Şimdi Ara

4 aylık erkek yavru kedime hangi marka mama önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 4 aylık erkek yavru kedimiz var. British shorthair ırkı. Akrabamız verdi biz bakıyoruz artık bu sıpaya. :) Şimdi kuru ve yaş mama markaları arasında çok kafam karıştı. Genel olarak kuru mama ara sıra da yaş mama verip beslemeyi düşünüyorum.
    Genelde tavsiye edilen markalar Royal Canin, Proplan ve Hills. Ancak bunlar biraz pahalı. :) Siz hangi mamaları veriyorsunuz merak ettim. Ucuz ama kalitesiz mama vermek istemem tabi ki. Kaliteli ve ileride sağlık problemi yaşatmayacak bir marka arıyorum. Dün Royal Canin Kitten Instinctive yaş mama sipariş verdik yarın gelecek bakalım deneyeceğiz. Ucuz olarak ise Bonacibo markasını buldum ancak bazıları iyi bazıları kalitesiz diyor. Bilgi ve tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 3 Nisan 2017; 19:58:25 >



  • Royal Canin Kitten kullandık ve şu an Proplan Kitten kuru mamalarından kullanıyoruz. Bizimki de scottish fold. Hills bilmiyorum ama royal canin ve proplan fiyatları birbirine yakındır. orta seviye fiyatları var. Acana ve orijen daha pahalı mamalar. ucuz mamaları ise bilemiyorum, ben güvenip almadım. Yaş olarak marketlerde satılan Felix 'i tavsiye ederim. 100gr lık paketlerde satılıyor. Bizim kedi çok seviyor kime tavsiye ettiysem memnun. Tanesi 3TL, 4 al 3 öde paketleri ile daha da hesaplı oluyor. 2 günde bir paketin 3te birini öğün olarak veriyorum. Bazı petshoplar kuru mamanın büyük paketlerinden açıp kendileri paketleyip öyle satıyorlar daha hesaplı oluyor bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.