Şimdi Ara

4 ve 2 kapılı araçlarda konfor farkı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koltuk mesafesi aynı mı?konfor farkı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 10 Kasım 2013; 13:11:17 >

• her marka modelde bile konfor ve koltuk mesafesi varken 5 kapı ve tek kapı modellerde tabiiki konfor farkı var. bu arabadan arabaya değişiyor. misal 5 kapı olmasına rağmen citroen c1 veya hundai i10 koltuk mesafeleri çok dardır çünkü bunlar şehir arabasıdır. (az yakan kolay park edilebilen vs.) tek kapı olupta c1 veya i10dan daha geniş koltuk mesafesi olan araçlarda vardır. ama aynı markaların aynı modelleri üstünde konuşacak olursak tek kapı modeller daha spor göörünümde olmak için koltuk mesafesi daha dardır. ve koltuk mesafesi dar olmasa dahi ön koltuklar arkaya çekilerek oturulacagından zaten konfor farkı olur :) ayrıca çoğu üretici tek kapı yani coupe modellerinde sert amartisör kullanıyor buda yol tutuşunu arttırıyor ama sürücüde biraz konforu düşürüyor

• 2 kapılı araçlarda arka koltuklara geçiş hariç konfor farkı pek olmaz. Tabi her araç için geçerli değil ama astra coupe clk cl ve e46 3 serisinde gözlemlediğim durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

2 kapılı araçlarda arka koltuklara geçiş hariç konfor farkı pek olmaz. Tabi her araç için geçerli değil ama astra coupe clk cl ve e46 3 serisinde gözlemlediğim durum bu

pardon ilk cümleyi anlayamadım yani hangisi daha konforlu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 10 Kasım 2013; 13:21:10 >
  • 4 kapılı bir araç daha konforludur, arka koltuğa oturmak için geçmek coupe araçta sıkıntıdır kendim de yaşıyorum. Onun haricinde bindikten sonra pek fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

4 kapılı bir araç daha konforludur, arka koltuğa oturmak için geçmek coupe araçta sıkıntıdır kendim de yaşıyorum. Onun haricinde bindikten sonra pek fark yok

o zaman 4 kapı akar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.