Bildirim
4000 tl sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam anakartı gigabyte z97x gaming 5 e yükselt işlemciyi i5 4690k yap i5 4690k yı overlock la çok rahat 4.5 in üzerine çıkartırsın neredeyse i7 4790 a yetişirsin yani diğer bileşenler iyi hayırlı olsun -
hocam ilgilendiğin için teşekkürler.Birkaç sorum var.
max 4000 olacağı için anakartı g3 tercih ettim. g5 ile çok fark var mı ? Eğer g5 alcak isem nerden kısmalıyım?
tekrar yükseltme yapmayacağım için i7 tercih ediyorum.
sence soğutucu gerekli mi kasada 2 fan var? -
-
o monitörle oyun deneyimi yaşayamazsın. ya bunu alhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html ya da bunuhttp://sinerji.gen.tr/asus-24-vg248qe-dp-oyuncu-monitoru-siyah-1ms-pmu52076
öyle bir monitör alırsan ekran kartını boşa almış olursun. hatta ikincisini al direk. gönül ister tüm insanlar 4-5bin tl harcadıkları sisteme 144hz monitör koysun ama yok, en iyisi ekran kartı ve işlemci olacakmış.
-
doğru diyorsun monitöre ilk dediğini yaptım .ama fiyat 4050 oldu o ayarlarda biraz daha ucuzu var mı ?Ya da neyden kısmalıyım kasadan -
-
-
hocam senin tercih ettiğin ssd ve anakartla benimkiler arasında ne fark var ?
soğutucu ekleyeceğim.
işemci i7 4790 ile senin dediğinin arasında nasıl bir performans farkı var? Detaylı bir şekilde anlatırsan sevinirim.
Evet oyun için arıyorum.
Ayrıca yardımcı olduğun için teşekkür ederim -
Soğutucu alın dediğiniz gibi. Sizin seçtiğiniz anakart daha iyi ama arkadaş monitörü yükseltmek için yapmış, doğru yani. İ5 4690k ile 4790 arasında oyunlarda en küçük bir farkı hissedemezsin (4690k al).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas_1 -- 28 Ocak 2015; 9:28:56 > -
Benim anlamadığım üst düzey sistemlerde neden ucuza kaçıp 60Hz'lik monitör tercih ediliyor? Bütçeyi 4200 4300 yapabilirseniz 144Hz monitör ve o monitörün hakkını verecek bir sistem önerebilirim. Yada HDD SSD gibi bileşenlerden feragat edip güzel bir sistemde önerebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 28 Ocak 2015; 9:47:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mercü
ayrıca yükseltme yapmayacağım için anakartı değiştirdim . Şöyle oldu sence iyi mi
Hocam böyle alabilirsiniz. Sonuçta o.C yapılamayan nir işlemciye g3 almak brz mantıksız olurdu ama k serisi işlemci almakta fayda var sonuçta artık tek tuşla o.C yapılabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam iyi bir sistem yapiyorsaniz monitörü ya 144hz alin yada 2k/4k birisini alin ben samsung 4k aldim 60hz yeterli oldugu icin oyunlarda grafik olarak cok farkediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolasın hocam da o ekran kartına o monitörü alman çok gereksiz olur dediler benim en son attığım monitörü almak istiyorum ama fiyatı nerden kısabilirim ? ucuz bir sogutucuda ekleyebilir misin ?ama fiyat max 4000 olcak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X