Şimdi Ara

40000 TL Dizel mi Benzinli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba 40000 TL civarında bir araç bakıyorum. Seçeneklerim biraz karışık gibi. Yorumlarınız la yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Corolla 1.33 / Linea 4K EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP / Astra 1.3 CDTi Dizel (90 HP) / Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2 / Doblo 1.6 105 HP MJET E4 PREMIO

• Bence bu seçenekler arasında lineayla astra üzerinde yoğunlaşmalısın şu sıralar zaten en alınası fiyatı uygun araçlar bunlar zaten ikiside parasını fazlasıyla hakeden arabalar bana sorarsanız astrayı tercih edin
  • Yaklaşık 2 Yıl şirket aracı olarak Corolla dizel kullandım. Kardeşimde Astra kullanıyordu. 700 km lik bir seyahatimiz oldu 2 araç peşpeşe ve Astranın Samsun - Elazığ yolu arasında baya sıkıntılı olduğunu gördüm (Yokuşlarda - Hızlanmalarda) Aslında toyotadan aldığım zevki bu zamana kadar hiç bir araçtan almadım desem yeridir. Aldığım arabayı bir sıkıntım olmazsa en az 5 sene satmamayı düşünüyorum. Hatta hiç satmayabilirim bile. Corolla nın seçeneklerde olması bu sebepten. Ancak benzinli motoru denemedim. Kısa test sürüşlerinide hiç mantıklı bulmuyorum..
  • Şu anda satılan her beş adet sıfır aracın tam üç tanesi dizel. Ayrıca satılan her üç araçtan bir tanesi otomatik vites.

Senede kaç kilometre yaparsanız yapın dizel derim.
  • astra hb tabiki 35.000 e bırakıyorlar.yada opel meriva bak 36.000 tl
  • 35000'e nerede bırakıyorlar???
  • 2. el bakarsanız (yıpranmamış 20bin kmnin altında) focsu-golfe de bakın derim. tdci-tdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

2. el bakarsanız (yıpranmamış 20bin kmnin altında) focsu-golfe de bakın derim. tdci-tdi

Bu zamana kadar baktıgım 2. Ellerde hep bır problem vardı. Bencede TR de 0 arac almak mantıksız ama saglam kullanıcı bulmak zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence biraz beklemeli.2 3 ay en azından..
  • 40 bin liraya chevrolet cruze ls plus modelini alabilirsiniz. full donanımlı, ferah ve euroncap testine göre c sınıfı sedanlar içinde en yüksek güvenliğe sahip araç. 1.6 124 beygir, şehiriçinde 9 lt civarı şehirdışında 6 lt civarı yakar.

kullanmışlığım yok fakat içine oturmuşluğum var gayet iyiydi araç. motoru da opel üretiyor diye biliyorum.
  • Ben, bu senede bilmem ne kadar kilometre yapıyorsan dizel al yapmıyosan alma veyahutta lpg baglat-baglatma.Amorti edemezsin gibi martavallara acayip kıl oluyorum.Hemserim insan günlük yasayan bir canlıdır.Gününde para varsa cebinde deponu doldurursun gezersın ısını gorurusun.Benzinli arac alıp pompanın onunde 50 tl lık mı alsam yoksa 20 tl lıkmı atsam dıye kara kara dusunecegıne,al bir dizel arac doldur pasalar gıbı 2 katı yol yap.KAC KM YAPARSA YAPSIN KULLANMASINI BILIYORSA KİŞİ DİZEL ALMALI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9E79BA17 -- 4 Eylül 2011; 12:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

2. el bakarsanız (yıpranmamış 20bin kmnin altında) focsu-golfe de bakın derim. tdci-tdi

Bu zamana kadar baktıgım 2. Ellerde hep bır problem vardı. Bencede TR de 0 arac almak mantıksız ama saglam kullanıcı bulmak zor..

tabi o konuda çok kötüyüz. adam bulduğu yerde dayıyor 5000 devire şehir içinde bile. sonra 10 parça boya, 5 parça değişen. ama yine de o fiyata 0 collection ya da comfort bakacağınıza 0 gibi 2. el titanium alın. 1 ay içinde kesinlikle bulursunuz, piyasada araba çok fazla. olmadı biz veririz imzadakini.

• Bugün ailecek firmaları dolaştık.. ben hariç herkes tek bi model de karar verdi :)) Skoda Roomster Style 1.2 TSI 105 HP. Bu model nerden çıktı anlamadım ama ev halkı bunu beğendi.. Kafam çok karıştı..
  • hiç mantıklı değil. Hiç satmadı zaten. Benzinli, tutulmayan marka ve model. Çok mantıksız
    vazgeçirin bence
  • 40000TLye sizinde yazdığınız gibi 3 tane kompakt dizel seçeneğiniz var:
    -astra klasik 1.3 cdti: az da olsa performans arıyorsanız eğer tavsiye etmem.aynı motora sahip corsa'yı ben kullanıyorum.benim aracımda dahi ancak idare eder düzeyde.şehir içi klimalı kullanımlarda,yüklü rampalara tırmanmada ve uzun yol performanslı kullanımlarda sıkıntı çekebilirsiniz.onun dışında fiyatına göre işçlik ve malzeme kalitesi,donanımı,fiyatı,...vs gayet makul bi araçtır.
    -fiat linea 1.6 multijet:kullanma fırsatım olmadı ancak performansının iyi olduğunu duydum.iç mekandaki işçilik ve malzeme kalitesi idare eder denilebilir.fiat donanım konusunda kullanıcısını üzmeyen bi firmadır.yakıt tüketimi ve konforu konusunda bi bilgim yok.
    -ford focus 1.6 tdci: bayilerin elinde kalan eski kasalardan trend x paketiyle 90 bg lik versiyondan bulabilirsiniz.hatta araştırırsanız pazarlıkla bu seçenek 1.6 tdci 109 bg sedanada çıkabilir.performans olarak iki motorda gayet iyidir.yakıt tüketimi idealdir.işçlik ve malzeme kalitesi olarak opel'le yarışır.mükemmel ötesi yol tutuşu vardır.eksileri ise sert süspansiyon nedeniyle zaman zaman konfor eksikliği ve km arttıkça aracın sağından solundan gelen tıkırtılardır.
    benzinli düşünürseniz skoda yeti'nin motoru için konuşuyorum,vw'in tsi'leri yakıt tüketimi-performans oranıyla idealdir.

• yeti değil yanlış yazmışım roomstar'dan bahsediyodum,özür dilerim.
  • pardon yeti değil roomstar'dan behsediyodum.
  • Sayılan araçlar arasında sizi kullanırkende satarkende üzmeyecek tek araç corolla. hem ikinci eli çok iyi hem parçası ucuz hemde güvenli bir aile otomobili. yakıt cinsine gelince malesef artık ülkemizde benzilnli araca binmek bir Ferrari'ye sahip olmak gibi lüks oldu. O yüzden LPG ile de uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle dizel tercih edilmeli diye düşünüyorum.
  • tabiki 2.el düşünülüyorsa az km'li bi corolla elegant d-4d bulmak en iyisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.