Şimdi Ara

4-1-3-2 iş yaparmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler dünkü maçta gördük belki yapar dedim.Şimdi bu başlık altında bırakın aykutu alexi falan sadece bu kadro iş yaparmı onu söyleyin.Yok "bu aykut böyle kadro çıkaramaz" falan gibi söylemlere gerek yok.

Bu kadronun anadolu takımlarına karşı iyi iş yapacağını düşünüyorum

4-1-3-2 iş yaparmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin çıkardığınız kadroda ancak Kadıköy'de zayıf Anadolu takımlarına is yapar.

Stoch krasiç Alex kuyt Sow ve topal maalesef perişan oluruz.

Öncelikle sağlam bir orta saha kurgun olmalı. Alex topal ile pres yapamaz topa basamazsın. Stoch krasiç defansif özellikleri yok.

Defansının iyi olması İcin kosan pres yapan ortasaha hem defansif hem hücum oynayacak kanatlar lazım. Aykut bunu bildiginden en azından bunu biliyor Alex yerine başka adamlar oynatıyor ama onlarında oyunu ileri tasıma yaratıcı pas atma özellikleri yok. Kanatlarında zayıf olduğunu biliyor krasiç stoch geri gelmez defans yapmaz, bunun İcin kanatta topuz Caner tercihlerini de kullanıyor.

Ama tüm sebep yanlış adamlar alınması.

Orijinalden alıntı: elcompany

Hocam o zaman biz baştan kaybediyoruz keza modern futbolda alex diye bir futbolcuda yok.Krasic defansa geliyor ama stoch gelmiyor belki yediğimizden fazla atarız
  • Ayrıca tesadüfen alınmış bir egemen ile kulubünün istemediği yobo oynuyor göbekte. Açıkcası bu adamlar bana göre yedek olur. Ben daha üst düzey oyuncular olmasını beklerdim. Avrupa'da basarili olamazsın bu stoperlere. Hızlı hücumlarda boş alanlarda sprinter forvetlere karsı zayıflar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16:9 mu 4:3 mü?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takımın başındaki hoca kaleci bile oyun kuracak diyor. Stoperler oyun kuracak diyor. Orta sahalar oyun kuracak diyor.

Kaleciyi geçtim.

Yobo-Egemen-Topal

Hangisinin oyun kurma becerisi var? Hangisinin top becerisi var?

Fenerbahçe bu düzende oynayacaksa önce bu 3 adamı değiştirmeli.

Baskı altında topa dan diye vuran Egemen ve baskı altında ayakları kitlenen, aklı duran Mehmet Topal. Yobo biraz daha iyi bunlardan.

İnsan hiç mi geçmişten ders çıkarmaz. Rijkaard'lı Galatasaray hiç mi izlenmedi?

Sorun aynı sorun.

Alex-Sow-Kuyt-Krasic-Stoch. Bunlar her türlü sistemde oynar. Sorun burada değil, geride.

Şuan elinizdekilerle bence yapılabilecek en iyi kadro. Cristian yerine adam gibi birini alırsanız olabilecek en güzel kadro bu. Bu taktikle oynarsanız işte o zaman Mehmet Topal'ın değerini anlarsınız.

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Hocam o zaman biz baştan kaybediyoruz keza modern futbolda alex diye bir futbolcuda yok.Krasic defansa geliyor ama stoch gelmiyor belki yediğimizden fazla atarız

Tabiki baştan kaybediyorsun. Alex ile oynayacaksan onun etrafına topa basacak ortasaha defansa da yarım edebilecek kanatlar lazım, yok ben alexi oynatmam dersen ona göre onu kesecek adamlar alacaksin, snejider alırsın da alexi kesersin. Ama Selçuk topuz baronı topal bu adımlarla alexi kesersen verimiz kalırsın.

Orijinalden alıntı: Roohans

Takımın başındaki hoca kaleci bile oyun kuracak diyor. Stoperler oyun kuracak diyor. Orta sahalar oyun kuracak diyor.

Kaleciyi geçtim.

Yobo-Egemen-Topal

Hangisinin oyun kurma becerisi var? Hangisinin top becerisi var?

Fenerbahçe bu düzende oynayacaksa önce bu 3 adamı değiştirmeli.

Baskı altında topa dan diye vuran Egemen ve baskı altında ayakları kitlenen, aklı duran Mehmet Topal. Yobo biraz daha iyi bunlardan.

İnsan hiç mi geçmişten ders çıkarmaz. Rijkaard'lı Galatasaray hiç mi izlenmedi?

Sorun aynı sorun.

Alex-Sow-Kuyt-Krasic-Stoch. Bunlar her türlü sistemde oynar. Sorun burada değil, geride.

Onu yazdım bu stoperler yedek olur. Sadece defans yaparsan gömülü savunmada adam adama oynarlar. Sprinter forvetlerde dağılırlar. Oyun kurma yok. Yani stoperler kısaca kesici diyelim. Libero lazım bize. Hem topu kesip hem oyunu yönlendirecek gs UEFA kupasını aldığı zamanki kadro yapısını duşunun. Ilerde basan forvetler pres yapan ortasaha. İleri geri kanatlar. Defanstan hatta kaleciden başlayan oyun kurma. Ve tam ortada Hagi. Fatih terim simdi öyle kadro kurmak İcin çabalıyor.

• aykut un hocası.
    zaten aykutta bir dahaki maçta 0-0-0 deneyecekmiş

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.