Şimdi Ara

4.ayın sonu Makattan kan gelme . ZORETANİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
15.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drgnsbrk

Makatın üstü dediğin tam olarak neresi kuyruk sokumu denilen yer mi yoksa makatın hemen 2-3 cm çevresi mi
    sivilceden dolayıdır
  • quote:

Makatın üstü dediğin tam olarak neresi kuyruk sokumu denilen yer mi yoksa makatın hemen 2-3 cm çevresi mi

Kuyruk sokumu hocam. Kuyruk sokumunun hemen aşağısında
  • Genel cerrahi proktoloji poliklinik sırası al muayene ol
  • no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlii_1907

quote:

Kuyruk sokumu hocam. Kuyruk sokumunun hemen aşağısında

Alıntıları Göster
    ilaca başlayalı 15 gün oldu lan korkutmayın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Genel cerrahi proktoloji poliklinik sırası al muayene ol

Hocam İstanbul'da. Dr. Sadi konuk hastnesinde var mı o bölüm ? Varsa ne diye geçiyor. Sadece genel cerrahi yazıyor
  • Fenerlii_1907 F kullanıcısına yanıt
    Her hastanede mevcuttur herhangi bir genel cerrahi uzmanına gitmen yeterli proktoloji diye bişey bulamazsın zaten arasan da :).Kuyruk sokumu civarında ise muhtemelen bir kıl dönmesi 30 gün yatıran bişey değil korkma o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgnsbrk -- 8 Ocak 2016; 22:43:05 >
  • quote:

Her hastanede mevcuttur herhangi bir genel cerrahi uzmanına gitmen yeterli proktoloji diye bişey bulamazsın zaten arasan da :).Kuyruk sokumu civarında ise muhtemelen bir kıl dönmesi 30 gün yatıran bişey değil korkma o kadar

Genel cerrahi nin bölümleri yokmu hocam. Sadece genel cerrahi den randevu almam yeterli mi ?
    Hocam bide 30 gün nedir. Internette 15 gğn Felan diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerlii_1907 -- 8 Ocak 2016; 22:53:56 >
  • quote:

quote:

Hocam İstanbul'da. Dr. Sadi konuk hastnesinde var mı o bölüm ? Varsa ne diye geçiyor. Sadece genel cerrahi yazıyor

Proktoloji polikliniği gelişmiş üniversite hastanelerinde olur. Ayrı olarak poliklinik açılmadıysa direk genel cerrahi polikliniğe gidebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Genel cerrahi nin bölümleri yokmu hocam. Sadece genel cerrahi den randevu almam yeterli mi ?
    Hocam bide 30 gün nedir. Internette 15 gğn Felan diyor

Alıntıları Göster
    İlacın böyle bi etkiye sebep olduğunu duymadım hiç kendimde kullanıyorum 5.aydayım. Sivilceden dolayı oluyor olabilir ama yine de bi kontrole gidin. Benim malum yer yapışıyor donuma bazen kanıyor o çok sakat ilacın bana olan en büyük yan etkisi bu.

• Fenerlii_1907 F kullanıcısına yanıt
    Hayır genel cerrahinin bölümleri yoktur sadece o bölgenin hastalıkları ile ilgilenen o bölgede daha iyi bir cerrah araştırıp bulabilirsin ama çok spesifik bir şey olmadığı için herhangi bir genel cerrah işini görecektir.Bu süre hastalığının derecesi ve uygulanacak olan tedaviye göre değişir ameliyatsız mentol uygulanması gibi şeyler de var ama bunlar için ilk önce hastalığının teşhisinin konulması lazım bunun için de doktora gözükmen lazım.
  • Kil donmesi olmus dostum gecmis olsun buradan sonra yapacak bisey yok ameliyatsiz yontemler felan var arastirma yapmalisin.
  • Tam olarak kıl donmesini tanımını uapıyosun. KIL DOnmesi: Kılın ters donmesıyle kıl deride.(yıllarca) uzun surr ilerler sonra orda sislik olur Patlar. Akıntı gelmeye baslar . Oturdugunda agrı olur kıl btar Sonra bu agrı cok siddetlnir.
  • quote:

quote:

quote:

Proktoloji polikliniği gelişmiş üniversite hastanelerinde olur. Ayrı olarak poliklinik açılmadıysa direk genel cerrahi polikliniğe gidebilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam
  • Tedavisi nedir: Flep , acık yontem, ve son yontemler( nitrat vs ancak bu yontem 1 hafta ıcınde eski yasantınıza donebilirsin garantisini vermesine ragmen hic onermiyorum cunku hastalıklı bolgeyi kesmİyor Ameliyat yok bu yuzden Tekrarlama olasılıgı yuksek. Acık da onermiyorum.4 ay oturamaynlar var. Flep de 2 gun hastame yatıs+ 1 ay evde yatarsın+ her gun pansuman Hastaneye gitmek cok buyuk sıkıntı dikisle patlayabilir+ 2 ay Oturma yasak 1000 liraya kapatırsınpatlayabilir. Suan teldeyim cpk detau veremiyorum ozelden yaz Bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1

Tam olarak kıl donmesini tanımını uapıyosun. KIL DOnmesi: Kılın ters donmesıyle kıl deride.(yıllarca) uzun surr ilerler sonra orda sislik olur Patlar. Akıntı gelmeye baslar . Oturdugunda agrı olur kıl btar Sonra bu agrı cok siddetlnir.
    Dostum bu cerrahi problem doktor yolu ile aşılabilir ama benim sana Bu sivilce ilaçlarını kullandığın için 2 krem ve jel önerim olucak.
    Bu 2 krem benim hayatımı kurtardı

1. si bioderma sebium hydra

roakutan veya seninki gibi ilaçları kullanıyorsan bu krem senin hayatını kurtarır.Ben geç farkettim ama düzelttim allaha şükür.

bu kremi her gece yatmadan önce yüzüne sür pahalı ama çok yararlı.

2. si ise yüz temizleme jeli fakat yıkama ile değil banyo biterken son kez yüzüne sürüp yüzünü kafanı durulayıp çık.

svr lysalpha active cream

• quote:

Hayır genel cerrahinin bölümleri yoktur sadece o bölgenin hastalıkları ile ilgilenen o bölgede daha iyi bir cerrah araştırıp bulabilirsin ama çok spesifik bir şey olmadığı için herhangi bir genel cerrah işini görecektir.Bu süre hastalığının derecesi ve uygulanacak olan tedaviye göre değişir ameliyatsız mentol uygulanması gibi şeyler de var ama bunlar için ilk önce hastalığının teşhisinin konulması lazım bunun için de doktora gözükmen lazım.

Anladım hocam Sağolun. Büyük ihtimal ameliyat yolu gözüktü
  • quote:

Tedavisi nedir: Flep , acık yontem, ve son yontemler( nitrat vs ancak bu yontem 1 hafta ıcınde eski yasantınıza donebilirsin garantisini vermesine ragmen hic onermiyorum cunku hastalıklı bolgeyi kesmİyor Ameliyat yok bu yuzden Tekrarlama olasılıgı yuksek. Acık da onermiyorum.4 ay oturamaynlar var. Flep de 2 gun hastame yatıs+ 1 ay evde yatarsın+ her gun pansuman Hastaneye gitmek cok buyuk sıkıntı dikisle patlayabilir+ 2 ay Oturma yasak 1000 liraya kapatırsınpatlayabilir. Suan teldeyim cpk detau veremiyorum ozelden yaz Bana.
    Bu konuya buradan kim nasıl cevap versin
  • quote:

Tedavisi nedir: Flep , acık yontem, ve son yontemler( nitrat vs ancak bu yontem 1 hafta ıcınde eski yasantınıza donebilirsin garantisini vermesine ragmen hic onermiyorum cunku hastalıklı bolgeyi kesmİyor Ameliyat yok bu yuzden Tekrarlama olasılıgı yuksek. Acık da onermiyorum.4 ay oturamaynlar var. Flep de 2 gun hastame yatıs+ 1 ay evde yatarsın+ her gun pansuman Hastaneye gitmek cok buyuk sıkıntı dikisle patlayabilir+ 2 ay Oturma yasak 1000 liraya kapatırsınpatlayabilir. Suan teldeyim cpk detau veremiyorum ozelden yaz Bana.

Hocam en iyisi ameliyat gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugruly

Kil donmesi olmus dostum gecmis olsun buradan sonra yapacak bisey yok ameliyatsiz yontemler felan var arastirma yapmalisin.

Internette en etkili çözün ameliyat deniliyor hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.