Şimdi Ara

3d Smart Tv tavsiye max 3000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Samsung 46ES 7000'i takip ediyorum.Ama fiyat bir türlü 3000 civarına inmedi.Max 3000 liraya 46es7000 ayarında bir televizyon almak mümkün mü?Mümkünse hangi modelleri tavsiye edersiniz.Evde televizyon yok.Hemen alacağım.Kendi kendime konuşmaya başladım iyice.

Televizyon piyasasının devlerinden LG'yi öneriyorum sana ömürlük bir tv bu pişman olmazsın...

PSN : Belifanti
  • Lg alma.camur gibi bir tv.zaten arastir gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ufuks

46es7000 alındı

Gule gule kullan dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

46es7000 alındı

kaça aldın nerden aldın. memnunmusun. bende bu modeli almayı düşünüyorum. ilk izlenimlerini ve yorumlarını yazarsan memnun olurum. bir de dahili uydu alıcısı var mı bu ürünün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40-inç tv tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

quote:

46es7000 alındı

kaça aldın nerden aldın. memnunmusun. bende bu modeli almayı düşünüyorum. ilk izlenimlerini ve yorumlarını yazarsan memnun olurum. bir de dahili uydu alıcısı var mı bu ürünün

Ben samsung bayisinden aldım.3500 liraya.O kadar çok özellik var ki henüz hepsini gözden geçiremedim.Ama güzel televizyon.Dahili uydu alıcısı mevcut.Smart içeriğindne tam anlamıyla yararlanabilmek için hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacınız var.
  • Eger smart tv ozelligini goruntu kalitesinden onde tutmuyorsan panasonicin st-50'sini tavsiye edebilirim. Ama kesinlikle led istiyorsan unut, cunku plazma. Smart tv ozelligi var, 3d'si fena degil. Cok super bilgim yok ama genel olarak cok iyi bir fiyat performans urunu oldugunu soyluyorlar. Ben de evde bunu kullaniyorum ve gayet memnunum.

Edit: tv alinmis bile hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 30 Ağustos 2012; 22:05:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TripleSix

Eger smart tv ozelligini goruntu kalitesinden onde tutmuyorsan panasonicin st-50'sini tavsiye edebilirim. Ama kesinlikle led istiyorsan unut, cunku plazma. Smart tv ozelligi var, 3d'si fena degil. Cok super bilgim yok ama genel olarak cok iyi bir fiyat performans urunu oldugunu soyluyorlar. Ben de evde bunu kullaniyorum ve gayet memnunum.

Edit: tv alinmis bile hayirli olsun

Güldürdün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.