Şimdi Ara

400 tl civarı fotoğraf makinesi tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 tl civarı bütçem var. Dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum. Canon powershot sx230 hs gözüme çarptı. Bu ve bunun dışında tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Fuji'nin S serisi Slr-like cihazları var gayet beğeniyorum işinizi fazlasıyla görür bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 10 Haziran 2013; 16:26:00 >

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • SX230 ile SX220 aynı sadece SX230 da GPS var. Eğer GPS kullanmayacaksanız fazla para vermeyin SX220 alın. SX230/220 bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi makine.

Orijinalden alıntı: rt86

Çok teşekkürler. Peki sx230 ile sx260 arasında zoom dışında çok fazla fark var mı? Bütçede biraz artış yapsam değer mi sizce?

Hiç o kadar para vermeye gerek yok. Çok pahalı o ürün. Fark olmaz neredeyse hiç aralarında. Olsa da siz bunu fark edemezsiniz muhtmelen. Çok yakın modeller. Zoom fazla diye aldanmayın. Hem o kadar fazla zoomda görüntüdeki bozulmalar da artacaktır. SX220 alın, kurtulun. Gayet güzel ve ergonomik bir cihazdır. Eğer SX260'a bu parayı verirseniz çok yazık edersiniz. Siz bilirsiniz...

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 TL civarı Telefon Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.