Şimdi Ara

4.0.2 Versiyondan (cydia ile shsh kaydı alınmış olanlar için) 4.0.1 Versiyona Dönüş İşlemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i4 4.0.2'ye de olsaydı ne güzel olurdu ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazarciklim

tamam arkadaslar sorunu bende cozdum ve 4.0.1 e yeniden dondum nihayetinde yardimlariniz icn tesekkurler

Ben teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reason

Ben demiştim lafını hiç sevmem ama.........

Ben demiştim...

4.0.2 Versiyondan (cydia ile shsh kaydı alınmış olanlar için) 4.0.1 Versiyona Dönüş İşlemi

bendede bu hatayı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

i4 4.0.2'ye de olsaydı ne güzel olurdu ya :)

Zaten bu sürümün temel çıkma amacı .pdf açığını kapatmak, bunun haricinde hiçbir yenilik içermiyor
  • pdf açığını kapatıyor, bu sayede jb'yi engelliyor ve aynı zamanda unlock işlemini de imkansız hale getiriyor..o kötü işte..
  • @ by_ecdad

Başlata UAC yazın ve Kullanıcı Hesabı Denetimini açın, daha sonra denetim ayarını en alta getirip kaydedin, sonra tekrar deneyin eklemeyi, birde İP4 için 4.0.1 versiyonu indirdiğineze emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 31 Ağustos 2010; 0:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

@ by_ecdad

Başlata UAC yazın ve Kullanıcı Hesabı Denetimini açın, daha sonra denetim ayarını en alta getirip kaydedin, sonra tekrar deneyin eklemeyi, birde İP4 için 4.0.1 versiyonu indirdiğineze emin olun.

özellikler/güvenlik/düzenle/değiştirmenin üstüne tıkladım ve değiştirdim. sonra bu hatayı aldım. ancak ben sizin verdiğiniz dosyayı indirmiştim şimdi başka bir dosya indiriyorum itouch 3g 4.0 birde onunla deneyeyim. 4.0.1 dosyasını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

quote:

@ by_ecdad

özellikler/güvenlik/düzenle/değiştirmenin üstüne tıkladım ve değiştirdim. sonra bu hatayı aldım. ancak ben sizin verdiğiniz dosyayı indirmiştim şimdi başka bir dosya indiriyorum itouch 3g 4.0 birde onunla deneyeyim. 4.0.1 dosyasını bulamadım

İP4 için olan kendi 4.0.1 versiyonunu denedin mi dostum
  • quote:

quote:

quote:

@ by_ecdad

İP4 için olan kendi 4.0.1 versiyonunu denedin mi dostum

ip4 için mi? ama ben itouch 3g kullanıyom

• Teşekkürler 4.0.2 den 4.0.1 e downgrade edip jailbreak yapabildim sorunsuz şekilde
  • dosya yüklendi shift+restore yapıp dosyayhı gösterdim ve
    iTunes will erase and restore your iPod to iOS 4.0 and will verify the restore will apple.
    RESTORE CANCEL
    herşey yolunda değilmi restore diyip 4.0'a dönebilir miyim? yeniyim o yüzden soruyorum kusura bakmayın.
  • quote:

dosya yüklendi shift+restore yapıp dosyayhı gösterdim ve
    iTunes will erase and restore your iPod to iOS 4.0 and will verify the restore will apple.
    RESTORE CANCEL
    herşey yolunda değilmi restore diyip 4.0'a dönebilir miyim? yeniyim o yüzden soruyorum kusura bakmayın.

yardım edecek yok mu ? bir sorun var mı?
  • Teşekkür ederim.3Gs'imi başarıyla 4.0.2'den 4.0.1'e düşürdüm.
  • Beyler,tarafimdan simdi denenmistir.Iphone 3gs 32 gb 4.0.2-->4.0.1,oldu! Süper.Saolun!
  • quote:

quote:

RESTORE CANCEL

Problem yok dostum, ben İp
    4 kullaniyordun sanmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelofthehell
    Teşekkürler 4.0.2 den 4.0.1 e downgrade edip jailbreak yapabildim sorunsuz şekilde

Ben tesekkur ederim dostm, yardimci olabildiysem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hansivatti
    Beyler,tarafimdan simdi denenmistir.Iphone 3gs 32 gb 4.0.2-->4.0.1,oldu! Süper.Saolun!

Rica ederiz dostum
  • quote:

quote:

quote:

RESTORE CANCEL

Problem yok dostum, ben İp
    4 kullaniyordun sanmistim

Yardımların için teşekkürler şimdi deneyeceğim :)

• Gercekten o kadar basit bi yol ki,insan artik update yapmaktan korkmuyo! :)
  • bende 4.0.1.e döndüm ve JB de yaptım.
    çok basit oldu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.