Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
14
Favori
41.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evden çıktığım yok can yoldaşım oyunlar.

  • Nisan da 43 yasima gireceğim bilgisayar oyunu oynuyorum arada vaktim olursa son zaman oynadığım oyun" call of duty modern warfare 2 online

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainy00 kullanıcısına yanıt
    Adam aşmış. Kitap yazmış. Dağılın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30, 40, 50, 60 fark etmez, insan zaten ileri yaşlarda oyun oynamalı. Maalesef çocuklarımız ve gençlerimiz bu konuda ölçüyü bilmiyor ve oyunların hayatlarındaki olumsuz etkilerini görmezden geliyorlar. Ben ilk kez 25 yaşımdan sonra bilgisayar oyunu oynamaya başladım, öncesinde de oynayabilirdim ama imkanım yoktu bu yüzden belki... Neyse, internet kafede güzel bir ortamımız vardı. Arkadaşlıklar, sohbetler; birlikte yer, içer, gezer, arada oyun da oynardık. Günlük işlerimizi tamamladıktan sonra herkes kafede toplanırdı. Şimdi düşünüyorum da; oyunları değil, o ortamı özlüyorum aslında... Belki de bu yüzden sık sık, oyunların eski tadı kalmadı diye söylenmiyor muyuz? Aynı oyun yine var, ama en fazla haftada 1-2 saat vakit ayırıyorum. Ayrıca, bir ebeveyn olarak bu konuda sıkıntılarım var. Okulda sınav haftasını geride bıraktık ve çocukta bir rahatlama, bir rahatlama... Hafta sonundan itibaren her gün; kulağında kulaklık, arkadaşları ile bağıra çağıra iletişim halinde saatlerce oyun oynuyorlar. Sert davrandığım zaman üzerinde kötü etkiler bırakacağını biliyorum, hassas kalbini de kırmak istemiyorum, nasihat ediyorum, örnekler gösteriyorum, hayatta her şeyi ölçülü yapması gerektiğini anlatıyorum ama olmuyor maalesef. Ben sorumluluklarımı biliyorum, ölçüyü biliyorum, irademe sahip çıkabilirim, 1-2 saat oyun oynar sonra kaldığım yerden devam ederim diyebilen kaç tane genç arkadaşımız var? Hayatta kendimize bir yol çizmek, iyi bir yerlere gelmek zorundayız. Bunun en temel şartı da iyi bir eğitim ve öğretimden geçiyor, hepimiz bunun bilincindeyiz. Ama en değerli zamanlarımızı, zihnimizi ve duygularımızı körelten boş meşgalelerle harcıyoruz. Bilgisayar oyunlarının faydalı yönleri de vardır elbette, ama hiç bir zaman tadında bırakmıyor tabiri caizse b.kunu çıkarıyoruz.

  • atari oyunlarından beri oynuyorum.online oyunlara silkroad ile başladım.şimdi net kapalı yaş 37 artık bırak diyor.eski zevki vermiyor.selectra diye bir hap var.onu için mutlu olup oynarsınız.

  • Yaşım 39 oldu, oğlumla birlikte online oynuyoruz artık, bu işin yaşı yok, eğlenmenize bakacaksınız artık.

  • 34 yaşındayım. Hikayeli her oyunu oynayamıyorsun. çok kaliteli bir iki yapım son dönemde oynayabildim. Bir çoğuna 2 saten fazla tahhammül edemedim. Onlien pvp total war kalnımzı vardı 50 yaşında abimiz bile vardı. Online stranç. R6 siege kibimiz var halı sahada toplanıp futbol oynamakla aynı şey. Zamn meseli iş ,eş, çocuk olunca bunlara ayıracak zaman kalınca anca. Misifr gelince gampadini geitiren arkadaş var pes oyanak için. PES, online oyunlara yönelişyosun yaş ilerleyince. Oturupda mmo oyanyamssın. vaktin olmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 14 Ocak 2022; 15:22:34 >
  • bizim nesil atarilerle bilgisayar oyunlarıyla büyüdüğü için MAALESEF bu alışkanlığı bırakmak çok zor olacak ve yaşa bakmadan oynamaya devam edeceğiz gibi duruyor. ama mesela ben daha sosyal medyaya fotoğrafımı koymadım hiç.


    Z kuşağı da sosyal medyasız yapamayacak 70 de olsa selfi çekip çekip atacak gibi duruyor. bari edebli çekseler.

  • Bu gün outriders i bitirdim diyeyim tier 15 gold seviyesinde bölümü geçtim 3 kişilik oyunda.. Yani son noktaya geldiğim anlamına geliyor.


    Şimdi the ascent deniycem ardından wasteland ve onun ardından dark allience oynamayı planlıyorum.


    Yaşın pek önemi yok oyun için gerekli olan şey ortam. Herkesin zevk aldığı bir oyundan sizde zevk alıyorsanız yaş sorun olmuyor. Ama diyelim ki arkadaşlarınız kavhe okey takımı siz oyun derseniz tek başınıza sıkılırsınız 2 günde. :)

  • Reis 3 yıl sonra 40 ına girecek acaba hala oynuyor mudur?

  • Herkesin zevkleri farklı. Ben oyun oynamıyorum pek mesela ama 9 yıl sonra 40 olduğumda halen pahalı kulaklık sistemi hobim olacaktır. 16 yıldır kulaklıkla müzik dinliyorum. Günde 3 ile 7 saat arası. Neredeyse her gün. İşitme kaybım da yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40’ı bulduk. Evde şuan,
    RTX 3060TI ve Ryzen 9 5900x desktop
    RTX 3070 ve intel i7 10700 home theater PC
    Rtx2060 ve i7 10750H laptop
    Nintendo Switch

    ve Steam Deck’de ön satış kaydım var bir de PS5’in bulunabilir olmasını bekliyorum.

    Oyun bir tutkudur, oyun oynama süreniz belki azalır ama daha kaliteli yapımları daha konsantre zamanlarda oynamaya devam edersiniz 😉

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğum tarihim 1978, bugün öğleden sonra 3-4 Rift Apart'ım var, akşama arkadaşlarla yemekteyiz biraz alkol alır deliksiz uyurum. Yarın hava kötü olursa evde 6-7 saat daha oynarım. Elden Ring ön siparişi geçildi, eşim ve işimden kalan tüm boşlukları dolduracağı zamanlar için gün sayıyorum.

    Dağılabilirsiniz :)

  • 8-bit grafiklerden beridir ben de oyun dünyasındayım :) Eskiden save mi vardı, bir başladın mı sonuna kadar gitmen gerekiyordu :) Şimdi kupa açıyoruz. Ps4 pro ve ps5 ile devam.

    Ekleme: Yaş 40'ın altı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 15 Ocak 2022; 22:12:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konu o kadar güzel ki. Her mesaj bir başka emektar oyuncunun hatırası gibi. Denk geldikçe, yazıldıkça okumaktan bıkmayacağım. Yaşım şu an 23 ve sanırım oyunlar hayatımda geçici bir heves olmayacak kadar yerleşik bir hobi. Yarı yaşım kadar da bir oyun geçmişim var :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamak kadar boş birşey yok (arkadaşlarla eş dost oyun oynamak istisnai durum) oyun oynamak zaman israfı NETT

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaşım tam 40 hala oyun oynuyorum tabi gençlik zamanı gibi fazla rekabetçi değil ama zevkine takılıyorum pubg lol falan ayrıca eski age of red alert falan da oynuyorum her gün değil ama haftada 2 3 gün mutlaka oynuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kısmen katılıyorum. Pek çok oyun bitirdim. Epey bir de vakit harcadım oyunlara. Keşke hiç oyun oynamasaydım, bu kültüre hiç bulaşma saydım dediğim çok olmuştur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1977
    Az önce pubg attım biraz.
    Bu başlığı görünce yazayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım idrar yolu enfeksiyonundan ateşi çıkık şekilde yatarken ben yanı başında Metin2 oynuyordum. Bazen bunu da yüzüme vururdu ben o haldeyken sen oyun oynadın diye. Şu an 36 yaşındayım hala umrumda değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.