Şimdi Ara

407 Hoparlör Montajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    407 ye internet üzerinden 4 adet ön arka orjinal kapı hoparlörü aldım 200 TL ye. Bugün Büyükçekmece de sanayiye gittim montaj için 200 TL fiyat verdiler. Yaptırmadım bana çok yüksek geldi montaj fiyatı bizim tüm gün çalışmamız 150 TL anca ediyor. Bu fiyatlar normal mi, daha uygun fiyata montaj yaptırabileceğim birileri varmıdır İstanbul'da tavsiye edeceğiniz yada kendim denesem diyorum varmıdır kendi yapan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Peugeot forumlarında ya da facebook gruplarında kapı pandizotu (döşemesi) sökümü anlatımı vardır. 4 kapının pandizotu sökülmesi, hoparlörün değişmesi ve yeniden pandizotun takılması biraz uğraştırıcı. Bana da 150 lira demişlerdi. Kendim sökmesini biliyorum.
    https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=46289&title=407-kapi-hoparlor-degisimi
  • "Kapı klipslerini çıkarmak için daha önce aldığım plastik aparatlar vardı onları kullandım" bunun yerine düz tornavida zarar verir mi siz nasıl çıkardınız. Yandaki vidalar yıldız mı, yani yıldız tornavida mı kullanmak lazım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KorayKafadar K kullanıcısına yanıt
    Plastik aparat dediği şu:
    407 Hoparlör Montajı

    iç trim sökme aparatı diye geçer. Tornavidanın çizme ihtimali var. Çizmemesi için ucuna bez gibi birşey sarın. Peugeot kullanıcısı değilim maalesef. Benim araçta kapı vidalarını PH1, PH2, PZ1, PZ2 uç ile sökebiliyordum. Araçtan araca değişebilir. Peugeot forum ve gruplarında veya burada resmini çekip sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 1 Mart 2020; 16:25:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.