Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Uzun bi kullanımdan sonra 3gs'imi degistirmek istiyorum tekrar apple ürünü almak istiyorum ama telefonuma 400 tL fiyat biçtiler ( 8 gb ) o yüzden andrioid'e mi gecsemmi diye düşünüyorum daha öncesde iphonenumu satip bb 9700 almistim ama tekrar iPhOne döndüm simdide ayni sorunu yasamak istemiyorum zira tekrar iPhone'a dönmek pahalıya gelir bana sormak istedigim konu şu siZce biras daha para biriktrip iphone 4 4/s mi alsam yoksa androidemi geçsem androidi sewmedigimi belirtmistim bu forumda apple fun'ı bile diyenler oldu ama telefona az deger biçmeleri ve teltondan sıkılmamdan dolayı kararsız kaldım bana gösterilen android telefonlar ise samsungun küçük sayılabilicek m ve v serileriydi sanırım plAstik kasa yani çook kararsızim eminimki sizde boyle bir 2 leme düsmussunuzdur bu arada telefon Jb siz simdiden tesekkurler
Kim 400 tl fiyat soyledi bence cok az soylemis. O fiyata satilmaz. Guttigudiyor yada sahibinden.com da daha fazlaya satabilirsiniz. Tabi ben telefonunuzun temizligi hakkinda bilgiye sahip degilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsenel
Kim 400 tl fiyat soyledi bence cok az soylemis. O fiyata satilmaz. Guttigudiyor yada sahibinden.com da daha fazlaya satabilirsiniz. Tabi ben telefonunuzun temizligi hakkinda bilgiye sahip degilim.
İzmirde bi telefoncu söyledi banada az geldi telefonum temizdir hic tamire gitmedi cok belli cizikleri yok ama her iphone gibi arkada var cizikleri o kadar
telefoncularla hiç uğraşmayın, onlar yok pahasına alırlar. gg ya da sahibinden'den satmaya çalışın. 600-700'ü bile zorlayabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
telefoncularla hiç uğraşmayın, onlar yok pahasına alırlar. gg ya da sahibinden'den satmaya çalışın. 600-700'ü bile zorlayabilirsiniz
Cevaplar için teşekkür ederim en kısa zamanda koyucam siteye telefonu bu aradada yeni telefon bakmam lazım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme