Şimdi Ara

3g den unable connect hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler her zaman gurbette çalıştığım için oyuna laptopum ve cep telefonum ile bağlanırdım. en kaliteli telefonu almıştım. telefonumu modem olarak kullanıyordum. geçen gün telefonum çalındı ,gittim yeni telefon aldım almaz olaydım 5800 . nese sorunum şu internet ayarlarını yaptım . internete notbook tan canavar gibi giriyor çok hızlı face te mesela videoyu tıklıyosun anında iniyor bilgisayara ama sorun şu hiç bir online oyunu oynayamıyorum. wow ,batfiyt bad cam. 2 league of legends .... hepside orjinal ama oyuna bağlanamıyorum . tıkladığımd internet yok diyor. bilzartın sitesine girdim ordan anladığım kadarıyla benim internetim çevirmeli modem olduğu için adsl olmadığı için girmiyor.gerisini anlamadım ingilizcem bu kadarına yetti . burda otelde çalışıyorum wiress var ama çok yavaş latenci 2k nın altında olmuyor oynanmaz tabi . bu aralar yeni cep telefonu aldığım için ve otelde çalıştığım (düşük ücretle) maddi sıkıntım var bu yüzden vınn alamadım. hattım turkcell ,bilgisayarımda orginal win 7 ultima yuklü, beni online oyuna kavuşturabilecek biri varmı eğer isterse bide oynamadığım bad compani 2 orjinal kullanıcı adımı ve şifremi hediye etcem online oynasın diye. wow a bağlanmak istiyorum lütfen yardım . bu arada tabiki herşeyim orginal wow da öle private servır değil yani modemi resetle falan demeyin kaç gündür uğraşıyorum olmadı.







  • Ben de 5800 kullanıyorum. İnternete de girerim pek sorun yaşamam ama hiç wowa bağlanmayı denemedim.
  • Modem ayarlarından online oyunlar engelleniyor olabilir mi? Hiç telefonu modem olarak kullanmadım fakat üzerinde firewall ayarları gibi bir şeyler var mı ?
  • baya bir uğraştım nokia ana servisini bile aradım o konu için birşey yapamayız dediler msn e giriyo internete giriyo sana yeter dediler. ama ben sadece wow oynuyorum ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.