Şimdi Ara

4 SENELİK İLİŞKİ SONU ALDATILDIM (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
9
Favori
12.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık namaza başlama zamanın gelmiş dostum.
  • ŞİMDİ SANA ANLATACAKLARIMI İYİCE OKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ALDATMA OLAYLARINI ÇOK ARAŞTIRDIM YANLIŞ ANLAMA ALDATILMADIM SADECE ŞEREFSİZ İNSANLARIN HAREKETLERİNİ GÖZLEMLEMEK FARKLI GELİYORDU EN EĞLENCELİ KISMI İSE SONLARI OLUYORDU !!!

    Baş şimdi insanın idi süperegosu falan vardır kısa birörnekle anlatayım.
    Diyelimki 3-4 yaşında tatlı mı tatlı bir çocuğun var kız erkek neyse.Kuzenin eşiyle size geldi senin küçükte fırlama.Kuzenin hanımıyla çay içerken senin fırlama adamın elindeki çayı üstüne döktü adamın üstü yandı.
    Adam o acıyla seninkine geçirdi bir tane senin çocuk yere düştü.O anda sen hiç bir şey yapmazsın hatta kaldırır diğer yanağına sen çakarsın bir tane.
    Ancak adamlar gittikten sonra çocuğun kızaran yanaklarına bakar durursun,sabah olur keşke ben vurmasaydım dersin, akşam işten dönüp kızarıklığın durduğunu görünce keşke vurmasaydı çocuk sonuçta dersin.
    Sonra ki sabah baktın çocuğun yanağındaki kızarıklık çizik vs. duruyor kuzenine allah kitap söversin :D ne hakla vuruyor benim çocuğum o falan diye.İşte bu bir nevi kendini haklı çıkarma dürtüsüdür.Adam tecavüz ediyor suçlu ama tahrik edildim diyor bahaneye bak.Karşına al haklı çıkartmaya çalışır kendini sen ise oturduğun yerde kafayı yersin bu ne diyor diye.ÖRNEK Özgecan Aslan davasında öyle oldu.

    Birde şöyle düşünelim senin kuzenin oğluna hiç vurmasaydı üstünü değiştirip hemen gitseydi sen ne yapardın ? suçluluk psikolojisi hep üzerinde olurdu.Karşılık vermediği için kuzenin hep vicdanın ona karşı sızlardı.

    Şimdi aldatma olaylar buna benzer.Adamın bii eve gelince hanımını basıyor.Adam bir güzel 2sini dövüyor niye öldürmedin diyenlere niye öldüreyim ben cezaevinde 4 duvar arasında sürüneceğime o hayatta cezalı gibi yaşayacak diyor.

    Şimdi senin olay biraz hafif ama benzer.Sen doğal olarak bir tepki vermişsin.Hiç vermemekte iyi değil.Ama fazla da abartma artık.

    Senin yapman gereken onu arayıp tamamen bencil konuşmak.Yani ben hayaller kuruyordum çok şaşırdım üzüldüm hayal kırıklığına uğradım gibi bir konuşma yap ama hiç sen şöyle böyle deme senli konuşma savunmaya geçmesine izin verme o bahanesi olur hayat kadını lafı güzelmiş ama uzatma ara benim seninle bir bağım kalmadı beni çok üzdün böyle olacağını bilmezdim vs de ama ne üzgün ne sinirli normal o konuşuca dinlemek istemiyorsan sinirleniyorsan telofonda o kunuşurken uzak tut kulağından söyleyeceklerini en fazla 5 dk içerisinde söyle bu birveda konuşması de tartışmicam falan de en son elveda mutluluklara bağlayacaksın bundan önce eşyaların bende en yakın arkadaşın kimse ahmet diyelim istersen ahmet istersen ben mmüsait olursak sana bırakırız de uzatma sadece kendinle ilgii konuş elveda de kapat.Engelle birdaha arama .

    Sana bazı tavsiyelerim oalcak spor mükemmel bişe spora devam et
    sosyal olarak aktifleş git dağıt demiyorum ama kafa dağıt
    Allah inşallah kalbine göre verir düzgün insanlarla tanış
    Burası çok önemli !!! o ne zaman gelecek diyelim 1 eylül dimi senden örnek 3 eylülde eşyalarını alabilir diyelim o tarihlerde tatilde ol!!!! git antalyada desinler beklesin onu unuttuğunu hissettir ;)
    Yeni arkadaşlarla tanış .
    Tanış yeni arkadaşlarla.
    Arkadaşlarla tanış yeni :D
    3 defa yazdım çünkü çok klişe ama mükemmel bir şeydir bu :)
    Yeni çevre yap eğer spor yapıyorsan vücut vardır yeni arkdaşlar edin unutmanı hızlandırır.
    ONEDİO mudur nedir orada aldatmayla ilgili çok güzel şeyler var adım adım anlatmış oku onları bu günleri atlatırken yardım almış ol .
    YALNIZ kalma fazla sıkılınca git spor salonuna ;)

    En önemli tavsiye! erkek dedikodusu diye birşey vardır benim yaşım 19 ama çok şey biliyorum bunla ilgili.
    Adam yaptığı çapkınlıkları yeminler ettirerek en yakın arkadaşına anlatsa dahi o HABER YAYILIRR !
    erkek dedikodusu budur!
    senden isteğim soranlara kardeşim aldattı tabi tak diye söyleme güçlü bir şekilde orada şu üniversiteden biriyle tanışmış haberim oldu bana yapacak tek bişe kaldı zaten oda bitirmiş kafasında ayrıldık de! bak duygu sömürüsü yapmadan söyle!!!!! vede güçlü bir şekilde söyle !!
    o kızın ne mal olduğu yayılır.
    Sonra otur eylülde onun hakkında konuşulanları dinle ! zaten diğer çocuk başka ünide herkes eleştirecek onu!
    kızlar erkekler gibi değil dobradır emin ol yüzüne sen f..işesin diyecekelrdir ! hele bir kız tartışmasına gir gör bakalım ! varsa yakın olan arkadaşınız kız arkadaş anlat ona ama tekrar söylüyorum ne duygu sömürüsü yap ne üzül güçlü şekilde söyle . otur izle onun halini.

    Aklıma geldikçe yazarım bro :)




  • Guclu ol kardesim bana gore hayirlisi olmus. Kalitesini bekki etmis sen de daha iyi biriyle daha guzel iliski yasayacaksin mutlaka. Kendini yipratmaya inan degmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim benim güçlü olmaya çalışıyorum Ama dediğim gibi belki çok yeni ondan böyle hissediyorum her şey eylül 28 inde belli olacak hocam bakalım nasıl bir psikolojide olacağım zaman gösterecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu herkes anlasın artık günümüzde annemize benzeyen onlar gibi sadık olabilecek kız kalmadı çoğu instagram facebook twitterda Ego kasma delisi olmuş oradan aldıkları beğenilerle yaşamaya alışmışlar bunlar olmadan hayatını sürdüremez hale gelmişler e tabi doğal olarak bazı çakallar da kızlara sahte ilgi göstererek onların aklını çeliyorlar uzun lafın kısası kızlara artık güven olmaz hangi tarz kız olursa olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahakathekiller7 D kullanıcısına yanıt
    İnşallah güzel yürekli kardeşim inşallah kardeşim dedim kusura bakmayın yaşınızı bilmiyorum . Zaman gösterecek her şeyi ama iyi olacağını umuyorum çünkü hayırlısı buymus diyorum artık kaderimiz de neyse o yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam kendime hakim oluyorum bir şey yapmam ailemi ve dostlarımı üzecek zaten.Elimden geldiğince aktivite yaratmaya uğraşmaya çalışıyorum zaten hocam su aralar biraz zorlanıyorum belki ondandir bunlar . 1,2 aya belki daha iyi olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende hayatın sana gösterdiği yoldan git kimse için canını sıkmaya üzmeye değmez salla bu dünyada tek onlar yoklar ya
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam tek derdim buymus gibi biliyorum da ışte yeni diye sanırım zaten 3 ay sonrada böyle olursa hastaneye falan yatarım herhalde ama böyle olacağını da sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Eyvallah kardeşim benim güçlü olmaya çalışıyorum Ama dediğim gibi belki çok yeni ondan böyle hissediyorum her şey eylül 28 inde belli olacak hocam bakalım nasıl bir psikolojide olacağım zaman gösterecek

    Bizi haberdar et abi.
    Ünide mi okuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı görmesem bile. "Kız Amerikada bana soğuk yazdı" dediğin an aldatıldığını anlardım. Kadınlar para kazanınca inanılmaz değişiyorlar. bu arada kendini geçen yaz yaptıkların için suçlama o sadece onun kendini rahatlatma bahanesi. Bir erkek çıktığı kızdan nefret etse bile onu kırmadan ayrılmaya çalışır ama bir kadın sizden soğumuş öyle ayrılmaya karar verdiyse onun gözünde b.k kadar değeriniz yoktur. Hayatına bak kardeşim ne ilk ne son bu
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Çok uzundu okumadım da sana şöyle söyleyim kardeşim. Eğer kız ufak tefek şeyleri büyütüp seni aldatmakla süçluyorsa bil ki o kızın kafası karışıktır. Bil ki sen tercih konususun. Yani başka bir erkekle senin aranda kararsızdır. Ben de güvenirdim sevgilime ama baktım ota boka beni aldatmakla, gözün dışarda diyerek itham ediyor; dedim bunun içi pislik olmasa benim hakkımda böyle düşünmez. Insan kendi gibi bilir bunu aklından çıkarma. Bi de olmayınca ayrılmasını bil. Ben yıllardır yapamadım süründüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim seneye son senem ki hazırlıktan beri beraberdik.Tamamdir editleyecem olayları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Okursanız boş vaktinizde hocam beni daha iyi anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Okuycam kardeşim. Damdan düşenin halini damdan düşmüş anlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız valla dışardan demekki daha iyi gözüküyor . diyorum ya ben 100 de 100 suçlu bile olsam terk etse falan bu hareketiyle sonuna kadar suçlu durumuna düştü.Böyle bir şeyin hiç bir türlü ne affı ne iyi bakılır bir yani olamaz ki dediği gibi o baştaki söylediklerinin hepsi bahaneden ibaretmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene ayrılmışşsın hemen birini bulmuşşsun 2.5 ay süresince kızın bunu unutucağini mi sandın?
    Güzel bir intikam almış gibi gözüküyor.
  • 4 senelik ilişki mi olur

    Git evlen

    He yaşın küçük senin okul vs var..

    Zamanla alışırsın çömezliğin gider, bi bakmışsın aynı anda 3 kızla berabersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robotica

    Abi sakin yanlis anlama ama, kiz klasik/tipik kiz davranisi ile senden ayrilmis.

    Senleyken birini bulmus, 1 hafta sonra ben napiyorum lan, iki kisiyi idare ettigim ortaya cikarsa kotu olur diye dusunup sana yol vermek istemis, ayrilmaniz icin sana once soguk davranmis, sonra uzakta olmanizi ve para kazanmamani bahane etmis, sorumsuzlukla suclamis seni. Sonra bakmis kendisi haksiz, bu sefer de eski defterleri acarak seni suclamaya calismis ki ayrilmaniz kolaylassin diye.

    Bana kalirsa, BİR DAHA SAKIN GORUSME ONUNLA.

    Türk kızlarının Allah belasını versin. Allah iyi taraftada yakalarını bir araya getirmesin
  • İnsan böyle yaşlanıyor işte hocam, biz beceremedikte ( benimki aldatma değilde )sen becerebilirsen olanları unut yarın hayata sıfırdan başla, üzülüp sevindirme hatunu, ben neymişim be demesin, yarın kalan hayatının ilk günü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.