Şimdi Ara

40 bin TL Bütçe - Hothatch, hızlı genç işi araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

0-100 değeri 8 veya 9 saniyenin altında olacak şekilde yeni nesil (2008'den sonra) hızlı bi araba arayışındayım.
    bütçem 40 bin maksimum.
    Yeni nesil, görsel olarak hoş, 50-60 bin km civarı bi araç aramaktayım.

Aklımdakiler:

Citroen DS3 1.6 THP 156HP gönlümde yatan araç kesinlikle bu fakat thp motorla ilgili gerek yerli gerek yabancı forumlarda titreme sorunu, sente atlama, üst kapak kurum bağlama vs. tamiri epey pahalı olan sorunlardan bahsediliyor. Risk almak istemiyorum hiç.

Alfa Mito 1.4 TB 155 HP. DS3 kadar hoşuma gitmese de motoru sorunsuz galiba. DS3'ten yavaş ve gerçek bi alfa ruhu yok sanki bu arabada. Ama yine de hoş bi tasarımı var. Fena da yürümüyor..

Diğer önerilerinizi de bekliyorum arakdaşlar

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vendetta- -- 23 Mart 2016; 19:51:16 >

• Bence ikisini de boşver, biraz daha para biriktirip Cupra almaya bak.

Stage 2 yazılım atarsın, dumpvalve, eksoz vs. ıvır zıvır doldurup geleni geçeni tokatlarsın. Hem de inanılmaz keyif alırsın..

Orijinalden alıntı: BOOSTEDTR

Bence ikisini de boşver, biraz daha para biriktirip Cupra almaya bak.

Stage 2 yazılım atarsın, dumpvalve, eksoz vs. ıvır zıvır doldurup geleni geçeni tokatlarsın. Hem de inanılmaz keyif alırsın..

cevabınız için teşekkürler ama acil olarak bi araç almam lazım. biriktirmeye vaktim yok

Belki lancia delta 1.4 bulabilirsin.
    Yine aybi sekikde bravo 1.4 turbo bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-208-1.6-thp-allure-231028537/detay

Bütçenizi biraz aşıyor gibi ama DS3'ten daha dolu bir araç, malzemeleri de daha kaliteli, bence tipi de daha güzel.

Ankara'da bir tane vardı en son 43bine bırakıyorlardı hatasız boyasız ama bulamadım muhtemelen satıldı. 45 bin civarına alınabilecek en ideal performanslı araç.
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş hothatch istemiş, hatchback değil. Bende cupra öneririm ama stage 2 yazılım zor biraz ama yazılımsız haliyle bile roll yapıyorsan gelene geçene ayarı verirsin, roccolara fala bulaşma 100'e kadar kafa kafa hatta biraz önde gidersin ama sonra özellikle 160 dan sonra boy boy yemeye başlarsın farkı tabi ikiside stoksa. Ama eğer bekleyemem elimdeki para bu diyorsan seçeneklerin arasından Mito biraz daha cazip bence yürürü fena değil gibi duruyor ben hiç sürmedim fazla yorum yapamam ama sonuçta alfa sürüş dinamikleri oldukça iyidir. Eğer 1.6 thp alıcaksan 208 gti yönel daha iyi bir araba o kasa ds3'ten.

• Hothatch değil ama hathback olarak Fiat Bravo 1.4 multiar 140 hp öneririm. Yakıt fazla üzmez. Aynı zamanda LPG'de takılıyor. Performans olarak da sürmedim fakat kullanıcı yorumlarından anladığım kadarıyla oldukça iyi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-full-plusfull-278346437/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 24 Mart 2016; 20:36:54 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.