Şimdi Ara

4000 TL'ye kadar TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 40"-55" aralığında olabilir hepsi bize uygun.
    Olması gereken özellikler:
    Kanal geçişlerinin hızlı olması gerekiyor.
    Görüntü kalitesinin SD ve HD her iki yayında da bu fiyata alabileceğim en iyi görüntü olması lazım.
    Maç izlenmeyecek.
    Oyun oynanmayacak.
    Marka farketmez.
    Renk, tasarım farketmez.
    Güç tüketimi farketmez.
    Kanal geçişleri hızlı ve görüntü kalitesi iyi olan TV önerirsiniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

samsung 55MU9000 çek mek bulursan 4650 - 4750 ye filan alırsın
    geçen bir arkadaş 4650 tl ye aldığını söylüyordu

http://urun.n11.com/led-tv/samsung-55mu9000-premium-ultra-hd-55-140-cm-smart-led-tv-P194856829?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_214_3107&utm_term=

Üstad o fiyata çıkamam 4000ü zor denklestirdim zaten. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

samsung 55MU9000 çek mek bulursan 4650 - 4750 ye filan alırsın
    geçen bir arkadaş 4650 tl ye aldığını söylüyordu

http://urun.n11.com/led-tv/samsung-55mu9000-premium-ultra-hd-55-140-cm-smart-led-tv-P194856829?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_214_3107&utm_term=

49mu9000 nasıl üstad İstanbul bilişimde gördüm de panelleri aynı mı acaba sadece inç farkı mi var?

• Mu9000 iyi değil bir önceki seri ks serisi ondan daha iyi haberin olsun mu serisi kesinlikle o fiyatları hakketmiyor

Orijinalden alıntı: RobertTepper

Mu9000 iyi değil bir önceki seri ks serisi ondan daha iyi haberin olsun mu serisi kesinlikle o fiyatları hakketmiyor

Ne hakediyor hocam mecbur alınacak tv bir tavsiye verseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ph%C4%B1l%C4%B1ps-49pus7002-62-49-in%C3%A7-123-cm-4k-ultra-hd-android-led-tv-1174242.html
    bunu oneririm hocam 200 tl opet yakıt puan veriyor.
    100 hz android tv ambilght filan var

Başkada Tv modeli öneremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertTepper -- 4 Eylül 2017; 23:58:57 >
    mu 7400 3500tl
    mu 8000 4099tl
    sj 800v 4099tl alcağım yerde tvlerin fiyatlar bu şekilde. hatta mu 8000 ve sj 800v 4500 civarındaydı dün indirime gşrmiş ondan dolayı bu ıkısını dahıl ettım kendımce. Bunların arasında mu7000 ile 600 ve 1100 arası fark var sımdı sızce 1000 tl fark vrmeye değeer mı mu 7000 mı alsam yada deger deyıp mu8000 veya lgsj 800 v mı alsam veya bu fıyat aralıgında onerecegınız lg samsung tv var mı lütfen yardımcı olun bana. Bu konularda cahıl oldugum soruyu sormamdan bellıdır zaten bugun yarın almam lazım cok bekledım lütfen bır yardımcı olun:)

neye göre kime göre iyi değil ? mu9000 in qled q7f modelinden daha iyi bi model ks serisinden siyah performansı harici eksiği yok eğer 0.2 0.3 puan farklarını gözle ayırt edebiliyorsanız o ayrı kaldı ki o ufak farkları hesaba katacaksak mu9000 de motion performansı olarak daha iyi şimdi tum bunları göz önüne alınca mu9000 neye göre iyi olmuyor anlatırmısın..size sorsak xe9005 ten başka tv yoktur piyasada muhtemelen :) mu9000 şuanki fiyatıyla performansına oranla rakipsiz o fiyat aralığında daha iyisi yok fald isteyende 1000tl fazlasını verir xe9005 alır zaten bırakın bu o iyi değil bu iyi değil işlerini sanki piyasa iyi tv dolu bana 6bin tl nin altında bir tane iyi model söylermisiniz merak ettim sizin iyi kavramınızı..
    hocam paranıza yazık kağıt üzerindeki özelliklerine aldanıp forumda kendi konusunda yazanların gazına gelip bu modeli almayın sızma bulutlanma banding işletim sistemi takılma ne ararsanız var bu seneki modellerde artı ips panel kontrast düşük siyahlar kötü vs.. zaten özelliklerine göre fiyatı neden diğer markalara göre düşük hiç düşünmedinizmi :)
  • hocam mu9000 de sony xe9005 de gayet güzel tv ler mu9000 geçen yılki ks8500 eksiği yok gözle zaten aradaki farkı ayırt etme şansınız yok gidin teknosa mağazalarında hala ks serileri mevcut izleyince göreceksiniz zaten arada çok ufak farklar var artı o fiyat aralığında alınacak en iyi tv şuanki fiyatıyla mu9000 bütçe 6bine çıkarsada tek tercihiniz xe9005 olsun

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam mu9000 de sony xe9005 de gayet güzel tv ler mu9000 geçen yılki ks8500 eksiği yok gözle zaten aradaki farkı ayırt etme şansınız yok gidin teknosa mağazalarında hala ks serileri mevcut izleyince göreceksiniz zaten arada çok ufak farklar var artı o fiyat aralığında alınacak en iyi tv şuanki fiyatıyla mu9000 bütçe 6bine çıkarsada tek tercihiniz xe9005 olsun

49mu9000 alacağım hocam büyük ihtimal bu ay sonu istanbul bilişimden eğer 49XE9005 getiremezler ise uygun bir fiyata o zamana kadar.

• Ben tv alırken öncelikle siyah performansı ve görüntü kalitesine bakarım ha bu arada edge panellerde ışık süzmesi bulutlanma olabilir sanki bu üst seri 9000 olmayacak anlamına gelmiyor Sayın RNNN ha bu arada benim bu tavsiyelerime senin niye böyle gider yapıp coştuğuna anlamış değilim bu benim tavsiyem sende kendi düşünceni söyleyebilirsin konuşma uslübuna dikkat edersen tabiki

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.