Şimdi Ara

400 bin TL sıfır araç ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

    Hocam Life'ı geçtim en fullü diye tabir edilen Style pakette bile kampana var.


    Bu kadar verip 19.yüzyıl teknolojisi olan kampana frenli araç almak istemiyorum. Hele hele o el freni nedir 400 bin TL sıfır araç ???? 



    400 bin TL sıfır araç ????Osman İPEKyoutube
    Videoyu beğenip yorum yaparsanız ve kanalıma abone olursanız çok sevinirim
    https://www.youtube.com/watch?v=cnX11fHqqbo
    400 bin TL sıfır araç ????




  • Umarım indirim olur 400 bin TL sıfır araç ???? 


    400 bin TL sıfır araç ????
  • B Segment bir araç yeterli gelecekse kesinlikle şu an en mantıklı araç Clio 1.0 Tce Touch Otomatik. Sarı sitede 310 Bin TL civarlarına bulunuyor.

  • SystemXx S kullanıcısına yanıt

    Hocam onda da frenler kampana, el freni kazık gibi ve en önemlisi şanzımanı ki CVT sevmiyorum. 3 ay kadar 2017 model Nissan Micra kullandım, tamam turbosuz 1.2 motoru vardı elbet motorda da farkı olur ama ivmelenmesi çok yavaş ve araba gidiyor mu , hızlanıyor mu belli değil.


    Kampanayı, el frenini geçtim diyelim 1.33 tce ler çok güzel , DSG tipi çift kavrama var , onu da 1 hafta kadar kullandım clio 5 te, çekişi gidişi güzel ancak onda da 0.3cc için 2 katı mtv ödemek enayilik gibi geliyor


    400 bin TL sıfır araç ????
    400 bin TL sıfır araç ????




  • Hocam 450 Bin'e alacağın Polo'da da kampana arkalar, el freni de aynı :) Az kilometreli Icon bulursunuz 350 Bin TL'ye. 1.3 TCe Clio'nun gerçekten B Segment'de rakibi yok. Hele bir de RS-Line olursa çok güzel olur. Ama dediğiniz gibi vergi 2 katına çıkıyor :/

  • SystemXx S kullanıcısına yanıt

    Yok işte onu da almıyorum aynı sebepten, Opel Corsa 1.2T EAT8'e yöneldim şu an :))


    Standart olan şeritte tutma özelliği bile başlı başlına cezbediyor, uzun yol sever biri olarak :))

  • Az kilometreli ultimate paket 360-370 civarına bulunuyor sanırım. O da mantıklı tercih bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampana detayını bilmiyordum. Yazık olmuş. İnsanlar hayalet ekrana tav oluyor herhalde. Eski bir 208 kullanıcısı olarak onu da tavsiye ederim. Polo'nun iç hacim daha iyi tabii ama el freni, kampana frenler üzücü.

  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam ama Opel Corsa'da da bahsettiğim paketin içinde de hayalet ekran var. Gönül ister ultimate olsun ama işte anlamsız fark ortaya çıkıyor.. O farkla da işte 30.000km lik benzin parası (20tlden hesapladım + anca 6 senede bu km ye gelirim) ve tavanı + kaputu reçine, kuş pislikleri ve ufak taşlar için kaplatırım falan öyle harcarım..



    El frenine hadi neyse desek de kampana kimine göre belki önemsiz bir detay olabilir ama sorun çıkartınca tam çıkartıyor.

    Yıkamadan sonra arka kampanaları kitlenenler, yokuşta park halinde el freni tam çekili olmasına rağmen kaydırıp kazaya sebebiyet verme neler duydum neler, içini göremiyorsun, işçiliği ayrı rezalet açılmayınca caaanım kıyamadığın arabaya balyozla vuruyorlar kampana açılsın diye vs vs


    Takıntılı adamım 400 bin TL sıfır araç ???? 





  • Arkası hafif ve bagajı görece küçük arabada o arka frene zaten az ihtiyaç olacak bu kadar takılmamak lazım diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre de oyuncaklardan önce disk fren olmalı. Captur ilk çıktığında o yüzden elemiştim Touch donanımlısını.

  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, 2015 model Captur Outdoor 1.5 dci - edc vardı babamlarda Icon paketinde üstü olmasına rağmen kampanaydı.


    Geçen sene aracı benzinlikte yıkadım, kapalı garaja çektim, sabah hastaneye götürecektim bizimkileri baktım araba çalışıyor ama gitmiyor arka tekerler kitlemiş kendini. Aradık Kocaeli Ernaz otomotivden geldiler İzmit'e götürdüler, kampanalarda sıkıntı olmuş daha da araç 35.000km ydi.. Toz çamurlaşmış bende biraz zorlayınca kırılmış balatalar dediler, o gündür yok yani kesinlikle kampana istemiyorum , paslı gözüken disk frenlere razıyım, en azından araba giderken ufak frene dokununca paslar yok olup gidiyor 400 bin TL sıfır araç ???? 

  • Hiç takılmayın pasa. Dediğiniz gibi kullandığınızda fren yapınca geçer. Ancak diskler sıcakken yıkamacıda soğuk su sıkmamak lazım. Diskler yamuluyor, garanti de kabul etmiyor. Peugeot'da sık rastlanıyor.

  • 2006 model B segment arabamızın bir kere bile kampanası problem yaratmadı çok ilginç geldi bana yaşadığınız problem. Benim usta her bakımda kampanayı söküp balata spreyiyle temizler kampana dışını da bi güzel balata tozundan arındırır o sebepten sorun yaşamıyorum sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.