Şimdi Ara

4.5k Bütçe / Yeni Başlangıç Makine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Uzun süredir hobi fotoğrafçılığına bir ilgim var . Yeni bebeğimiz de olduğu için elimde hatıra olarak kaliteli çekimler olsun istiyorum daha sonra da bu işi hobi olarak devam ettireceğim .



    özetle 5 bin lira limitle , benim gibi yeni başlayan ve anı fotoğrafı (daha sonra doğa fotoğrafları da eklenebilir.) biriktirmek isteyen biri için güncel piyasa koşullarında hangi makineler önerileriniz olur. Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz.



    Şuan için aklımda Olympus M-10 MARK 3 var. 3800 lira gibi bir fiyata alınabiliyor. Daha sonra lensleri temin edeceğim , elimde ne kadar para kalırsa şuan için o kadar iyi.



    Teşekürler.




  • Makine tavsiyesi verecek kadar bu işlere hakim değilim. Ama aynı sizin mantığınızla bende çocuğum doğunca bir makine aldım. İyikide almışım, çocuğumun birçok anını kayıt altına aldım hem de telefonlara göre çok çok daha kaliteli fotoğraflar çektim.

    Fakat biraz düşünmeden alışveriş yaptım ve gidip 0 makine aldım. Şimdiki aklım olsa 2. el bi makine ile başlardım. Zaten birçok insan heves ile makine alıyor sonra hevesleri kaçınca tertemiz makineleri uygun fiyatlara satıyor.
  • Olympuslarda (M1 hariç) sadece faz algılamalı odak var, bebekken bir sorun olmaz ama etrafta koşuşturmaya başlayınca odak sistemi biraz sorun çıkarabilir.

    Onun dışında bence çok fena bir sistem değil, özellikle 17-25-45 primeleri ve 40-150 zoomuyla çok güzel işler çıkartılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.