Şimdi Ara

3DS MAX Cuda veya Stream destekliyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günlerde iş için yeni bir sistem oluşturuyorum; fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım.

DX11 destekli ATI varken sırf cuda için nvidia almak istemiyorum. Umarım bu konuda beni aydınlatabilirsiniz.
    3DS MAX stream destekliyor mu acaba.

Sadece cuda desteği varsa GT240 gibi bir ekran kartı Cuda için yeterli olur mu? Sizce.
    Yorum ve fikirlerniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 19 Mart 2010; 22:03:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 21 Mart 2010; 9:37:13 >

Stream ile Adobe Premier kullanılabiliniyor sanırım bu şekilde karşılık verilmiş nvida'ya.

8800 gt ile bile cuda gayet güzel çalışmakta bu konuda nvidia bayağı önde. hedeflediğin performans nedir bilmiyorum ama gt240 güzel bir kart.

bir de olayın physX yanı var. 3d Max için physX plugini sayesinde parçalı işlemlerde performans sağladığı söyleniyor. örnekler var fakat performans ile ilgili bir test yok.

şu an bende merak ettim ve denemek için gerekli dosyaları indiriyorum bakalım hayırlısı

Orijinalden alıntı: orcnd

biraz araştırdım amd forumlarında sormuş birisi bunu cevap gelmemiş.

Stream ile Adobe Premier kullanılabiliniyor sanırım bu şekilde karşılık verilmiş nvida'ya.

8800 gt ile bile cuda gayet güzel çalışmakta bu konuda nvidia bayağı önde. hedeflediğin performans nedir bilmiyorum ama gt240 güzel bir kart.

bir de olayın physX yanı var. 3d Max için physX plugini sayesinde parçalı işlemlerde performans sağladığı söyleniyor. örnekler var fakat performans ile ilgili bir test yok.

şu an bende merak ettim ve denemek için gerekli dosyaları indiriyorum bakalım hayırlısı

Çok saol orcnd artık 3DS Max'ın Cuda desteği olduğunu biliyorum. Yabancı forumlarda 3DS Max'ı Cuda destekli
    kullanan birçok kişinin yorumu var.

Bunun için öncelikle cuda toolkiti indirmen gerekecek. Son yayınlanan sürüm CUda Toolkit 3.0

ATIde ise durum farklıymış stream desteğini aktif edebilmek için kartı FireGl olark göstermek gerekiyor.

Adobe Cs4 Cuda ve Streamı resmi olarak destekliyor zaten stream veya cuda destekli bir kartın varsa son sürücüyü
    yükleyip uzun süren işlerini kısa sürede halledebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 21 Mart 2010; 23:15:44 >

• Güncel

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.