Şimdi Ara

4 senelik ilişkim bitti ne tavsiye verirsiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burada ilk defa soru soruyorum ve kendimi kötü hissettiğim için insanların fikirlerini merak ediyorum. Ben 27, sevgilim ise 24 yaşında. Aynı üniversitedeydik ve bir gece kulübünde tanıştık. Yaklaşık 1,5 yıl aynı evde yaşadık. Sonrasında o iş bulamadığı için kendi şehrine döndü. Başlarda biraz tereddüt etsem de ilişkimizi uzun mesafeye taşıdık ve ortalama ayda bir-iki kez birbirimizi ziyaret ediyorduk. Ten uyumumuz da gayet iyiydi.

Üniversite bitince ben kendime güzel bir yazılım kariyeri inşa ettim. Şu anda kariyerimde iyi bir noktadayım, Trendyol'da çalışıyorum. Yani açıkçası çok bir maddi sıkıntım ya da gelecek kaygım yok. Ailelerimiz tanıştı ve arada bir nişan ya da düğün için ailelerin tanışması muhabbeti geçiyordu. Ancak o KPSS'ye hazırlandığı için bu konuda çok aceleci davranmadım. O da zaten hep "düzgün bir işim olsun, öyle evlenelim" diyordu. Çocuk beklentimiz de yoktu, bu yüzden ikimiz de çalışıp güzelce geçinirdik. İkimizin de babasından ev kalıyordu zaten.

Geçen senenin başı gibi, bir tartışmamızdan sonra ağlayarak "Acaba biz anlaşamıyor muyuz?" diye düşündüğünü söyledi. Tartışmalarımızda bazen ben sebep oluyordum, bazen o. Ancak ben hatalarımı kabul eden biri olduğum için hızlıca kabul edip özür dilemesini biliyorum. O da hatalıysa bazen geç de olsa özür diliyor. Tartışma dediğim küfürlü tartışmalar değil, ama bazen sert geçen tartışmalar da oluyordu.

Sonra tekrar onu ziyaret etmek için şehrine gittiğimde telefonunda benimle ayrılmaya yönelik mesajlar gördüm. Bunu açıklamasını istediğimde yine tartışmamızdan bahsetti. Ben kendimce tartışmalarımız için bir şeyler deniyordum ki bana göre çok sorun değildi, anlaşıyorduk ama arada tartıştığımızda oluyordu. Sonrasında ben de ona "Sen bizim tartışmamız için ne yapıyorsun?" diye sorduğumda bir cevap veremedi.

Son zamanlarda biraz sosyalleşmeye başlamıştı (normalde cok arkadaşı yoktu) koşu kulübüne falan katıldı ve bir kaç sevgilisi olmayan erkekte vardı maddi olarak olmasa bile benden az daha yakışıklı bir iki çocuk vardı, bir tane ortamcı sürekli gece takılan bir kız vardı, ama bizim aramızda sözümüz olduğu için o gece kulübüne gitmiyorduk ikimizde.

Daha sonra büyük bir tartışma daha yaşadık ve ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. Ben yüz yüze görüşmek için ilk uçakla onun şehrine gittim. Yüz yüze çok iyiydik. Sonra iki hafta bir şeyler denedim ve ondan bir çaba bekledim. O çaba göstermeyince ben "Bitirelim." dedim ama o kabul etmedi ve bir şeyler denemeyi kabul etti. Onun benim şehrime gelmesini istedim, yüz yüze olalım diye. Önce gelmeyi kabul etti ancak sonunda "Seni seviyorum ama içim soğudu, o yüzden devam etmeyeceğim." diyerek benden ayrıldı.

İki ay sonra da doğum günü. Sizce doğum gününü kutlamam mantıklı mı, yoksa bu durum asla düzelmez mi? Takıntılı biri değilim ama sizce döner mi, yoksa kendi hayatıma devam etmek en mantıklı şey mi (şu anda bir nebze onu yapıyorum) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pakhaus -- 9 Haziran 2025; 19:34:34 >

• kardesim hic ugrasma donmesin, belli ki bi olaylar olmus bence hem kurcalama hem de dondurmeye calisma degmez, ileride ayni seyler olacak, onune bak o da onune baksin, zaten ileride ne salak seylere uzulmusum diyeceksin, umarim o olgunluga bir an once gelirsin, hic bir kiz icin degmez, eger seviyor olsaydi ne sogukluk ne mesafe hicbirsey engel olamazdi, bu da boyle bitecekmis de gec. emin ol onsuz daha mutlu olacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun mesafe ilişkisi yürümez, bir. Yan yana muhabbet edebileceği birilerini bulmuştur, iki. Biten bitmiştir, sakın geriye bakma, üç. Gerçekten sevseydi bahaneler hiçbir şekilde olmazdı, dört.

İki ay oluyor galiba, ben de kız arkadaşımdan ayrıldım. Sevmiyordum kızı. Tamam, arkadaş olarak iyi ama... böyle heyecanlanmıyordum artık. İlk başlardaki gibi değildi. Baktım olmuyor, bitirmek istedim. Yapacak bir şey yok, içimize sinmedi mi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 9 Haziran 2025; 20:19:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyelim geçmiş olsun. Elbette kişisel özel alan sırları var her şeyi açıkça yazmanı bekleyemeyiz. Yazdığın haliyle söylüyorum o sebeple. Senin yaşın genç başkalarıyla tanışırsın onun da yaşı genç başkalarıyla tanışır. Hayat bir şekilde akacak ve tamamlanacak.

• Kardeşim hiç karıştırma... Konu defalarca dağılmış toparlanmaya çalışılmış artık dikiş tutmaz... Önüne bak... Başka ilişkilere yönel... Sosyalleşmesinden ve çevre edinmesinden anladığım kadarıyla eminim o da öyle yapmıştır... Dönse bile belki başkası ile beraber oldu ya da olmadığını söyledi inanacak mısın ya da görüştüm ettim olmadı başkasıyla kısa bişeydi dedi miden kaldıracak mı... Ara verelim 3 ay sonra görüşelim tekrar deneyelim vs boş işler o iş çoktan bitmiş...

Senden daha genç yaşlarımda benim benzer bir tecrübem oldu. Başka bir konudan bahsedeyim... Uzun bir ilişkiden sonra bekar hayata dönmek, (eğer eşine sadık biriysen) tekrar birilerini tanımaya çalışmak, flört nasıl edilir  kıza nasıl yürünür  nasıl taktikler vardı napıyoduk  uzun ilişkide geçen zamandan sonra bunları unutuyorsun... hatırlayıp adapte olmak zaman alıyor...   O yüzden bir an önce önüne bak.. Zaman kaybetme... Bir erkek için tam prime dönemdesin kıymetini bil hem alt hem üst yaş grubuna hitap edebilirsin... Kendine fiziğine iyi bak kafayı kullan kendini geliştir sosyalleş... Bu dönem çok hızlı geçer... Yoksa gelecekte bugün kaybettiğin zamana daha çok üzülürsün..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.