Şimdi Ara

4.20 ile gelen client sıkıntıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu nedir arkadaş yaa değişiklik yapacaz diye oyunu mahvettiler . Clientte son zamanlarda gelen oyun istekleri görünmüyor. Oyun sonrası istatistikler bekleniyor da kalıyor. Şampiyon seçiminde rötarlı seçiyor veya süre bitse bile öylece kalıyor. özellikle özel oyunlarda odaya bile girmiyor. Çok rica ediyorum birisi şunu yolunu yordamını öğretsin ne yapabilirim. Arkadaşlarla özel oyun partisi vericektik giremedim tüm gecem zehir oldu.



  • up up yokmu bi insan evladı forum ölmüş beyler
  • Aynen herşey gecikmeli geliyor,ayrıca çok delay oluyor internetten olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaypey

    Aynen herşey gecikmeli geliyor,ayrıca çok delay oluyor internetten olduğunu sanmıyorum.

    Kesinlikle ülkemizdeki internet altyapısı falan diye bahane buluyorlar. Bu yamadan önce böyle şeyler olmuyordu. Ne zaman büyük değişiklikler oluyor oyun sapıtıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LunaticGamer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaypey

    Aynen herşey gecikmeli geliyor,ayrıca çok delay oluyor internetten olduğunu sanmıyorum.

    Kesinlikle ülkemizdeki internet altyapısı falan diye bahane buluyorlar. Bu yamadan önce böyle şeyler olmuyordu. Ne zaman büyük değişiklikler oluyor oyun sapıtıyor.

    Hergün ttnet'i aramaktan bıktım 1-2 hafta öncesine kadar sağlamdı,kadın bugün hızınızı yükseltiyorum dedi hâla aynı oyundan kaynaklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.20 yamasından sonra gelen sorunlar herkeste ortak bir sorun halinde. FPS sıkıntıları, ping sıkıntıları, client sorunları(özellikle hafta sonları), oyundan düşmeler, takılmalar, sohbet oturumunun geç açılması vs vs. Yaklaşık 1.5 aydır LoL teknik ekibiyle sürekli temas halindeyim. Oyundaki bütün sorunların hepsini yaşıyorum neredeyse ve bu sorunları tek tek gününe gününe belirttim, bir çok işlem yaptırdılar gerek network ağı gerek bilgisayar güvenlik ayarlamaları gibi bir çok düzeltmeler yapıldı fakat sorunum hiç bir şekilde çözülmedi. İnternette bu sorunu çözebileceğini iddaa eden bir ton program indirdim denedim. Sonuç olarak bilgisayarın anası ağladı ama oyunda hiç bir değişiklik olmadı. Son çare olarak teknik sorumluya sorunun yamadan kaynaklı olabilitesini sordum(Tabiki evet yamadan demedi :) ). Ya internet alt yapısıyla kaynaklı ya da bilgisayarın engellemeleri, virüs vs vs gibi şeylerden bahsedildi( Bilgisayarıma format attım dememe rağmen). Bugün oyun kabulündeyken oyun takıldı ve sunucuya rapor gönderiliyor dendi sonra oyunu kapatıp açmaya yeltendim ama tamı tamına 12 sefer oturum açmaya çalıştım oturum açılıyor da takılı kaldı bir türlü giremedim. Ben bu oyunu mutlu olmak, vakit geçirmek, stres atmak ve zevk almak amacıyla girdiğimden ötürü, üstüne bu saydıklarımdan son 2 ayda hiç birini yakalayamadığımdan ve aksine stres atmak yerine daha çok stres olduğumdan bugün aldığım bir kararla oyunu sildim. Benim kanaatim bu sorunların tümü yamadan kaynaklı ve LoL yıllardır bu kadar geniş çaplı bir yama kullanmadığından, böylesi deneyim sahibi olmadığından ve yeterli etütleri yapmadığından Türk serverındaki çoğu oyuncuyu cendereye aldı. Bana kalırsa bu yama sadece Avrupa serverlarında oynayan pc ve internet ağı güçlü olan ülkeler için geliştirilmiş bir yama. Türkiyede oynayan oyuncuların donanım ve internet ağlarını okadar dikkate alarak yapılmış bir yama değildi. Bunlara rağmen o kadar çok şikayet yağıyor ki yinede hatalarını kabul etmiyorlar. Hatta oyalama mantığıyla "Kel kod ver!" ve ya "hafta sonu 2 kat ip" kampanyalarıyla kullanıcıları bir şekilde oyunun içinde tutmaya çalışıyorlar. Umarım bu hataları kabul etmeselerde kısa bir süre içinde destekleyici bir yama üretip oyuncuların hizmetine sunarlar. Benim 3 senelik LoL hayatımdan bukadar.




  • Bu sorun duzelene kadar dereceli girilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 araliktaki lag sorunundan baska bisey yok

    He oyunculari tutmak icin ip veriyolar aynen he yav he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bazen menü lagı oluyor, hero seçiyorum sunucudan veri alınıyor falan diyo. Bu aralar yok ama

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende lag sorunu var
  • İki kez ranked champ seciminde sunucu baglantisi kesildi. Puanlarimda gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hiçbir problem yok olmadıda ? Bence sorun sizde.
  • Bendede menü lagı oluyor anlamadım arkadaş, sohbet gidiyor kendi kendine kafayı yiyor
  • Ben de sıkıntı yok fakat cuma cumartesi günleri arkadaşıma inv atıyorum,görmüyor bile.Odaya katılıyor sıraya giriyoruz onda girmiyor.Var ciddi sıkıntı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.