Forumda 3gli tabletlerin özeliiklerinin diğer tabletlerin özelliklerinin çok altında olduğu yazıyordu . Hem 3gli düzgün bir tablet bulmak oldukça zor 550 liraya kadar 3g li tablet bulamadım düzgün . Acaba gözümü karartıp 550 liraya normal bir tablet alıp 3g modem mi bağlasam ? Amacım dışarıda ve arabada kullanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: D&Guetta
Forumda 3gli tabletlerin özeliiklerinin diğer tabletlerin özelliklerinin çok altında olduğu yazıyordu . Hem 3gli düzgün bir tablet bulmak oldukça zor 550 liraya kadar 3g li tablet bulamadım düzgün . Acaba gözümü karartıp 550 liraya normal bir tablet alıp 3g modem mi bağlasam ? Amacım dışarıda ve arabada kullanmak.
Samsung P3105 i düşünmez misiniz...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: sas_sas
quote:
Orijinalden alıntı: D&Guetta
Samsung P3105 i düşünmez misiniz...
pahalı be abi . Nexus düşünüyorum telefondan veririm hotspot u . Ama 8 gblık versiyon alacağım 5 gb yeter mi uygulamalar kaç mb yaklaşık oyun az yükelrimö 3 5 tane genelede cnn mynet forum falan takılırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme