Şimdi Ara

3D Touch özelliği tarihe karışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir ben mi kullanıyorum ya özellikle safaride

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste Apple'in "devrimsel" olarak adlandirdigi ozelliklerden biri daha. Eminim FaceID adli sacmalik da tarihe karisacak bir gun. TouchID zaten mukemmeldi, parmagi okuttuktan sonra 1 saniye bile surmeden aciliyordu telefon ki bu iPhone 6 zamanlarindaydi. Apple farkli olacagiz diye neyin kafasini yasiyor anlamak zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mühendisler o kadar ar-ge çalışmaları sonucunda bu özelliği telefona getirdi fakat ben ekrana zarar gelir diye kullanmıyorum . Yoksa güzel bir özellik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6,1 inçlik en ucuz iPhone modeli kullanmıyor diye tarihe karışıyor olmaz. Daha önce iPhone SE modeli de aynı şekilde 3D Touch'lı çıkmadı, çünkü iPhone 6s'in ucuz versiyonuydu.

  • Çok nadir kullandığım bir özellik. Bunun için pahalı iphone olmaması daha güzel. Çok matah bir özellik değil. Olmasa da olur

  • 2 yildir kullandigim custom rom'da da bunun cakmasi var. Bir defa ihtiyac hissetmedim. Adamlar bayagi da calmislar menuyu iOS'tan. Parmagini ikon uzerinde bir iki saniye tutunca bu menu aciliyor. O surede zaten programi aciyor alet. iOS ( son model olanlar, eskileri Apple %40 hizinda calistiriyor, tabii hep sizin yarariniz icin ) daha hizli aciyor programi, menuyu beklemek yerine program icinden hallediyor insanlar islerini. Bu arada Apple'in kafasi bizim devlet gibi calisir. Ozellik cikardi diye fiyati dusurmez yani. Nasil bizde petrol fiyati dolar bazinda artinca zam geliyor ama dusunce zam geri alinmiyorsa bunlarda da iste oyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 15 Şubat 2018; 19:19:39 >
  • O 3D touch sensörünü tek tek finans departmanına monte edeyim Apple. 3D touch bir nimet kolaylık resmen. Günde en az 20-30 defa kullandığım bir özellik. Bok var gibi her güzel özelliği kaldırıyorlar, her ürettikleri cihaz bir öncekinden daha kötü, her geliştirdikleri işletim sistemi(OS X,iOS) bir öncekinden daha sorunlu oluyor
  • Ben sıklıkla kullanıyorum özellikle bir şey yazarken 3dyi kullanıp imleç gibi yazı üzerinde hareket etmek çok kullanışlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel ve gereksiz bir özellik, seveni tabii vardır ancak pratik değil. Ben ilk çıktığında, "Apple ekleyecek bir şey bulamadı bunu ekledi" şeklinde düşünmüştüm.

  • çok kullanışlı özellik 6s zamanında çokça kullanmıştım.uygulama ve oyunlardan fazla destek bulamayınca sonuç bu oldu demek yazık.
    şuanda s8+ ta home ekranı olarak var bu 3d touch çok başarılı

  • Androidde iyi isliyor ve bayagida guzel kisa yoldan uygulama bilgilerine giris var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi Apple haberlerine Apple kullananlardan çok FanDroid’cilerin yorum atması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 15 Şubat 2018; 20:37:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone SE de bazı 3d touch özellikleri basılı tutularak yapılıyordu genel olarak manasız bir özellikti bence zaten birkaç şey hariç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensi

    2 yildir kullandigim custom rom'da da bunun cakmasi var. Bir defa ihtiyac hissetmedim. Adamlar bayagi da calmislar menuyu iOS'tan. Parmagini ikon uzerinde bir iki saniye tutunca bu menu aciliyor. O surede zaten programi aciyor alet. iOS ( son model olanlar, eskileri Apple %40 hizinda calistiriyor, tabii hep sizin yarariniz icin ) daha hizli aciyor programi, menuyu beklemek yerine program icinden hallediyor insanlar islerini. Bu arada Apple'in kafasi bizim devlet gibi calisir. Ozellik cikardi diye fiyati dusurmez yani. Nasil bizde petrol fiyati dolar bazinda artinca zam geliyor ama dusunce zam geri alinmiyorsa bunlarda da iste oyle.

    Satamamaya başlasınlar bak paşa paşa nasıl iniyor o fiyatlar hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum ve umarım kalkmaz, üç aşamada büyük kolaylık sağlıyor bana.
    1)Whatsapp'ta yazacağımı yazdıktan sonra ekranın soluna 3D Touch yaparak bir önceki uygulamaya örneğin Safari'ye dönerken. iPhone X hariç bunu tek hamleyle yapamazsınız. iPhone X'te bunun çok daha güzeli var ekranın altındaki home tuşu yerine geçen şeyi sağa sola çekerek sadece bir önceki uygulamaya dönme değil tüm uygulamaları gezmeyi yapabiliyorsunuz.
    2)Favori kişilerimden birini telefon uygulamasını açmadan rahatça arıyorum, pratik oluyor.
    3)Yazıda bir yeri düzeltirken klavyeye 3D Touch uygulayınca klavye kısmı dokunmatik yüzeye dönüşüyor ve parmağı orada gezdirerek kelimenin istediğiniz yerine çok rahat gelebiliyorsunuz.

    3D Touch'ı sadece uygulama simgesine tıklayınca çıkan seçeneklerden ibaret sanarsanız evet ölü teknoloji, ama 1. ve 3. maddede saydıklarım çok güzel yan faydalar.

    4)Bu da şimdi aklıma geldi, Whatsapp gruplarına falan bir link geldiğinde linke 3D Touch yaparak ne varmış ön izleme gibi görüyorum ilgimi çekerse tıklayıp Safari'de bakıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 15 Şubat 2018; 21:1:21 >




  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Oyle olacak zaten. Ilkay ZAMAN, iPhoneX'i neden iade ettim diye video cekmis. iPhoneDO her modeli overdi, o bile ovemedi X'i. Hatta yillarin yalakasi SND Hakki bile artik Apple'i yalamiyor.
  • "analiz uzmanları " ben de bu tabire taktım, analizci, analist dese yeterli değil mi? Analiz uzmanı ne demek şimdi?

  • Ekranın sol tarafına basarak multitasking menusunu acmak su an benim için belirleyici bir özellik. Home tusu kullanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyetinin pahali olmasi gibi bişey okudum gibi ama nedense üst modellerde olmasinin sebebi nedir birden fazla özelik diyemi sunucaklar yoksa bu özelik şu üst modellerde daha mi pratikleşicek diye haberlermi yapicaklar sizler kaliteli ekran üretimi yapmadiginiz için mi kaldiriyosunuz yoksa maliyeti pahali oldugu için bahanemi ariyosunuz ulan apple ulan apple bişeyi yapiyosun yaptiginla yetinmiyosun o özeliği kaldiriyosun bi halt olmaz senden....!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.