Şimdi Ara

3D Printer Limit Switchler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Benim 3d printerimin referansa gidiş yönlerindebir sorun var. Aşağıdaki resimde 3d Printerimin endstopların konumları var. X ve Y referans noktasına gittiği zaman tezghın konumu bu şekilde. Z hariç.. Ama gelgelelim Z yi referansa gonderdiğimde extruder aşağı iniyor. ama benim endstop um yukarıda. Repetier firmwaresini kullanıyorm. Configuration ayarlarını yapıyorum bu defa referans doğru ama endstop çalışmıyor elimle basıyorum durmuyor. Benim aklıma gelebilecek ne varsa yaptım bunu düzeltemedim. Varmı bir fikri olan lütfen bu konuda yardım edin.

    X ve Y endstoplar Normalde açık switch
    Z endstop Normalde Kapalı.

    Fotoğraftaki X ve Y konumları referansa gitmiş halleridir Z HARİÇ.
     3D Printer Limit Switchler Hakkında 3D Printer Limit Switchler Hakkında 3D Printer Limit Switchler Hakkında







  • Onun ayarı min max endstop şeklinde olması lazım eğer sizin z max değeri durduran end stop ise min i false max ı true yapmanız gerekiyor ayrıca no ve nc için de ayarlar var onu da düzeltmeniz gerekli ama bence Z nin yukarıda olması kullanışsız ve saçma olmuş çünkü yazmaya aşağıdan başlayacaksınız ve tablaya olan kağıt kalınlığındaki uzaklığı 0 almanız gerekiyor ve bunu en üst noktadan ayarlamanız çok zor bence siz endstop u aşağıya bağlayın yani 0 noktasına ve z endstop u z min olarak ayarlayın 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi anladım hocam. Hata bende o zaman. Bayaa bir araştırma yapmıştım fakat buna dikkat etmedim.Yani ben programdan Z home ya nasınca extruderin ucu heat bed in uzerine 0.05 civarı yaklaşıp duracak oyleyse.
  • mehmetaladag M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olması gerekiyor 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.