Şimdi Ara

3G'li Win8 uygun tabletler ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasada Sim kart girişli 3G destekli ve Windows8 işletim sistemli en uygun fiyata hangi tabletler var? Uzun süreli araştırmalarından sonra Reeder A8iS modelini buldum ama özelliklerine göre (özellikle 1GB RAM olması) fiyatı epey fazla gibi. Aynı özelikli 3G olmayan tabletler 100TL kadar aşağıya doğru oynuyor.

    Bu özellikleri destekleyen başka tabletler varsa tavsiyeleri alabilirim, sağolun.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: agoze

    Piyasada Sim kart girişli 3G destekli ve Windows8 işletim sistemli en uygun fiyata hangi tabletler var? Uzun süreli araştırmalarından sonra Reeder A8iS modelini buldum ama özelliklerine göre (özellikle 1GB RAM olması) fiyatı epey fazla gibi. Aynı özelikli 3G olmayan tabletler 100TL kadar aşağıya doğru oynuyor.

    Bu özellikleri destekleyen başka tabletler varsa tavsiyeleri alabilirim, sağolun.

    Dostum dediğin özelliklerde Windows tablet bulmak zor evet reeder A8iS modelinde kullanmıs 3G ve windowsu biraz bakındım en uygun fiyatı bimeks veriyor sanırımhttp://www.bimeks.com.tr/urun/146221/reeder-a8is-quad-8--tablet-pc-w8-.aspx klavyesi falanda var içinde 399 TL çok da pahalı sayılmaz bu özellikler için. Ben reeder'ın W7iC modelini kullanıyorum 7'' ekranı var HDMI girişi ile bağlıyorum monitöre falan daha çok kasa görevi görüyor yani benim için ama 3G yok fiyatıda sanırım şuan 186 TL falan. Uygun olursa bi göz at derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.