Şimdi Ara

4-4 lük paketler ve saçma sistem izin vermiyor cevapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Platinum 10GB lık turkcell ve 100Mbit 175GB fiber internet kullanmaktayım. Aynı zamanda internet paketimle birlikte 3lü pakette gelen turkcell tv de kullanıyorum..

    Toplam 179,80 TL fatura ödüyorum..

    4-4lük paket alırsam.
    Platinum 10GB lık turkcell + 100Mbit 125GB 139TL olacak bunun yanında turkcell tv yi ve 50GB joker akk yıda ekleyelim.
    24,90 + 15 = 178,90 hakikaten 1TL kar için süper kampanyalarınız var.....Bunun yanında şuan 1 yıl olan turkcell hattımıda 2 yıl yapmam gerekiyor.. Kısaca bir kazancım olmuyor.. Hatta zararım oluyor çünkü 4-4 lüğe geçince turkcell tv mi de kapattırıp sonradan gene açtırmam lazım ve cayma bedeli isteniyor. Tamam sistem izin vermiyor o yüzden kapatmanız gerekiyor olabilir ama cayma bedeli neden. Tahahütüm uzamayacakmı uzayacak o zaman bu cayma bedelini indirim olarak faturaya yansıtırsın olur biter. Hiç yapmadığınız işlemler değil.

    Ayrıca daha saçma bir sisteminizde şu: platinyum paketle gelen turkcell tv hakkımı kullanamıyrum nedenmiş çünkü evde turkcell tv kullanıyorum ve onunda evde cepten izleme hakkı var.mış. Yahu bana neeeee??? hakkımsa bunu ayarlayacaksınız. 10 tane fazla yazılımcı tutun olsun bitsin. Saçma sapan sistem izin vermiyor sorunlarını sistem cevaplayacak şekilde çözsünler.

    Ama durun daha bitmedi. turkcvell tv yi kullanmak için ev internetimin kayıtlı cep numarasını değiştirdim . Eşimin numarasını verdim. Ama gene sorun var neymiş telefonum başka hesaba kayıtlıymış. Tamam amenna ordan kaldıralım.. Girdim eşimin teleonundan hesaba 4 tane 3 tane iphone var hangisi benim bilmiyorum (heryıl cihaz değiştiriyoruz zaten) hepsini siliyim dedim. Ayda 1 tane silebiliyormuşum peh saçmalığa bak 1.yi sildim. Ben değişmişim. 1 ay bekledik 2. sildim aaa oda ben değilim. 1 ay daha bekle...... koskoca apple bile itunes hesaplarını bu şekilde tutmuyor. hadi ben müdehale edemiyorum sistemden siz yapı yoookk cevap bilin bakalım ne : sistem izin vermiyor :) Sistemi sismi kontrol ediyorsunuz sistem mi sizi.... Faturayı yatırmasam bankanın otomatik ödeme sisteminde sorun olsa gecikme faizi almayı biliyorsunuz ama.







  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    Geçen ay 4-4'lük pakete turkcell tv aboneliğim dolayısıyla geçememiştim,ama bu sorunu çözmüşler.
    Ayın 4'ü itibariyle 79 liraya 500 dakika 4 gb net 1000 sms 50 megabit 75gb akk li pakete geçtim.
    Turkcell tv taahhüdüm 10 Ekim'de 24 ayını dolduracak ama artık bu taahhüt sorun teşkil etmiyor ,bir cezai bedel yansıtılmıyor.
  • daha dün olmuyor dendi bana...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 9 Haziran 2016; 17:31:44 >
  • Benim 3'lü paket taahhüdüm yoktu,net taahhüdüm tablet hadiyeli idi.Turkcell tv taahhüdünü ana taahhüdümden 5 ay sonra verdim.belki sizin durum daha farklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen beyler adamlar bas bas reklamını yaptığı kampanyaya geçirmiyorlar! Yalan dolan sebeplerle beni de 25 gündür bekletiyorlar.

    bunlardan bıkıp türk.net e başvurdum artık ama onlarında geç bağlama sorunu var. hepsi birbirinden beter.
  • TURKCELL TV+ saçma sapan bir şekilde yönetiliyor... aynı anda 2 cihazda yayında izletmiyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.