Şimdi Ara

3g Tablet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda 3gli tabletlerin özeliiklerinin diğer tabletlerin özelliklerinin çok altında olduğu yazıyordu . Hem 3gli düzgün bir tablet bulmak oldukça zor 550 liraya kadar 3g li tablet bulamadım düzgün . Acaba gözümü karartıp 550 liraya normal bir tablet alıp 3g modem mi bağlasam ? Amacım dışarıda ve arabada kullanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

Forumda 3gli tabletlerin özeliiklerinin diğer tabletlerin özelliklerinin çok altında olduğu yazıyordu . Hem 3gli düzgün bir tablet bulmak oldukça zor 550 liraya kadar 3g li tablet bulamadım düzgün . Acaba gözümü karartıp 550 liraya normal bir tablet alıp 3g modem mi bağlasam ? Amacım dışarıda ve arabada kullanmak.

Samsung P3105 i düşünmez misiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

Forumda 3gli tabletlerin özeliiklerinin diğer tabletlerin özelliklerinin çok altında olduğu yazıyordu . Hem 3gli düzgün bir tablet bulmak oldukça zor 550 liraya kadar 3g li tablet bulamadım düzgün . Acaba gözümü karartıp 550 liraya normal bir tablet alıp 3g modem mi bağlasam ? Amacım dışarıda ve arabada kullanmak.

Samsung P3105 i düşünmez misiniz...

pahalı be abi . Nexus düşünüyorum telefondan veririm hotspot u . Ama 8 gblık versiyon alacağım 5 gb yeter mi uygulamalar kaç mb yaklaşık oyun az yükelrimö 3 5 tane genelede cnn mynet forum falan takılırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.