Şimdi Ara

4.5 GB' ten büyük iso dosyasını nasıl 2 DvD Yazdırabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
27.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 6.5GB boyutlarında bir sürü iso dosyası mevcut bu iso dosyalarını rarla bölmeden nasıl 2 dvd ye yazdırabilirim. Bir bilginiz varsa lütfen yardım edin :(

[HTC Vive] [AMD 5800x3D] [Zotac RTX 3080] [Asus Tuf Gaming X570-Plus] [Corsair Vengeance 4x8 GB 3200 Mhz DDR4] [250GB Samsung 850 Evo SSD - 1 TB Adata SX8200PNP - 1TB SanDisk SSD PLUS - 1TB Samsung HDD] [Noctua NH-D14] [High Power 1050W 80+ Gold] [AeroCool Xpredator Big Tower Kasa] [Dell S2721DGFA 165Hrz 2K] [Lenovo Legion R25i-30 165Hrz 1080p] [AKG 702 - Sound BlasterX G6 - ModMic 5] [Logitech G502] [Razer Orbweaver] [AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula] [Xiaomi Mi11 Ultra 512GB]
  • quote:

Orjinalden alıntı: wizi_emre

Elimde 6.5GB boyutlarında bir sürü iso dosyası mevcut bu iso dosyalarını rarla bölmeden nasıl 2 dvd ye yazdırabilirim. Bir bilginiz varsa lütfen yardım edin :(

+1

büyük dosyaları nasıl parçalara böleriz?

quote:

Orjinalden alıntı: wizi_emre

Elimde 6.5GB boyutlarında bir sürü iso dosyası mevcut bu iso dosyalarını rarla bölmeden nasıl 2 dvd ye yazdırabilirim. Bir bilginiz varsa lütfen yardım edin :(

+1

büyük dosyaları nasıl parçalara böleriz?

+1
    evet nasıl yapabiliriz bende merak ediyorum.pcde yer kalmadı başka yere yedeklemem lazım isoları
    [HTC Vive] [AMD 5800x3D] [Zotac RTX 3080] [Asus Tuf Gaming X570-Plus] [Corsair Vengeance 4x8 GB 3200 Mhz DDR4] [250GB Samsung 850 Evo SSD - 1 TB Adata SX8200PNP - 1TB SanDisk SSD PLUS - 1TB Samsung HDD] [Noctua NH-D14] [High Power 1050W 80+ Gold] [AeroCool Xpredator Big Tower Kasa] [Dell S2721DGFA 165Hrz 2K] [Lenovo Legion R25i-30 165Hrz 1080p] [AKG 702 - Sound BlasterX G6 - ModMic 5] [Logitech G502] [Razer Orbweaver] [AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula] [Xiaomi Mi11 Ultra 512GB]
  • Bende Soracaktım Sen Açmışsın Konu Evet Beyler Nasıl Yapabiliririz?

ilki arkadaşın dediği olay yani bir dvd ye sığmayacak kalıbı iki dvd ye yazmak. bu bayağı bir riskli. iso kalıbının içinde yazdırma sırasında ikinci cd yi isteme ayarları mevcutsa eğer ikinci dvd yi de yazdırırsın eğer yoksa iptal olur ve dvd de boşa gider.

ikinci yöntem çift katmanlı dvd ye yazdırmaktır.

üçüncü yöntem ise iso buster tarzı programlarla içindekileri ayıklayıp onu tek dvd ye sığacak forma sokup sonra dvd ye atmak. zaten böyle olunca iso formatından da kurtulmuş oluyorsunuz ve direk oyunun setup ve diğer dosyaları karşınıza gelmiş oluyor. sanal sürücü de oluşturmanıza gerek kalmıyor.

• dostum iso dosyasını WINRAR ıle istediğin boyutlara parcalara bölüp yedekleme yapabilirsin.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYMLZ

dostum iso dosyasını WINRAR ıle istediğin boyutlara parcalara bölüp yedekleme yapabilirsin.

yedekleme yapmanın yanı sıra dvd yi taktığımızda çalıştırılabilir olması öncelik konumuz. yoksa dediğin en kolay yöntem ve kullanışlı. ama işe yaramıyor . sadece depolamak için

• buyuk dosyaları parç parça dvdye kopyalabilirsin,
    yada winrar ile parçlara bölerek 2 dvd alabilirinSin
    Dell G3223Q 32 inç 4K 144Hz 1ms HDR600 + Amd Ryzen 9 7950X3D + GSKILL 128GB (4x32GB) TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000MHz + MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) + Samsung MZ-V9P2T0BW 990 PRO 2TB 7450MB-6900MB + ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4080 + ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS GOLD + Logitech Z906 - Asus X550JK-XO012D 12GB 240GB HyperX - Canon Pixma E3140
  • İstediğininz şey iso içeriğine göre değişir, her iso içeriği için standart bi yöntem yok,
    oyunlar için .msi installer dosyasını editleyip "media table" ında değişiklik yapmanız gerekiyor.

Bu değişiklikleri yapıp tekrar bu dosyayı iso ya koyup ve media table a göre dosyaları 2 dvd ye bölerek
    2 adet yeni iso dosyası oluşturmanız gerek. Tabi boyut büyük olunca iso dosyası oluşturması da uzun sürüyo,
    ayrıca yaptıklarınız düzgün çalışıyomu diye denemek gerek, örneğin oyunları yüklemeniz ve bi süre oynamanız gerekiyo,
    yükleme sırasında veya oyun oynarken hata almıyorsanız başarılı olmuşsunuz demektir.
  • 4.5 gb dan büyük .iso dosyalarını pc de bi klasöre nasıl açabiliriz.???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retey -- 28 Kasım 2007; 20:38:08 >
    Bilgisayara taktığında çalışacak şekilde olsun demşsiniz ki zaten iso dosyaları bilgisayarınıza taktığınızda nasıl direk çalışıyor onu anlamadım. sonuçta iki parçaya her halukarda bölünecek. iki tane DVD okuyucun varsa ikisini birden mi çalıştırmayı düşünüyosunun. Yapmaya çalıştığınız şey ney ki winrar yeterli gelmiyor.
  • söyle açıklayayım winrar la bölüpte dvd ye yazdığın zaman tekrar kullanmak için o dvdleri bilgisayara atıp tekrar birleştirmen gerekiyor arkadaşlar onu yapmak istemiyor zaten onun için ilk mesajda winrar la bölmeden nasıl 2 dvd yapabiliriz diye sormuşlar ok.
    setup çalıştırıldığında hata vericektir.

Winrar işin başka çözümü ancak o zaman dvd yi taktığınız gibi oyunu yüklemeye başlayamazsınız.
    Önce rarlı dosyaları hdd ye atıp sonra rar dan çıkartıp (her iki işlemde oldukça zaman alır) en sounda da
    oyunu yükliyceksiniz. Tüm bu işlemler de 1 saatinizi alıcaktır ve beklemekten çıldırmamk için sabırlı olmanız lazım.
  • winrar dan başka çözüm yok. istediginiz gibi olmaz maalesef
  • Niye dual layer kullanmıyorsunuz? Paranız mı yok

Orijinalden alıntı: absmaster

Niye dual layer kullanmıyorsunuz? Paranız mı yok

Amaç tek dvd de olayı bitirmek değil ki. çift dvd veya 3 dvd ye bölünecek ve aynı zamanda bunlar kurulum esnasında sırayla "disk:2 yi takınız" şeklinde akıcı olacak denmek istenmiş. problem bundan ibaret.
  • teknoloji devrindeyiz blue-ray ortamındaki 50gb iso parcalıyoruz ama sabır beklememiz gerekiyor hani tamam sen beklersinde millet seni beklemıyor be kardeşim parasıyla iş yapıyorsan işi burnundan getirebiliyor ondan sonra 2 saaate ne yaptıgını anlatıyorsun ama adamın kapasite yetmiyor işlemcisi tıkanıyor :D anlıyacagınız buna bir cagre bulmak lazım günümüzde en ufak bir oyun 10 gb duble ray kurtarmıyor çagresi yokmu mıllettekrar bir bakın arşivlerinize rica ediyoruz ya neronun bir versiyonu dvdyi cd bölüyor diye hatırlıyorum ama katılımsız kullanmak unuttur olduk full programın tadini
    Orijinalden alıntı: yentibaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.