Şimdi Ara

3g turbosime artık gerek yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 3g kullanıyodum kayıt probleminden dolayı bikaç haftadır telefon evde yatıyor.
    telefonu kayıt yaptırdım fakat bu arada turbosimi kaybetmişim. çok önemsemedim artık tr hatları ile de kullanılacak diye. fakat hattımı takıyorum servis sağlayıcıya bağlanmıyo
    sizce problem ne olabilir.

• turbosim telefon kilidini kırmak içindir

imei kayıt telefonu türkiye sınırları içinde kullanmak için
  • anlatamadım galiba
    telefonun kayıt problemi artık yok ;
    iphone türkiyede satılmaya başladığından beri turbosim kullanmaya da gerek kalmadı diye biliyorum.
    V.2.1 e geçince tr kayıtları da versiyonun icinde geliyo diye düşünüyorum.
  • maalesef dediğiniz doğru değil. telefonu yurtdışından aldığınız için turbosim kullanmak zorundasınız. 3g software olarak kırılana kadar yurtdışından alınan telefonlar turbosim ile kullanıılmaya devam edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperK

anlatamadım galiba
    telefonun kayıt problemi artık yok ;
    iphone türkiyede satılmaya başladığından beri turbosim kullanmaya da gerek kalmadı diye biliyorum.
    V.2.1 e geçince tr kayıtları da versiyonun icinde geliyo diye düşünüyorum.

2.1 ile sadece Turkcell ve Vodafone'un Edge ayarları geliyor..Sizin dediğiniz gibi simkiliti kaldırdığı falan yok.Turbo Sim ile kullanmaya devam edeceksiniz (iPhone 3G kırılana kadar)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canpakoy

maalesef dediğiniz doğru değil. telefonu yurtdışından aldığınız için turbosim kullanmak zorundasınız. 3g software olarak kırılana kadar yurtdışından alınan telefonlar turbosim ile kullanıılmaya devam edecektir.

Size katılmıyorum ben italyadan aldım, daha italyada iken sadece turkcell hattımı taktım ve çalıştı. Türkiye ye gelincede kayıt yaptırdım. ve hala turbosimsiz kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirist -- 10 Ekim 2008; 12:30:55 >
  • turbosimsiz e devam yani..
  • sizin italyadan aldığınız telefon sim kilitsiz olabilir bu sebepten dolayı turbosime ihtiyaç duymuyor olabilirsiniz. Ama daha önce turbosim kullanan arkadaşlar 3g yazılımsal olarak kırılana kadar turbosim kullanmak durumunda kalacaklardır
  • arkadaşlar benimde 3g abd den alındı ve simkartımı takdığımda locked sim diyo ve unlock seçeneği çıkıyo ona tıklıyorum enter pin diyo pinimi giriyorum açılıyor ancak şebeke çıkmıyor burda unlock yapılmışmı oluyor yani kayıtlı değil cihaz henüz kayıtlı olmadığındanmı şebek yok yoksa unlock gerçekleşmemişmi oluyor ? biraz zor bir soru ama
  • walla ne iştir anlamadım ya :) daha kıramadılar da şu mereti.
    neyse anlaşılan bi turbosim daha patlıyacak bize.
    ilgi alaka için teşekkür
    herkese kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

arkadaşlar benimde 3g abd den alındı ve simkartımı takdığımda locked sim diyo ve unlock seçeneği çıkıyo ona tıklıyorum enter pin diyo pinimi giriyorum açılıyor ancak şebeke çıkmıyor burda unlock yapılmışmı oluyor yani kayıtlı değil cihaz henüz kayıtlı olmadığındanmı şebek yok yoksa unlock gerçekleşmemişmi oluyor ? biraz zor bir soru ama

ABD'den gelen telefonların tamamı sim kiltlidir. turbosim kullanmak zorundasınız.
  • Arkadaşlar

Benim sözleşmesiz iPhone 3G var galiba Rusyadan alındı. Kartı takıp çalıştırıyorum. Fakat bir sorum olacak. iTunes den 2.1 e güncelleme yaparsam acaba Apple kilitlermi iPhone'umu ? Çünki ilk çalıştırdığımda aktivasyon yapmamı istedi ve ben yaptım. Fakat Apple ID amerika göstermiştim kayıt olurken. Kısacası güncellesem problem yaşarmıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

Arkadaşlar

Benim sözleşmesiz iPhone 3G var galiba Rusyadan alındı. Kartı takıp çalıştırıyorum. Fakat bir sorum olacak. iTunes den 2.1 e güncelleme yaparsam acaba Apple kilitlermi iPhone'umu ? Çünki ilk çalıştırdığımda aktivasyon yapmamı istedi ve ben yaptım. Fakat Apple ID amerika göstermiştim kayıt olurken. Kısacası güncellesem problem yaşarmıyım?

Güncelleme derken Carrier Update 'den mi bahsediyorsun?
    Ondan bahsediyorsan kilitlemez.. Gerçi hiçbir update kilitlemiyor :)
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 10 Ekim 2008; 15:16:46 >
  • gerçekten yeter biraz formu tarama alışkanlıkları yok gel yeniden ve sürekli aynı şeylere cevap ver dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris347

gerçekten yeter biraz formu tarama alışkanlıkları yok gel yeniden ve sürekli aynı şeylere cevap ver dur

Ara dediğimizdede bu sefer fırça yiyoruz. Üşengeç oluyoruz, admin özentisi oluyoruz.. Boşver arkadaşım, en güzeli cevap vermemek bu tip sorulara.

• quote:

gerçekten yeter biraz formu tarama alışkanlıkları yok gel yeniden ve sürekli aynı şeylere cevap ver dur

nevar birader ne araması ne taraması.... amma kirlilik saplantılı insanlar oldunuz ya. eğer ilgilenmiyosan, işine gelmiyosa cevaplama gitsin.
    senin bu yaptığın ney, ortamı gerip bi boş mesej atıyosun arkandan biri daha sana uyuyo bi tane de ben atıyorum....
    yanlış işler peşinde koşuyosunuz. eger burası bilgi paylaşılan bi yerse izin verin paylaşılsın. her konu bir defa açılacak diye bir kural varsa o zaman bizde bi yanlışlık var
    burası dışında başka hiçbir form grubunda görmedim ben bu kadar atılan msaj lara itiraz eden insanlar.
    herkese kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

Arkadaşlar

Güncelleme derken Carrier Update 'den mi bahsediyorsun?
    Ondan bahsediyorsan kilitlemez.. Gerçi hiçbir update kilitlemiyor :)

Kardeş teşekkür ederim.

Benim kadar belki kimse bu forumu araştırmıyor. Yazmaktan çok okuyorum ve bazen de 'Ben telefon alıcam fotoğraf nasıl çekerim' diyenlere güldüğüm bile oldu içimden ama hiçbirzaman 'Bu ne biçim sorudur' demedim gerekirse yardım için cevap yazdım. Sen soruyu bile anlamadın araştır diyorsun. Polimik olmasın diye herkese kolay gele.

• quote:

zorluyolarmı hocam seni cevap ver diye.kendine gelsene biraz .konuda adam akıllı bi mesajın yok gelmişsin millete caka satıyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.