|
özelden yazdım |

|
özelden yazdım |
bir kac gundur elim snapmaker U1 on siparisine gidip geliyordu ki bambulab ayin 18 ine H2C icin tarih verdi. Acikcasi nasil bir sistem yaptiklarini cok merak ediyorum ama eger her kafa degistiginde filamenti ileri geri AMS e saracaksa snapmaker U1 i alacagim. 3D print dunyasi ilerliyor, modelleyebilmenin de verdigi ozgurlukle farkli materyaller ayni model icinde print edilebilir mesela TPU ve PETG gibi ama o is icin ozellikle TPU nin hotend icerisinde kalmasi gerek, tak cikar yapmamasi gerek. Aslinda H2D bu isi kismen yapabiliyor ama cok sinirli kaliyor. H2C nin bambulab icin bir tamam mi devam mi niteliginde bir urun olacagini dusunuyorum cunku prusa da asagi yukari 7 kafali bondtech INDx sistemini kullanan snapmaker U1 a benzer bir printer cikarmak uzere. Bambulab eger bu gelismelere cevap veremezse taci birakmak zorunda kalabilir. neyse 3 gun sonra neyin ne oldugu belli olacak. |
|
|
|
@orhanyor ve yardim edebilecek herhangi biri olursa cok sevinecegim. neptune 4 max e cartographer3d takmak icin 3x5015 fanli fan shroud bastim. 5015 fanlara JST ZH 1.5 mm 2-pin i lehimledim. sorun su ki hotend fanina taktigimda tum fanlar calisiyor ama model fanlarina taktigimda calismiyor. forumlarda polaritesinin ters olmasi gerektigi soylenmis. polariteyi degistirmek icin illa ki fan motorunun oradan mi kablolari cevirmek gerekiyor yoksa telin ortasindan kesip renkleri ters yapmak yeterli mi? |
|
|
|
CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
|
|
bende snapmaker u1 siparişi vermeyi düşünüyorum. epeydir konu hakkında yorumunuz yok. öğrenebildiğiniz yeni bilgiler var mı? teslim tarihiniz ne zaman? |
|
|
Snapmaker email yolladi, siparisler asagi yukari 1 ay erken gelecek diyor. Yani martin ilk haftasi snapmaker U1 elimde olacak insallah. TPU ve PETG karisimi modeller basmak icin sabirsizlaniyorum bu is icin olabilecek en iyi makinelerden, bakalim iyi bir printer olmasini umit ediyorum. |
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
O deneyimden bende gectim, ender 3 ile 2 senemi harcadim ama ozamanlar bambulab vitamin bile degildi baska care de yoktu. Sonrasinda prusa makine aldim oda bambulab a yakin bir deneyim sunar ama AMS sistemi 3d print sektorune verilmis en buyuk nimetlerden biridir. Filament degistirme isi o kadar kolaylasiyorki bilmeyene anlatmak zor. Nozzle isitma yok elle surme yok. Kapagi acip eskisi kaldirip yenisini koyuyorsun tum islem bu. Yerim olsa 2 tane AMS alirim ama simdi yeni printer geliyor yer iyice daralacak. Piyasada bambulabin her butceye gore modeli varken, gonul rahatligi ile baska printer onermek zor, insallah bulursun. |
|