Şimdi Ara

4000 tl sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tavsiyeleriniz neler ? i54690k mı yoksa i7 4790mı ( o.c yapmayacağım) max 4000 olsun.Parçalar uyumlu mu anakart ve kasa iyi mi ? Monitörün bana yeteceğini düşünüyorum

• hocam anakartı gigabyte z97x gaming 5 e yükselt işlemciyi i5 4690k yap i5 4690k yı overlock la çok rahat 4.5 in üzerine çıkartırsın neredeyse i7 4790 a yetişirsin yani diğer bileşenler iyi hayırlı olsun
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    hocam ilgilendiğin için teşekkürler.Birkaç sorum var.

max 4000 olacağı için anakartı g3 tercih ettim. g5 ile çok fark var mı ? Eğer g5 alcak isem nerden kısmalıyım?

tekrar yükseltme yapmayacağım için i7 tercih ediyorum.

sence soğutucu gerekli mi kasada 2 fan var?
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    ayrıca yükseltme yapmayacağım için anakartı değiştirdim . Şöyle oldu sence iyi mi
     4000 tl sistem
  • o monitörle oyun deneyimi yaşayamazsın. ya bunu alhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html ya da bunuhttp://sinerji.gen.tr/asus-24-vg248qe-dp-oyuncu-monitoru-siyah-1ms-pmu52076
    öyle bir monitör alırsan ekran kartını boşa almış olursun. hatta ikincisini al direk. gönül ister tüm insanlar 4-5bin tl harcadıkları sisteme 144hz monitör koysun ama yok, en iyisi ekran kartı ve işlemci olacakmış.

• remiles01 R kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun monitöre ilk dediğini yaptım .ama fiyat 4050 oldu o ayarlarda biraz daha ucuzu var mı ?Ya da neyden kısmalıyım kasadan
  • mercü M kullanıcısına yanıt
     4000 tl sistem
    bu fiyatı nasıl 3900lara çekebilirim
  • oyun için alıyorsan 4790 lüks kaçar. 4690 yeterlidir. o.c yapmayacağın için h serisinden bir anakart önerecektim ama nolur nolmaz ileriye dönük bir anakart olsun. işlemci soğutucusu da her sisteme şart bana göre. stok soğutucular cehennemi yaşatıyor işlemcilere.

4000 tl sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 28 Ocak 2015; 2:54:18 >
  • remiles01 R kullanıcısına yanıt
    hocam senin tercih ettiğin ssd ve anakartla benimkiler arasında ne fark var ?
    soğutucu ekleyeceğim.
    işemci i7 4790 ile senin dediğinin arasında nasıl bir performans farkı var? Detaylı bir şekilde anlatırsan sevinirim.
    Evet oyun için arıyorum.
    Ayrıca yardımcı olduğun için teşekkür ederim
  • mercü M kullanıcısına yanıt
    Soğutucu alın dediğiniz gibi. Sizin seçtiğiniz anakart daha iyi ama arkadaş monitörü yükseltmek için yapmış, doğru yani. İ5 4690k ile 4790 arasında oyunlarda en küçük bir farkı hissedemezsin (4690k al).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas_1 -- 28 Ocak 2015; 9:28:56 >
  • Benim anlamadığım üst düzey sistemlerde neden ucuza kaçıp 60Hz'lik monitör tercih ediliyor? Bütçeyi 4200 4300 yapabilirseniz 144Hz monitör ve o monitörün hakkını verecek bir sistem önerebilirim. Yada HDD SSD gibi bileşenlerden feragat edip güzel bir sistemde önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 28 Ocak 2015; 9:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercü

ayrıca yükseltme yapmayacağım için anakartı değiştirdim . Şöyle oldu sence iyi mi
     4000 tl sistem

Hocam böyle alabilirsiniz. Sonuçta o.C yapılamayan nir işlemciye g3 almak brz mantıksız olurdu ama k serisi işlemci almakta fayda var sonuçta artık tek tuşla o.C yapılabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam iyi bir sistem yapiyorsaniz monitörü ya 144hz alin yada 2k/4k birisini alin ben samsung 4k aldim 60hz yeterli oldugu icin oyunlarda grafik olarak cok farkediyor

• sağolasın hocam da o ekran kartına o monitörü alman çok gereksiz olur dediler benim en son attığım monitörü almak istiyorum ama fiyatı nerden kısabilirim ? ucuz bir sogutucuda ekleyebilir misin ?ama fiyat max 4000 olcak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.