Şimdi Ara

40 yılın başında Dışarıda Yemek Yiyelim Dedik Kazıklandık mı Bilemedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 liralık kutu kolayı neden 5 liraya satıyorlar çözemedim. Oysa pahalı dediğim bakkalda, marketlerde bile 2.5 liraya satılıyor bu. Et döner porsiyon fiyatı 25 lira verdim. Karnımda doymadı. Et dönerin ağırlığı 100 gram var yok. Şerbet ve şeker harikası kutu kola bile 5 lira, ayran sordum ama kalmamış dediler,mecbur aldık. 30 lira verip çıktım ve hala karnım zil çalıyordu, açlığımdan gram bir şey eksilmemişti. Uzun süredir böyle kazıklanmamıştım.

    Kolayı neden 5 liraya kakaladıklarını anlayamadım. Oysa kutu kola sanal migros üzerinde 1.95 tl. Link:https://www.migros.com.tr/coca-cola-kutu-330-ml-p-7a3911?gclid=Cj0KCQjw_absBRD1ARIsAO4_D3tNo1eofFoYdu6JHdh8CWYiCu8XYWu0vLc9GNoOB3bhSK3 Bu fiytlar çoğu dönercide fast foodcuda aynı hatta daha pahalı olanlarda var. Evinize sipariş yaparken mümkünse kola mola söylemeyin, 5 liraya litreliklerden alırsınız, kana kana içersiniz.

    2 lira bile olmayan sidikten hallice içeceği bana 5 liraya kakaladılar. 20 yıldır kendi yemeğimi kendim yaparım. Kalabalığa aldanıp dönerciye adım attık maalesef. Peki ben bile kazıklandığımı hissediyorsam bu öğrenciler, garibanlar, asgari ücretle çalışan insanlar ne hissediyordur kim bilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 24 Eylül 2019; 14:11:18 >



  • içinde taş olur kanka boyle düşünürsen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25 liraya bir suru alternatif var zaten et donerlerin kalitesizligi ortada.Kaziklanmissin o paraya fast food yesen bile daha iyiydi doyardin en azindan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.