Bildirim
3GS ios 5.1.1 şarj % 50 deyken kapaniyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
iTunes ile telefonunu restore et. Ek bir yazılım yüklemeden kullan. Sonrasında aynı şey devam ediyorsa arkadaşın dediği gibi bataryanla alakalı olabilir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Temha555
iTunes ile telefonunu restore et. Ek bir yazılım yüklemeden kullan. Sonrasında aynı şey devam ediyorsa arkadaşın dediği gibi bataryanla alakalı olabilir.
Sim kilitli cihaz bir sorun yasarmiyim restore edersem ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
custom yükleyeceksiniz. sanırım ipad baseband kullanıyorsunuz. orjinal ipsw yükleyemezsiniz zaten baseband yüksek olduğu için. sorun devam ederse batarya ömrünü tamamlamıştır. değiştirmelisiniz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -Marlon-
custom yükleyeceksiniz. sanırım ipad baseband kullanıyorsunuz. orjinal ipsw yükleyemezsiniz zaten baseband yüksek olduğu için. sorun devam ederse batarya ömrünü tamamlamıştır. değiştirmelisiniz
İpad bb kullanmiyorum. Bir arkadas daha yasamis bu soruyu boardi temizledm duzeldi demis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PomPom -- 6 Eylül 2012; 19:37:29 >
Burdaki kiside ayni sorunu yasiyor ama bende telefon hic acilmiyor sarja takmami aoyluyor
http://www.youtube.com/watch?v=JtMCj17gMd4&feature=youtube_gdata_player
Restore at olmad pili değiştir.
aynı sorun vardı telefonu sattım ama şimdi restore işe yaramıyor tek çözüm yeni batarya _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom
quote:
Orijinalden alıntı: Neldoreth
aynı sorun vardı telefonu sattım ama şimdi restore işe yaramıyor tek çözüm yeni batarya
Emin misiniz hocam bos yere para vermk istemiyorum yazilimsal oldugunu dusunuyorum ben
eminim hatta uygulama falan açınca da kapanıyordu benimki ama batarya kesin çözüm mü bilmiyorum bu halde sattım ben telefonu ama restore çözüm değil_____________________________ -
aynı sorun abimin cihazında vardı ( o da 3gs ) ve bir türlü çözümünü bulamadık. en sonunda abd'ye giden eşi apple store'da 170 dolar karşılığında yenisi ile değiştirdi. eğer TR garantisi bitmeden olsaydı burada değişim olabilirdi. Store çalışanı cihaza su kaçmış demiş. sudan kastı tabi ter de olabilir, bilemiyorum.
ama dediğiniz sorunların birebir aynısını yaşıyordu. şarja takmadan açılmıyordu hiçbir şekilde telefonu.
aynı sorun abimin cihazında vardı ( o da 3gs ) ve bir türlü çözümünü bulamadık. en sonunda abd'ye giden eşi apple store'da 170 dolar karşılığında yenisi ile değiştirdi. eğer TR garantisi bitmeden olsaydı burada değişim olabilirdi. Store çalışanı cihaza su kaçmış demiş. sudan kastı tabi ter de olabilir, bilemiyorum.
ama dediğiniz sorunların birebir aynısını yaşıyordu. şarja takmadan açılmıyordu hiçbir şekilde telefonu.
Hocam restore yap yedek kurma dediler onuda yaptım ama aynı hala telefon beklemede iken %10 lara kadar geliyor ama uğraşırsam ısınırsa 50-60 arasında gidiyor. Batarya ve kasa degisimi yaptırsam düzelir mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Hocam restore yap yedek kurma dediler onuda yaptım ama aynı hala telefon beklemede iken %10 lara kadar geliyor ama uğraşırsam ısınırsa 50-60 arasında gidiyor. Batarya ve kasa degisimi yaptırsam düzelir mı ?
O kadar masraf yapacağına bu telefonu satıp üstüne para ekleyip yeni 3gs ya da ikinci el 4-4s alman daha rasyonel olur sanki?
Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler