Şimdi Ara

4 HDMI çıkışlı ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 tane HDMI çıkışı olan ekran kartı varmıdır acaba?Varsa tavsiye edeceğiniz marka hangisi olur?
    tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi challanger66 -- 30 Haziran 2011; 12:42:49 >

• konuyu hortlatmış olayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayasertac

konuyu hortlatmış olayım :)

4 HDMI çıkış almanızın isteği ses ile mi kullanmak yoksa görünütü kalitesi açısından DVI ve HDMI arasında bir fark yok. Youtube'de 4 HDMI çıkışlı kartlar görmüştüm fakat ülkemizde olduğunu sanmıyorum.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için, ses ihtiyacım olmayacak ama 10-15 mt mesafeye görüntüyü ileteceğimden HDMI kullanmayı düşünüyorum
  • kayasertac K kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kart ile kaliteli hdmi cogaltuci kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocag1453 K kullanıcısına yanıt
    displayport girişi onlar HDMI değil.

Ekran kartlarında 4 HDMI girişi olmaz.. En fazla 2 olur ki oda nadir kartlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farklı görüntü alacağımdan çoğaltıcı olmaz malesef,

Kocag1453, kart çok iyi

ikinize de teşekkürler
    Farklı görüntü derken eyefinity tarzı bir çoklu ekran kullanımı mı yapacaksınız? Son dönemde buna benzer bir amaçla aynı görüntüyü aktarmak için displayport'tan hdmi dönüştürücülerden ve hdmi çoklayıcı kullanma şansım oldu.

Eğer aynı ekranı çoklayacaksanız kaliteli bir hdmi çoklayıcı kullanmalısınız. Piyasada 70-80tl'ye satılanlar doğru düzgün çalışmıyor. Forumdan bir arkadaş aşağıdaki ürünün 2 çıkışlısını sorunsuz olarak kullanıyordu.
    http://www.novabazar.com/DS-42300-Digitus-4-039-lC3BC-HDMI-Video-C387oklayC4B1cC4B1-4-Port-HDMI-Video-Splitter-225MHz-HDMI-1-3b-uyumlu-Maksimum-C_product#0

Yok eğer ekranı genişletecek şekilde eyefinity gibi bir kurulum yapacaksanız aktif displayport çoklayıcı almalısınız.

Ama doğru çözümü bulmak için tam olarak ne yapmak istediğinizi yazarsanız yardımcı olmak kolaylaşacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    6 izleme (55") , 2 kumanda (24") ekranından oluşan bir scada ekranı olacak, 2 PC, 2 nvs 450/510 tarzı bir kart ve DP-HDMI dönüştürücü ile kullanmak aklımdan geçiyor..

yukarıdaki gibi + 2x1 masa üstü monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayasertac -- 7 Mayıs 2014; 7:57:46 >

Valla dostum bu beni aşacak bir konu. O yüzden yardımcı olamayacağım.

Ama bildiğim kadarıyla amd kartlarda aktif displayport çoğaltıcı ile 3'lü ekran kullanımı yapılabiliyor ama 6'lı için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin istediğinizi aslında normal bilgisayarlar ile değilde endüstriyel bilgisayarlar ile yaparsınız.
    http://www.lima.com.tr/Advantech%20ePlatform/GetModel.asp?Model%20No=ARK-5280
    Misal bu ürün de bağımsız çift ekran desteği var bunun daha çok olanlarıda var tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.