Şimdi Ara

4 MAKİNADAN HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar şu 4 makina arasında kaldım.yardımcı olabilir misiniz?ya da en azından karşılaştırma yapabilirmisiniz?

1-Olympus fe-310
    2-Sony dsc s730
    3-Sanyo vpc-s880(Vatan blgisayarda kampanyalı ve fiyat çok uygun)
    4-Kodak c813

Kriterlerim..

1-)Kaliteli fotoğraf
    2-)Aynı şekilde kaliteli video
    3-)Makro modunun süper değilse de idare eder olması
    4-)Çektiğim videoları izleyebilmek için dahili hoparlör oması
    5-)hafıza kartının kolay bulunabilir olması
    6-)Teknik servis sorunu olmaması
    7-)Şarj problemi olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastgeldi -- 19 Mart 2009; 15:59:27 >

• Kodak'ın fotoları canlı ve parlak olduğunu duydum.
    sanyo yu tavsiye etmem. fotlarda iso oranı çok yüksek oluyor
  • sanyoyu bilmem ama kodağıda öyle diyorlardı canlı ve net fotograflar çekiyormuş..

ama ne kadar derece doğru orasını bilemeyeceğim.

tabi bu arada sony w150-170 seriside canlı ve berrak fotograflar çekiyor ama düşünüyorum tabi ekranda net ve berrak çıkıyor ama yanlız pc ye aktarınca görürüm ben kullanan arkadaşlar ne diyor bu konuda net bir açıklama yok.
    olmazsa kodak M serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 19 Mart 2009; 23:56:03 >
  • üniversite boyunca fotoğraf laboratuvarında çalışmış ve her türlü makineyle içli dışlı olan biri olarak c813'ü önermiyorum. makine plastik hissi veriyor tamam kasası çoğu makinenin plastik ama bu makine kaliteli olduğuna inandıramıyor sizi. en küçük bir darbede parçalara ayrılacakmış gibi. ekran kalitesi güzel çektiği fotoğraflar da compact seri makinelere göre iyi denebilir. yanlız video konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • Sizin için inceledim , Dördüde iyi değil ,
    Başka bir ihtimal düşünmezmisiniz ,
    kimdi unuttum ancak bu forumda birisi 230TL 'ye canon A590is satıyordu ,
  • benim gözümü zaten oda korkutuyor plastik olması geçen gün bizim fotograf makinesini düşürdüm elimden hiç bişe olmadı sağlamdı meret metal karışımı birşeydi ama diyorum kodak olaydı parçalara ayrılmıştı kesin.
    1,20 MT yükseklikten düşürdüm.. fotograf çekme kalitesi yanında kasanın sağlamlılığıda önemli şayet o yüzden sony W-170 serisi düşünüyorum.
    sony w-170 serisinde kasası metalden yapılmıştır.
    metal diye biliyorum gerçi elime aldım ama bilen arkadaşlar varsa söylesinler ama yanlız C813-S-730 kalitesi birbirine yakın ama kasası dayanıklı olsun yeter.
    dayanıklık yanında iyi kaliteli fotograf çekme özelliği olsun kasa kötü olduktan sonra kalitenin bir farkı yok bir düşürün tamam eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 20 Mart 2009; 2:48:47 >
  • neden Canon'a bakmıyorsun?? canonu da incele bi...
  • arkadaşlar canon çok iyi biliyorum fakat fiyat olarak beni biraz aşıyor aslında bugün samsung s760 gördüm mediamarkt ta 175 liraydı aklım ona kaydı ister istemez ne dersiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: arastgeldi

arkadaşlar canon çok iyi biliyorum fakat fiyat olarak beni biraz aşıyor aslında bugün samsung s760 gördüm mediamarkt ta 175 liraydı aklım ona kaydı ister istemez ne dersiniz??

hacu 175 tl'ye alacağın makinadan bi cacık olmaz... şahsen hayatta almam... biraz daha koy adam gibi bişi al
  • gittim akşam makinayı almaya fakat iki kredi kartım da da problem çıktı limitim olduğu halde alamadım makinayı iyi m
    kasadaki kıza da rezil olduk,sırada bekleyenlerden de esaslı küfür yedim kanımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.