070ti

r5 5600G

240mm sıvı soğutma

B550m

Cooler master TD500 650W PSU (kasadan çıkan psu)

ddr 4 16gb 3600 mhz cl18

500gb m2 ssd

Şimdi bu sistemde DDR 5 bir sisteme geçeceğim işlemci olarakta i9 13900f düşünüyordum ancak 13900k veya 13900kf de olabilir ancak beni korkutan şey bazı arkadaşlar 360mm sıvı soğutma ile bile bazı oyunlarda +80 +90 ısılara çıkıldığını söylüyor. Sistemi komple değiştireceğim TD500 hariç. Bu durumda bana işlemci ve anakart olarak yardımcı olabilir misiniz? i9 u nasıl soğuk kullanabilirim veya ryzen mi tercih etmem gerekli ve hangi işlemcilerle darboğaz yapmadan %95+ performans alabilirim 4070 ti dan?

Teşekkürler.

Şimdi, en hesaplı ve en mantıklı,en uygun 2 parçayı önereyim Anakart ,TR de ilk parti gelen ve son kalan bi anakart.Başka yerde bitirmişler. 2 .parti ne zaman gelir ve bu fiatlarda olurmu bilemem. Kaçırma,niyetin varsa hemen al.İşlemci muazzamdır Pek ısınmaz Stok soğutucu ile geliyor Onunla bi denersin. Elindeki 240 mm zaten uyumsuz olabilir. En kötü ihtimal ile ucuz bi hava soğutma alırsın.

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600-alti-cekirdek-3-80-ghz-fiyati,247422653.html

• güzel bir ikili teşekkür ederim fakat monitör olarak 1080p kullanacağımı söylemeyi unutmuşum, bu attığınız anakart micro ve 4070ti çok büyük olduğu için micro anakartlarda sıkıntı çıkartıyor şuan kasanın önündeki usb çalıştıran kabloyu anakarttan sökmek zorunda kaldım ekran kartı üstüne geldiği için. DDR5 ATX bi anakart olmalı seçeceğimiz işlemcide 1080p çözünürlükte 4070ti a darboğaz yaptırmamalı. ryzen 7700x e baktığımda bile 1080p de %30 darboğaz gözüküyor bu durumda işlemci önerebilir misiniz anakart bulmak yine daha kolay olabilir. Aslında dediğim gibi i9 13900 tercih edeceğim fakat onuda soğutmak gerçekten sıkıntılı gibi duruyor

Öle uydur kaydır sitelere bakarsınız, yüzde 30 değil, yüzde 130 bile çıkartırlar .Bunlar,milletle dalgamı geçiyor. 7700x gibi bi işlemci ,4070 Ti yi, 1080P de hoplatır.Aşağıda bu işin pirlerinden hardwareunboxed in testi var .Ki ,e.akrtı RTX 4090.

Resme tıklayın,netleşir.13900K dan farkı yok.

4070TI CPU ONERISI

4070 Tİ ışın izleme (RT) çalıştırmayacaksanız, 1080p oyun için gereğinden fazlası (overkill) olabilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.