Bildirim
4.5G ttnet kullanıcılarına faydası var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bir bağ kurdun 4g le sabiti ? _____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Nasıl bir bağ kurdun 4g le sabiti ?
genel olarak şuanki hız 3g ile benzer değil mi?
gelecek süreçte yine benzerlikler söz konusu olabilir mi diye sordum.
sığ düşünmeyin bu kadar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kotalar artabilir o kadar parayı bastınmı altyapı durumun iyi ise hızın artar zaten telekomun yatırımına bağlı 3g geldiği zaman telekom yatırım adına birşey yapmıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 30 Mart 2016; 11:20:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
bence 4g ile evdeki internetin hızı düşcek çünkü bant genişliğinin büyük bir kısmı mobil tarafa kaymış olcak buda ister istemez evdeki internetin zayıflaması demek benim teorim bu _____________________________
-
AKK mantığıyla bakarsak sabit internetlere artısı değil eksisi olacak.Bu adamlar demiyormu herkesin eşit şartlarda internet yapısını kullansın bu da demek oluyor ki altyapı yetersiz.Eğer yetersizse mobil kullanıcılara ayrılan band genişliği artacak sabit internet yavaşlayabilir.Zaten sabit internetlerde sorun olmasını bekliyorum. _____________________________ -
Hayır olmayacak.
4.5g mobil şebekedir. Evde kullandığınız bağlantıya bir etkisi olmaz._____________________________ -
Arkadas rekabet olarak demis.
Muhtemelen olur. Ama biraz zaman gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: msdos34
AKK mantığıyla bakarsak sabit internetlere artısı değil eksisi olacak.Bu adamlar demiyormu herkesin eşit şartlarda internet yapısını kullansın bu da demek oluyor ki altyapı yetersiz.Eğer yetersizse mobil kullanıcılara ayrılan band genişliği artacak sabit internet yavaşlayabilir.Zaten sabit internetlerde sorun olmasını bekliyorum.
hocam o zaman sabit hat olayı güç kaybeder. Ama yurtdışında teknolojiden hakkıyla faydalanıyorlar. biz ise canımız yanacak ondan sonra bir şeyler alabiliyoruz hizmet olarak. -
Bende şöyle bir gelişme oldu baz istasyonuna fiber gelmesi gerekiyor 4.5g için saha dolabi koydular mecburiyetten kablo çektiler baz istasyonuna bizde faydalandık en azından böyle bir hız artışı oluyor
_____________________________ İşlemci: Intel i7 4770K@[4.5GHZ] | Anakart: ASUS Maximus VI Extreme Z87 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro H110 | Ekran Kartı : EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 | Ram : GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsX DDR3 2133MHz Dual Kit Ram | SSD : Corsair 120GB Force 3 GT | Kasa Güç Kaynağı : Corsair C70 | SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W | Klavye Mouse : Logitech S510 | İşletim Sistemi : Windows 10 Pro (Orjinal) -
Bakıp göreceğiz. _____________________________ -
Herhalde iyi izah edemedim.Eve gelen internetle mobil internetin ayrı hizmetler olduğunu biliyorum.Yalnız yurtdışına çıkışlarda al bu mobil internetin al bu sabit internetin yurtdışı çıkışı diye ayrılmıyor.Türkiye'de ve Dünyada kablosuz mobil internet yere inmek zorundadır.Keza direkt uydu üzerinden çanak antenle alınan internet bile uydu operatörünün merkezinden yere iner.Aslında en iyi sonucu bir gün sonra görüceğiz.
Rekabete gelirsek tam anlamıyla sabit internetin yerini alamaz.Heleki mevcut kotalarla mümkün olacağını düşünmüyorum.Kendi adıma konuşursam en kötü aylık indirmem 100GB kaldı ki kotayı aşma olayı var onu takip etme hiç uğraşılacak iş değil.Bu yüzden sabit internette fiyatlar düşmez.Yükselmesinde böyle kalsın.Sudan elektrikten pahalı internet faturaları ödeyenler var.Her ne kadar mobil internet paketimde olsa ben sabit internetçi olan bir adamım.Mobilde ne yapıyorsa yapsınlar biz sabit internetçi adamlara bulaşmasınlar._____________________________
-
Telefondan verimli bi hız alabilirsem (sanmıyorum 3g zor çekiyor ama) ev internetini kapattırırım :-) ttnetten 8 mbit zorla alıyorum bari telefondan girerim daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sabit hattin guc kaybetmesi icin. Yuksek hizlari akksiz veya yuksek akkli vermeleri gerek. Buda imkansiz olduguna gore adsl devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler