Şimdi Ara

4' ten küçük en iyi android telefon hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk öncelik boyut. Ben xe kullanıyorum eşime bir telefon alıcam . benim telefonu vermeyi denedim büyük olduğu için kabul etmedi kandıramadım.

Ekran boyutu en fazla 3.7" olan daha ufakta olabilir, en iyi android telefon hangisi. Ne tavsiye edersiniz.

Boyuttan sonraki öncelikler kamera ve pil süresi olabilir.

Kamera içinde nasıl bir kalite bekliyorsunuz ? xperia U çıktı onunda SABİT HAFIZASI var :((

Ben olsam APPLE iphone alırdım. 3,5 " + full hd video bu seferde PİL - AĞIRLIK sorun olacak

ICS - JB - RAM - ÜRETİCİ YAZILIM DESTEĞİ DERKEN ACELE ETMEYİN.

Bugün saturn açılışında SAMSUNG ACE 2 749 TL aklına gelen en mantıklı çözüm bu şuanda.
  • Ace 2 750ye bulursanız iyi fiyat kaçırmayın.
    Xperia neo v ve galaxy w ye bakabilirsiniz. 3.7"
    Dahada ufak olsun istiyorsanız xperia ray 3.3"
  • Motorola Defy Plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: leiwatzler

Ace 2 750ye bulursanız iyi fiyat kaçırmayın.
    Xperia neo v ve galaxy w ye bakabilirsiniz. 3.7"
    Dahada ufak olsun istiyorsanız xperia ray 3.3"

galaksy w için , ace 2 başlığında ALINMAZ deniyor sonu ace - ace S gibi olacak.

xperia içinse ben şahsen ARC S i beğeniyorum.

ACE 2 saturn de 749TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcasus

Motorola Defy Plus

Motorola ÖLÜ telefon :((

Yazılımla beraber , piyasada cihazı yok ve TR ofisleri bile kapatılıyor haberi çıktı.

1,5 YILLIK Atrix e bile halen ( LG gibi ) ICS 4.0 getiremediler.

pasif - yetersiz ve paylaşımı az cihaz almak ilerde sıkıntı yaratır. Bugün 3,5 yıllık APPLE 3GS in paylaşımı çoğu 2012 cihazında yoktur.

ACE 2 sayfası ve yorumlarına bakarak ilerlemenizi tavsiye ederim. ACE 2 aslında 675 TL/700 TL civarında olması gereken bir ürün o da başka.
  • Xperia U
    Galaxy W
    Galaxy Ace 2
    Xperia Neo V
    Xperia Ray
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler . Sanırım tercihi samsung Ace 2 olarak kullanacam.

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Cevaplar için teşekkürler . Sanırım tercihi samsung Ace 2 olarak kullanacam.

En doğrusunu yaparsın ve Sola sorunlu bir telefon, son olarak Vatan'da indirim var:800 TL...
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

En doğrusunu yaparsın ve Sola sorunlu bir telefon, son olarak Vatan'da indirim var:800 TL...

Merhaba, ben sola sahibi biri olarak bu sorundan haberim yok, nedir acaba sola'nın sorunu öğrenebilirmiyim?

Orijinalden alıntı: zetzetto

quote:

quote:

Merhaba, ben sola sahibi biri olarak bu sorundan haberim yok, nedir acaba sola'nın sorunu öğrenebilirmiyim?

Kullanıcı yorumlarını takip et.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • quote:

arkadaşlar ilk öncelik boyut. Ben xe kullanıyorum eşime bir telefon alıcam . benim telefonu vermeyi denedim büyük olduğu için kabul etmedi kandıramadım.

Ekran boyutu en fazla 3.7" olan daha ufakta olabilir, en iyi android telefon hangisi. Ne tavsiye edersiniz.

Boyuttan sonraki öncelikler kamera ve pil süresi olabilir.

Samsung Galaxy Ace 2 fiyatı fazla derseniz Galaxy W ( 700 TL den fazla verilmez )

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: htcasus

Motorola Defy Plus

Motorola ÖLÜ telefon :((

Yazılımla beraber , piyasada cihazı yok ve TR ofisleri bile kapatılıyor haberi çıktı.

1,5 YILLIK Atrix e bile halen ( LG gibi ) ICS 4.0 getiremediler.

pasif - yetersiz ve paylaşımı az cihaz almak ilerde sıkıntı yaratır. Bugün 3,5 yıllık APPLE 3GS in paylaşımı çoğu 2012 cihazında yoktur.

ACE 2 sayfası ve yorumlarına bakarak ilerlemenizi tavsiye ederim. ACE 2 aslında 675 TL/700 TL civarında olması gereken bir ürün o da başka.

sanırım haklısınız.. :)

• Defy plus kullaıyorum oldukça memnunum
    Motorola defy ve plus için stabil ıcs sürümü va cym nin ben şu an jb ile kullanıyorum telefonumu herhangi bir problem ile karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: zetzetto

quote:

quote:

Kullanıcı yorumlarını takip et.

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetzetto -- 30 Ağustos 2012; 18:10:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.