Şimdi Ara

4 ayda tyt 15 net ayt 30 net artar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, özellikle bu süreçten geçmiş birileri için bu soruyu yöneltmek istiyorum amacım biraz olsun kendime olan güvenimi artırmak .Şu anda tyt de 70 ayt de 30 net yapmaktayım oturduğum ilde diş hekimliği fakültesi istiyorum üniversite genel netleri:85-90 tyt 60-65 ayt benim genel netlerim:65-70 tyt 25-30 ayt.Ayt de matematik alanında boş değilim yaklaşık 15 20 arası yapabiliyorum ama fen kısmında 5-10 arası net geliyor yani yaklaşık olarak sıfırım eğer bana bu zamandan sonra verebileceğiniz tavsiyeler veya eleştiriler varsa bekliyorum.Cevaplar ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğimi bilmenizi isterim çalış vb. cevaplar yerine daha çok tavsiye odaklı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

obp 90.6

• Ben de bu işin Ehl-i değilim ama bildiğim kadarıyla konuşayım hocam bu obp ile temeliniz kötü bi öğrenci durmuyor bana göre ayt de 10-15 soru zaten temel matematik sorusu olarak yöneltiliyor ne kadar zor olarak bilinse de Lti bana göre çalışıldıktan sonra karşılığını güzel veren konular güzel bir fonksiyon temeliyle onlardan net toplayabilirsiniz fende fizik adına çok iyi değilim ama kimyada denge konun iyi olsa baya bi net getiriyor sana ilk konulara da sevdiğin bir kanaldan bakarsan basit olduğunu göreceksindir biyolojiyi barış hocadan alarak en kötü 10 net yaparsın biyolojiyi değil sınavı öğretiyor direkt

Anlıyorum hocam cevabınız için teşekkür ederim, dikkate alacağım. Fende fizik alanında çok eksiğim ama önce kimya ile biyolojiyi halledip sonra fizikte de bir şeyler yapacağım en azından yapılabilen kısımlar tam olsun.

• artmış örneği de var artmamis örnegi daha fazla var,it gibi calisman gerekiyor şu ana kadar calismamis insan sonrasinda da calismiyor genelde ondan basaranlar azinlik oluyor,azinlik olabilirsin tabiki calisirsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt 65 net için
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artmaz

Tamamdır hocam çok sağol

İnşallah hocam haklısın

Kısa ve öz, umarım haklı çıkmazsınız hocam:)

Sağolun hocam,size de

Hocam siz ne yaptınız,neresi geldi ? Epey geçmiş konunun üstünden sınav istediğim gibi geçmedi,diş gelmeyince eczacılık yazdım eczacılık okuyorum.Gelecek sene daha kötü olacak korkusuyla yazdım gitti.Ben de epeydir foruma gelmemiştim görünce cevap vereyim dedim.

• Tebrik ederim hocam hayırlı olsun benim sınav çok iyi geçmedi matta patladım bildiğim şeyleri bile yapamadım ayt fen 32 geldi ama kurtarmadı ben zaten bir bölümde okuyordum bu sene bıraktım okulu aile evine döndüm sıfırdan başladım çalışmaya

Teşekkür ederim hocam sizin için de hayırlısı olsun,inşallah bu sene istediğinize ulaşırsınız.Mattan kurtardım ben de siz Ayt feni çok iyi yapmışsınız maşallah.Biraz kimyam iyi olsaydı belki daha iyi olurdu da 6 netim vardı kimyada daha iyi olabilirdi gibi olacağı varmış yapacak bir şey yok.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.