Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: s.h.a. , s.h.a. , svs , sprinters03 , the_kid1 , koko- Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 59 Misafir (3 Mobil) - 59 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
234.879
Cevap
1.165
Favori
11.761.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

    Merak ettiğim tek bir şey var. Bu adamlar beceremedi ve ekonomiyi toparlayamadılar. Ve hükümet de gitti. Yerlerine yeni hükümet geldiğinde ülkenin toparlanma ihtimali var mı? Toparlanmak istese bu nasıl olacak? Bana çok mümkünmüş gibi gelmiyor.

    onu boşverde avatarındaki hatun kim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Su Torbası


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

    Merak ettiğim tek bir şey var. Bu adamlar beceremedi ve ekonomiyi toparlayamadılar. Ve hükümet de gitti. Yerlerine yeni hükümet geldiğinde ülkenin toparlanma ihtimali var mı? Toparlanmak istese bu nasıl olacak? Bana çok mümkünmüş gibi gelmiyor.

    onu boşverde avatarındaki hatun kim ?

    Pm attım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanaktas7

    Evet bu ara solun tek gerçeği başkanlık gelirse biz daha hükümet yüzü görmeyiz düşüncesi yoksa bırakın şimdi ekonomi küçülmüş ülke zarar etmiş 2000 krizlerinde sesiniz çıkmadı bankalar boşaldı krizlr çıktı açık ol dürüst ol canımı ye

    Amacın ne, akp nin önemli yerlerinde birisinin oğlu musun, nesin bilmiyorum ama şunu iyi anla.
    Eski krizleri çıkartan partiler oy kaybetti.
    Sıra senin paketinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber partisi mi kursak acaba

    Dinimize saygılı , Atatürke bağlı , o bu şu diye ayırmadan , sanayi tesisleri kuran , herkese iş yaratan ve kimseye muhtaç etmeyen , eğitimde fark yaratan , bisikleti toplu taşımayı en öne çıkartan , istanbul dışındaki şehirlere yatırım yapan, tarımı geliştirip verimi arttıran ve ihracat yapmayı ilke edinen ,turizmde dünyada ilk 3 içinde olmayı benimseyen bir parti olsa ne güzel olurdu. Hiç kavga olmasa mesela , galatasaray fener macında en ufak olay çıkmasa , 2 takımın taraftarları yan yana maçları izlese ne güzel olurdu. Var mi bunları yapabilecek babayiğit.
  • Adamlar bir ilçeye 4 tane yeni okul yapmış. 3 ü imam hatip.
    Böyle ülkenin sonunun ne olacağı ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drak44 -- 2 Aralık 2016; 2:03:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    DH Ölücüleride maliye Bakanı yaptık mı tamamdır. Taşın bile sıkar suyunu çıkartırlar valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohc


    quote:

    Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

    quote:

    Orijinalden alıntı: ohc


    quote:

    Orijinalden alıntı: yoksulseytan22


    quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Geçen sene koca Rusya'ya diz çöktürdüler, adamlar krizi kaç senede atlatacaklarını hesap edemiyor. Çıplak kabadayılık yapmayacaksın. Sinek gibi ezdiler geçtiler bizim kağıttan kaplan ekonomiyi.

    Nereye diz çöktürdüler. Gürcistan hali ortada. AB ve ABD gazıyla çalışan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili vatandaşlıktan çıkarıldı. Gürcistan Rusyanın.

    Kırım Rusyanın artık. Ne AB ne de ABD Kırım hakkında konuşmuyor.
    Ukrayna durumu Rusyanın lehine gözüküyor.

    Suriye zaten malum. Esad konusunda Rusyanın isteğine kayıyor AB ve ABD.

    Ekonomi zarar gördü amma askeri ve siyasi olarak etkilenmedi bile. Zaten ekonomik ambargonun nedeni, Rusya ya içte ve dışta, siyasi ve askeri yönden boyun eğdirmekti.
    Rusya geri adım atmadı ve durum şimdi lehine dönmeye başladı. Petrolün fiyatının artması konusunda anlaştılar.

    SİZ OKUMADAN BİLMEDEN ARAŞTIRMA YAPMADAN SALLAYIP DURUN. ANCA KENDİNİZDEN OLANLARI KANDIRIRSINIZ.
    HAYALLERDE YAŞAMAYA DEVAM EDİN.

    Sen okuyor biliyor araştırma yapıyorsun peki takip ediyormusun?


    kırım konusuna gelince anlık kazanımlara değil ne kadar elinde tutabileceğine bakacaksınız ab veya abdnin rusya nın isteğine göre hareket ettikleri falan yok bunu da nereden çıkarttın 1 gecede 60,000,000,000$ para çıktı rus ekonomisinden kırımın maliyeti 400,000,000,000$ aştı sadece rusyanın kırmıa doğrudan harcadığı nakit para 9,000,000,000$a yaklaştı ve yaptırımlarla bu maliyet büyümeye devam ediyor anlayacağın.

    rusya bu politikasını devam ettirebilecek ekonomik kaynaklara sahip değil sadece suriye operasyonunun günlük 4,000,000$ maliyeti açıklandı rus rublesinin değerin korumak için yıl başından beri her her gün piyasaya 140,000,000$satıyor ne kadar daha sürdürülebilir?
    Sen araştırmış bilmiş ve okumuşsun sen söyle bir kısmını yazdığım ve her geçen gün büyüyen maliyetleri karşılayacak kaynakları nereden sağlayacak?

    Esad'ın devrilmesi çabası, Esad'ın doğalgaz antlaşmasını kabul etmemesi idi. Katar doğalgazı avrupaya bağlayacaktı ve avrupanın Rusya bağımlılığı azaltılacaktı. Esad devrilseydi zaten Rusya en büyük müşterisi avrupayı kaybedecekti.

    Petrolün düşmesi sadece Rusyaya darbe vurmadı. Avrupanın müttefiki Katar, arabistan gibi ülkeleri de vurdu. Hatta Rusya ya uygulanan ambargodan zarar gören AB ülkeleri de var. Almanlar bile bi ara çıkıp ambargonun almanyayi da etkilediğini söyledi.

    Küresel dünyada büyük bir kriz herkesi etkiler. Avrupa bile şu an kriz içinde.

    Rusya, Esadın devrilmesini önlemesinin meyvelerini alıyor. Mülteci krizi ile AB ve Turkiyeyi soktugu durum ortada.
    AB ÜLKELERİ VE DOĞU AVRUPA ÜLKELERİ, RUSYANIN SİYASİ VE ASKERİ YÖNDEN GERİ ADIM ATMAMASINDAN DOLAYI DAHA DA ÇOK PARONAYAKLASMA EĞİLİMİNDELERN NORVEÇ VE RUSYANIN GEÇEN HAFTALARDAKİ ATIŞMALARI BUNUN GÖSTERGESİ.

    EKONOMİK AMBARGO İŞE YARAMADI. ÇÜNKÜ RUSYA GERİ ADIM ATMIYOR. PETROL FİYATI ÜZERİNDEN RUSYAYA YAPTIRIM İŞE YARAMADI. ŞİMDİ PETROLÜN FİYATI ARTMASI İÇİN ANLAŞTILAR.
    AMBARGODA SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİL.

    SEN CÜMLENİN BAŞINDA "DİZ ÇÖKTÜRDÜLER" DEDİN. ORTADA DİZ ÇÖKEN BİR RUSYA YOK.
    EKONOMİK OLARAK ZARAR GÖRMESİ DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANLAMINA GELMİYOR.

    SEN İLK ÖNCE OKUDUĞUNU BİR ANLA.

    Önce edebinle hitab edemiyorsan etme büyük harfle yazıp kendini veya yazdıklarını öne çıkartma çaban boşuna nekadar büyük yazdığın değil nekadar dayanaklı yazdığına bakılır.

    Sırasıyla gidelim;

    Esedin devrilmesi ile ne alakası var katar gazının avrupa ile coğrafya diye bir ders duydun mu hiç:) katarın haritada yerini gösterebilirmisin bu gaz koridoru yalanına bakılırsa GÖSTEREMMEZSİN:) arabistanın uzak ucunda katar yani senin koridor için en barışçıl bölge olan ortadoğuyu boydan boya geçmeli:)) katarın pazarı asya hindistan çin olabilir.

    Petrolün düşmesi doğrudan etkilese de emtia fiyatlarının duşmesi sonucu pazar ekonomilerini desteklediği için faydalı oldu.

    Küresel ekonomide 2008den buyana bir kriz hali var yeni mi UYANDIN:)

    Sen "OKUDUĞUNU ANLA" diye çıkışıyorsun sana rusyanın suriye politikasının ekonomik maliyetlerini açıkça yazdım sürdürülebilir mi diyede sordum. Okuma yazma bilen toplama işlemini yapabilen herhangi bir çocuğa ver o rakamları alt alta toplasın sen belki sonucu değerlendirirsin ortada diye itiraz ettiğin durumun rusyadaki yansıması o rakamlar.
    AB VEYA DOĞU AVRUPA PARANOYAKLAŞMIYOR DAHA ÇOK KÜRESEL REKABETE ODAKLANMIŞ EKONOMİLERİNİN YAPISINI TARTIŞIYOR SAVUNMA İÇİN BÜTÇEMİ REKABET İÇİN ÇARKLAR MI DİYE.

    AMBARGO İŞE YARAMAMIŞ SEN NASIL KARAR VEREBİLİYORSUN BUNA HANGİ VERİYE BAKARAK MESELA) YANİ BANA "OKUDUĞUNU BİR ANLA" DİYEN ADAMIN KENDİ YAZDIĞINI BİRKAÇ PARAGRAF SONRA İNKAR ETMESİ HANİ AMBARGO AVRUPAYA ZARAR VERMİŞTİ ALMANYA SANA ZARAR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ ÇOK DEĞİL BU CEVAP VERDİĞİM YAZNIN 2. PARAGRAFININ SONU:)

    SEN HAKİKATEN AYNAYA BAKARAK YAZIYORSUN MUHTEMELEN O GÖRÜNTÜYÜ MUHATTAP ALARAK "OKUDUĞUNU BİR ANLA" NASİHATİ VERMİŞSİN BAŞKA TÜRLÜSÜ MÜMKÜN OLAMAZ BEN "DİZ ÇÖKTTÜRDÜ DEMEDİM" EKONOMİK MALİYETLERİNDEN VE BU MALİYETE DAYANAMAYACAĞINDAN BAHSETTİM KALDI Kİ BU RAKAMLARIN TAMAMI GERÇEK AÇIK KAYNAKLARDA MEDYADA YAZILI FAKAT SENİN İDDALARIN TAMAMEN MAHALLE DEDİKODUSU UYDURMA TABİ HAYAL GÜCÜNÜN SINIRI YOK TEK BİR RAKAM VERMEDEN MİLYARLARI ÇÜRÜTTÜN :)

    SEN İLK ÖNCE YAZDIĞININ FARKINA VAR.

    ( gereksiz büyük harf kullanımı için okuyan herkesten özür diliyorum. nasılsa muhattabım okumuyor uyduruyor ona deymez:)

    Sen ne rakamı verdin de bana rakamlarla gel diyorsun. Katar nere avrupa nere demişsin. Hazar denizi nere avrupa nere ona bakarsan. Avrupaya hazar denizinden avrupaya boru hattı projeleri yokmu.
    Boru hattı projelerinde masraf daha azdır. Gemi veya tırlarla getirilen petrol ve doğalgaz daha maliyetli ve uzun sürüyor.

    Avrupanın 2008 de krize girdigini herkes biliyor. Ben Rusya yüzünden avrupa krize girdi demedim. Okuma özürlüsün herhalde. Avrupa uzun süreli bir krizin içindeyken birde AMBARGO dahada kötü yapıyor. AMBARGO sürdürülebilir değil diyorum. Hele ki MÜLTECİ KRİZİ yaşanıyorken.

    Rusya ilk defa kriz yaşamıyor. Kaldı ki ekonomik ambargo ile çökecek bir ülke değil RUSYA. Ayrıca tüm dünya ülkeleri ambargo uygulamıyor Rusyaya. İranin düştüğü durumda degil. İran bile yıkılmadı senelerdir ambargo uygulanmasına rağmen. Hadi onu geç, en ağır ambargoya Saddam maruz kaldı o bile yıkılmadı. Askeri müdahale ile gitti.

    "ROSYOYO EKONOMO İLO EZDOLOR" dermişsin. Ben de diyorum ki nereye ezdiler? Ezselerdi Putin çoktan giderdi. Rus halkı yoksulluğa dayanıklı zaten.

    Ya onu bunu bırak, petrolün düşmesi sadece Rusya zararına mı? Bren petrol yani Norvec ve İngilitere arasında çıkarılan petrol, İngiltere ile Norveci etkilemedi sanıyorsun.

    Dünyanın en zengin şirketlerine ac bak, ilk sıradakilerin neredeyse hepsi enerji şirketleri. ABD, İNGİLİTERE, AVRUPA ENERJİ ŞİRKETLERİ HİÇ Mİ ZARAR GÖRMÜYOR. PETROLÜN FİYATININ DÜŞMESİ SADECE RUSYAYI MI ETKİLEDİ.

    EKONOMİK OLARAK ZARAR GÖRDÜLER EVET. ZATEN ENERJİDEN GELEN PARALAR ERİDİ BÜYÜK ORANDA. AMA "EZİLMEDİLER". ENERJİ ÜLKESİ SONUÇTA. ŞİMDİDE PETROL FİYATI ARTIYOR. RUSYANIN LEHİNE DÖNMEYE BAŞLADI.

    BURAYA GELİP RUSYA BİTTİ, ÖLDÜ, ERİDİ, EZİLDİ GOYGOYU YAPMA. KÜRESEL BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ, KOMŞUN KRİZE GİRDİĞİNDE ETKİLENMEYECEĞİNİ SANIYORSAN YANILIYORSUN.

    KALDI Kİ Rusya da AVRUPA ya ambargo uyguluyor. Almanya en çok zarar eden ülke AB de.
    http://m.ensonhaber.com/rusyaya-ambargonun-avrupaya-faturasi-buyuyor-2015-06-20.html al oku.

    Al burda da AB ve Rusyanın karşılıklı ambargonun zararları rakamlarla ve verilerle paylaşılmış.
    http://www.nato.int/docu/review/2015/Russia/sanctions-after-crimea-have-they-worked/TR/index.htm

    Ambargo sadece Rusyayı eritmedi. Ab ülkelerinide eritti. Ambargo da 2017 Ocakta bitiyor. Uzatırlar mı uzatmazlar mı bilemem.

    YİNE SÖYLÜYORUM BELKİ BU SEFER KAFAN ALIR DİYE. EKONOMİK AMBARGONUN AMACI, RUSYANIN İZLEDİĞİ ASKERİ VE SİYASİ POLİTİKASINDAN VAZGECİRMEKTİ. SONUÇ NE OLDU. BAŞARILI OLAMADI.

    O YÜZDEN RUSYAYI EZDİLER DİYEMEZSİN. AMBARGODA SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİL, ÇÜNKÜ DÜNYADAKİ HER ÜLKE AMBARGO UYGULAMIYOR. AMBARGO UYGULAYAN ÜLKE SAYISI BELİRLİ. ZATEN RUSYA DA ONLARA AMBARGO UYGULUYOR.

    ZARAR HER İKİ TARAFA YAZIYOR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yılbaşından önce durmaz, yükselerek devam eder. Yılbaşında da yeni zamlar kitlenir bize.

    Biz Türkler için yeni yıl demek zam demek, sonumuz hayrola.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FasTBoY

    DH Ölücüleride maliye Bakanı yaptık mı tamamdır. Taşın bile sıkar suyunu çıkartırlar valla.

    Hemen osmangazi köprüsünde kampanya yaparlardı Bir geçiş 10 lira , ayda 10 defa geçene 10 world puan Valla olur neden olmasın , eminim ki dolar daha düşük olurdu , 1liraya benzin alırdık
  • beyler ayın 6'sında burs gelecek bana 1200 tl şuan paraya ihtiyacım yok kenarda birikmişim var bir miktar. 1500 tl'ye dolar alınırmı hala 1 hafta sonra falan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webyusuf

    Evet Türkiye'den gittim.

    gitmeden önce en yakın akrabalarımdan en yakın arkadaşlarıma herkes pişman olucaksın dedi

    evet gittim.

    herkes ağlıycaksın çok zorlanıcaksın yapamazsın dedi

    evet gittim

    dil bilmiyosun hiçbişe bilmiyosun napıcaksın dediler

    evet gittim

    herkesi herşeyi karşıma alıp gittim

    1 sene oldu türkiyeden siktir olup gideli geldiğimde dolar 2.30du

    ve şimdi 1300 euro maaş ile çalışıyorum her ay 500 euro köşeye atıyorum ne kadar ediyor sen biliyor musun?

    1865 lira :)

    biramı içiyorum bar club geziyorum tanımadğım insanlar sabah günaydın der beni delimi zikmiş keşke türkiyede kalsaydım diyim

    ve son olarak

    beni bu yoldan vazgeçirmeye çalışan kıskanç akrabalar hepinizi şimdi anladım size bişe dicem

    alayınızın amk

    saygılarımla

    Özel olmazsa neresi orası hocam




  • dolar 3.80'i gördüğü anda bu ülkeyi daha kimse kurtaramaz.
  • https://www.facebook.com/ATuncayOzkan/videos/10154155114921169/?hc_ref=NEWSFEED

    Adamın DİBİ YEAHHHHHHHHHHH!!!!!

    29.11.2016 ERDOĞAN: FIRAT KALKANI'NIN AMACI DEVLET TERÖRÜ ESTİREN ZALİM ESED'İN HÜKÜMRANLIĞINA SON VERMEK
    01.12.2016 ERDOĞAN: FIRAT KALKANI'NIN AMACI BİR KİŞİ VE DEVLET DEĞİL SADECE TERÖR ÖRGÜTLERİDİR

    Adamı her türlü alkışlıyorlar. Yeter ki konuşsun. Konuştuğu doğru mu yalan mı farketmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 2 Aralık 2016; 2:22:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanaktas7

    Valla senin kafayla üçkuruş dolar artışı ötv zammı için bütün ideallerden vazvegecez demektir k.bakma fatih dünya fethine çıktığında paranın değerini 6kez düşürdü demekki büyürken ekonomi küçülebiliyormuş basit düşüncelere büyük hedefler yem edilemez

    Oo reis benim kafayı 2 cümlede çözmüşsün. Helal olsun. O zaman ben senin gibilerin kafasının bir türlü alamadığı şeyden bahsedeyim. Evet vergi verilir, yeri gelir çok fazla vergi de verirsin. Japonya örneğini vereyim. Ülkelerini toparlayabilmek için zamanında insanlar kazandıkları paradan arta kalanı bile devletlerine bağışlıyorlardı ama neden? Kalkınmak için. Bizim ülke bizim paralarla ne yapıyor kardeş? Yol yapıyor. Parçalıyor tekrar yapıyor. Canı sıkılınca tekrar yapıyor. Ha bire cami dikiyor. Bina dikiyor. Gemicik falan alıyorlar. Ben gerizekalı değilim. Kazandığım parayı birileri sefasını sürsün diye bağışlayacak değilim. Fatih büyürken paranın değeri düşmüşmüş. Hangi çağda yaşıyoruz birader? Fatih'in döneminde üretim ve dünya bu şekilde miydi? Gitmiş çağlar öncesinden örnek veriyorsun. Biraz düşün bakalım bir kere yere düştüğün zaman şu an dünyanın önde gelen ülkeleri şu dönemde senin başını yerden kaldırır mı? Sen bunu düşüne dur örümcek beyinli.




  • Durdurana helallll :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tortuga25 -- 2 Aralık 2016; 2:53:24 >
  • Nasıl gittiniz hocam,nasıl oturma izni-çalışma izni aldınız.

    Bir şey söyleyebilir misiniz bir şey yapıp ilk kendimi sonra sevdiklerimi kurtarmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    https://www.facebook.com/ATuncayOzkan/videos/10154155114921169/?hc_ref=NEWSFEED

    Adamın DİBİ YEAHHHHHHHHHHH!!!!!

    29.11.2016 ERDOĞAN: FIRAT KALKANI'NIN AMACI DEVLET TERÖRÜ ESTİREN ZALİM ESED'İN HÜKÜMRANLIĞINA SON VERMEK
    01.12.2016 ERDOĞAN: FIRAT KALKANI'NIN AMACI BİR KİŞİ VE DEVLET DEĞİL SADECE TERÖR ÖRGÜTLERİDİR

    Adamı her türlü alkışlıyorlar. Yeter ki konuşsun. Konuştuğu doğru mu yalan mı farketmez.



    Bu adam için dansözde diyemicem, ondan daha öte bir şey şuan .




  • Ya o değilde 1070 tl param vardı, geçenlerde boz doları diye kampanya yapanlara inat valla bankadan hepsi ile 3.44 ten dolar aldım.bu akşam 3.50 den bozdum. 18,5 tl kar aldım, oh miss gibi. Ha o da para lazım olduğu için bozdum yoksa bu gidişle 3.75 hatta 4 kadar yolu var.bazı asalaklar millete dolarını boz diyeceğine, singapurda kumar masasında dolarla kumar oynayanlara dolarını boz demeyi bi türlü akıl edemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bu algı oyunlarınıza rağmen inadına başkanlığa evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prinergy P kullanıcısına yanıt
    Ben dinsizim.Gidip tecavüz edip,hırsızlık mı yapıyorum.Bugüne kadar ağzımdan çalıntı bir şey girmedi.O küçücük beyinlerinizde yaşamak zor olsa gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.