Şimdi Ara

4 SENELİK İLİŞKİ SONU ALDATILDIM (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
9
Favori
12.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olay o 3 aylık ayrılma döneminde hemen birini bulman... bu kadar basit.
    yazılanları okumadım ama herkes kızı şuçlamış, adam olan sorarlar "o kadar sevdiğini söylediğin birinden ayrıldıktan hemen sonra nasıl başka birisini bulup çıkabiliyorsun? "
    bu soruya cevap veremiyorsan veya "nolcak yaaa" diyorsan kız iyi bile yapmış...
  • sakin ol geçecektir
  • Üzülme değmez, geçmişe dönüp baktığında çok güzel vakit geçirdiğin eski sevgili de bitir olayı.
  • Dostum yazacak çok şey varda... Ben Amerikadan o zamanlar 3yıllık sevgilimiçin geri dünmüştüm. Sürpriz olsun diye haber vermeden geldim güzel bir plan ile onu ve ailemi kahvaltıya götürecektim ben OHIO'dan aktarmalı Newyorka oradan Türkiyeye gelecektim tam NY'tan uçağa bineceğim sırada ben gelmeyeceğim dedi! Bulunduğum şehire 500Km uzaklıkta idi. Olaylar olaylar oldu. Sonradan sonrada ben Türkiyeye geldikten sonra beni 5 farklı kişiyle aldatmış! bütün facebook whatsapp yazışmaları maiileri ortaya çıktı tamam bundan sonra yapmayacağım dedi sonra bir arkadaşının evinde kaldığı haberini aldım. Ki bu herifle sağa sola kaçamaklar yapıyormuş yemekler zart zurt. Herifi aradım tehdit ettim bildiğini okumaya devam ettiler. En son adamın canını almak için yola çıktım istanbul üzerinde aşırı hızdan dolayı gişe çıkışlarda polisler çevirdi! Deliye dönmüştüm olayları bir çırpıda anlattım! Sağolsunlar eğer onlar olmasaydı şu anda katil bile olmuş olabilirdim! Dönüp bakıyorum huylulun huyundan vazgeçmeyeceğini görüyorum. Ve gerçekten kanı mozuksa zaten uğurlar ola!. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum kardeşim benim yaşımda 30lularda.
    Amerikada olduğum zamanlarda tumblr ve vimeosan iş teklifi almıştım bazı özel sebeplerden olmamıştı fakat kabul edilebilecek sebeplerle çözümlenebilecek olmasına rağmen kabul etmeyip Türkiyeye dönmüştüm. Ve şu anda çok büyük bir pişmanlık içindeyim. Oluruna bırak kafanı dinle bir süre sonrasında zaten hayat karşına farklı kişileri illaki çıkarakcatır. Evet bunları ben mi diyorum. Evet. Peki kendim çok uyuyormuyum tabiki tartışılır. Ama en azından neler hissetmiş olabileceğini tahmin ediyorum. AMa şunu unutma en azından 1 kişiyle aldatılmışssın. Düşünsene benim gibi 5kişi oldğunu ve benimle birlikte devam ederken onların olduğunu... Mideme çok uzun bir süre sancılar, kramplar girdi günlerce yemek yiyemedim. Değdimi tabiki hayır... Kaybettiğim zaman oldu. Sende bırak oluruna hayatını. Hatta şansın varsa ondan fiziksel çok çok daha güzel birisini bul ve sadece zaman geçirmek için birlikte ol. Vakit geçir sürekli fotoğraf paylaş. Unutma ki o Work & Travelda! bittiği zaman kuzu kuzu buraya gelecek! Ve geldiğinde diğer kişiliksizden uzak kalmış olacak. Kadınlar böyledir uzak kalınca yakın olana sarılmayı tercih ederler.
    Bırak kendi haline. Ondan daha güzel birisini bul samimi güzel pozlar paylaş faceten, instagramdan, twitterdan. Swarmda sürekli onunla ilgili paylaşımlar yap. Gör bak daha iyi olacaksın.

    Şimdilik bu kadar kardeşim.
    Saygılarımla.




  • Benzer bir olayı bende yaşadım ilişkim bu kadar uzun süreli olmadı 1 sene sürdü fakat bu süre içinde neredeyse hergün görüştüğümüz için bana sanki 10 yıldır beraberiz gibi geliyordu.Ben hayatta bir kızın peşinden koşmam derken bu kızın peşinden 3 ay koştum bekle dedi bekledim o arada flört durumları felan derken kabul etti isim koyduk ilişkiye güzel 1 sene yaşadık herşeyimi verdim ne isterse yaptım annesi ile tanıştım ailem ile tanıştı ailem kızımız dedi sonunda ayrıldık bana bunları yaptıran kız 10 gün sonra başka biri ile el ele kol kola fotoğraf attı 1 ay sürdü acısı sonra geçti tabi ama zaman zaman aklım gidiyordu ama anladım ki değmez hocam bu tür iki yüzlü insanlar için gerçekten değmez bu tür acılar yaşamaya sporcuymuşsunuz hangi spor ile uğraşıyorsunuz bilmiyorum fakat bırakıp sporunuza önem verin eğer bir klüpteyseniz arkadaşlarınız ile vakit geçirin klüp ortamı çok neşeli size unutturur kafanızdakileri velhasıl kelâm 1 aylık üzülmenizi bizim yazdıklarımız engellemez fakat bir nebze olsa da yumuşatır acınızı mümkün olduğu kadar düşünmemeye dediğim gibi arkadaşlarınız ile sürekli vakit geçirmeye eğlenmeye bakın ilerki sürelerde resmini bile görseniz nefret ediceksiniz.Bu arada geri dönmek isterse sakın kabul etmeyin

    Edit : Sohbet etmek isterseniz de herzaman yazabilirsiniz dinlemeyi fikir alışverişi yapmayı çok severim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.aslan -- 10 Ağustos 2015; 12:30:19 >




  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    İnanın Suan bilmiyorum hocam az önce rüyamda gördüm hüngür hüngür ağlayarak uyandım.üzerimdeki hirkayi buna veriyordum usuyor diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouAreSoDumb Y kullanıcısına yanıt
    Ben zaten hatami kabul ediyorum ordaki ancak madem bu kadar biriktirdi aldatmasi mi gerekirdi delikanlı gibi söyleseydi en azından benim yaptığımı yapıyor derdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş okudum üzüldüm ama sizin ilişki zaten biteli çok olmuş. Benim arkadaşım tam senin durumunda kaldı 7-8 senelik ilişkisi bitti. Üzüldük falan ama kız yarı yolda bıraktı bir kere. Hayatını yaşamaya devam etti şimdi nişanlı başka birisiyle gayette mutlu hayatın sonu değil yani.. Zamanla unutursun bir çok kişininde dediği gibi hayatından tamamen çıkar görme duyma bilme unutman daha kolay olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmaya calis bonus. Sana kiz mi yok ? Haketmemis seni anla bunu. Ne yasattiysaniz bir gün yasamaniz dileğiyle. O kizda bunu yasayacak.

    Kendini toparladiginda bir kizla ilişkiye başlar sin tekrar. Ama acele etme,oluşuna birak isleri. Zamanki geldiğinde doğru kişiyle mutlu olursun.

    İstersen yabanci bir kizla mutlu ol. Çoğu özellikleriyle 10 takar bizimkilere.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Ben zaten hatami kabul ediyorum ordaki ancak madem bu kadar biriktirdi aldatmasi mi gerekirdi delikanlı gibi söyleseydi en azından benim yaptığımı yapıyor derdim

    ödeşmek amacı ile kin gütme kaynaklı bir davranış...
    yapacak birşey yok, hak etmişsin...
  • berlusconi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun iyi dileklerin için . Tek ihtiyacım zaman herhalde .17 gün oldu yani hala yeni sanırım.
  • MiNiK_eSeK kullanıcısına yanıt
    Valla hocam aynı duruma düştük diyebilirim valla sizede ne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir durumda ne söylesek boş kalıyor hiç bir kelimeyi yerleştiremiyorsunuz.En büyük yanlışı annem kadar güvenmekte yaptım. Ama elinizde değil ki o kadar hayal kuruyorlar ki alttan alttan sizinde bilinç altınıza işliyor bu hayalleri fikirleri yani. Bakalım zaman bize ne gösterecek.
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    Zaten ne zaman şu gizli gizli bakmalarımı kesebilsem o zaman olacak bu iş. Zaman her şeyin ilacı derlerdi pek umursamazdım. Doğruymuş şuan zamana bırakmaktan başka elimden hiçbir şey gelmiyor.Kusura bakma hocam senide üzmek istemezdim acıma bir nebze yardım amaçlı açtım bu konuyuda sağolun sizin gibi arkadaşlar yazdılar yardımcı olmaya çalışıyorlar hepinize teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA060

    Dostum üzüldüm lan harbi okurken bi sigara yaktım.

    Kusura bakmayın hocam sizide üzmek istemezdim. Derdime bir nebze olsa da fikir arayış arıyorum durum böyle hayat devam ediyor demekten başka bir çarem yok hocam malesef.
  • Yok hocam döversem onu ona iyilik etmiş olurum ki hayatımda kimseye el kaldırmadım öyle ki bir kadına hemde . Hiç bir şey yapmayacağım. Allahından bulsun.
  • Temuçin Han kullanıcısına yanıt
    İmla hataları için kusura bakmayın hocam dikkatsiz yazdığım için böyle oluyor. Dediğiniz gibi zaten içen birisi değilim öyle olaylar olunca patlak verdi her şey. Zamana ihtiyacım var dediğiniz gibi . Ama şunu söyleyebilirim sizlere hatta editleyeceğim konuyu onlar evlenirler o kadar da eminim.
  • Hep söylüyoruz , yapmayın böyle şeyler diye , nedir bu biraz hoşlandın diye sonuna kadar güvenmeler , herşeyi bir kıza göre ayalamalar , o olmazsa ben mutlu olamam gibi gerizekalı düşüncelere sahip olmak.................

    güvenmeyin arkadaşım şu insanlara , sizin için birşeyler sarfetmeyen , kendileri için önemli olan şeylerden az da olsa sizin için vermeyen insanlara güvenmeyin

    hele ki bayanlara............................

    yok benim kız arkadaşım yapmaz , yok benimki çok saf çok temiz , yok bu kız melek gibi..................... Türk filmi çekmiyoruz arkadaşım , gerçek hayat bu !!!

    her an sizi terk edecekmiş gibi mesafeli ama her an sizin en güvenilir arkadaşınızmış gibi candan yaklaşın , fırsatı gördünüz mü basın fırçayı , verin yolu

    bedava kimsenin güvenilir sevgilisi olmayın
  • _yekta_ _ kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra hocam zaten hayatımda birisi olur mu bilmiyorum . Birine güvenir eder miyim. Başından geçince anlıyor işte insan. Öyle bir yola giriyorsunuz ki ne kadar da umursamasanız bir bakmışsınız ki alttan alttan sizde bağlanmışsınız. Bu saatten sonra böyle olaylar yüzünden gerçek seven insanlardan oluyorlar. Sonra da vay efendim erkekler güvenilmez.
  • Arkadaşlar 2015 yılı benim açımdan bir de hiç iyi geçmedi. Aralık ayı gibi 2000 TL dolandırılmıştım. Bu olaydan 2 ay sonra da gasp edilmiştim telefonumu çalıp bide arabayla çarpıp kaçmışlardı . Ölümden döndüm bildiğiniz ve en son da bu olay işte. Gerçekten ölmek istedim yani dedim ben ne yaptım bu kadar abi bu acıları çekiyorum ki hayatta 1 karıncayı bile incitmemişimdir yani. Gerçekten iyi bir insan olduğumu düşünüyorum 1 tane bile belki düşmanım kin besleyenim yoktur çevrem tarafından da sevilen birisiyim. Ama bunları yaşayınca insanın cidden yaşam şevki kırılıyor .
  • Olan olmuş, biten bitmiş.

    Fazla takılma diyeceğim ama başıma böyle bir şey gelmedi sadece ayrılık acısı yaşadım oradan biliyorum, insanın yaşama hevesi kalmıyor.

    Midesi ağrır, yemek yiyemezsin lokmalar boğazından geçemez. Geçse bile acıtır yanar...

    Aklın hep orada kalacak. Neden Neden Neden diyeceksin, cevabını bulsan bile umrunda olmayacak, hala nedenler nedenlerde takılı kalacaksın.

    O şuan seni düşünüyor mu? Kim bilir belki düşünür belki düşünmez ama %99 düşünmüyordur.

    Sende onu düşünmeyeceksin, kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol.Çık gez dolaş. evde durup bunalıma girme.

    Kendine mukayet ol deli deli işler yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.