Şimdi Ara

3D LCD TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 6 aydir BF3 ten uzak kalmamin acisini 3d lcd monitor le kapatmak istiyorum :) Daha once fazla 3d deneyimim olmadi. Fakat 3d lerde bana gore en buyuk sorunlardan birisi gozluk takildiginda renklerin solmasi. Bir diger istedigim ozellik ise flicker free olmasi. Yani bas donmesi ve mide bulantisina yol acmamasi gerekiyor. Onerebileceginiz modeller varsa benim icin cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 30 Temmuz 2012; 7:46:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

Herkese merhabalar. 6 aydir BF3 ten uzak kalmamin acisini 3d lcd monitor le kapatmak istiyorum :) Daha once fazla 3d deneyimim olmadi. Fakat 3d lerde bana gore en buyuk sorunlardan birisi gozluk takildiginda renklerin solmasi. Bir diger istedigim ozellik ise flicker free olmasi. Yani bas donmesi ve mide bulantisina yol acmamasi gerekiyor. Onerebileceginiz modeller varsa benim icin cok iyi olur.
    bf3 multisini 3d olarak oynamak iyi olmuyor
    nvidia 3d visionda görüntü biraz karanlık kalıyor ve ayrıntı biraz azalıyor
    ama mesela assassins creed n3dv ile çok iyi
    deneyen birine sormak lazım
    yani benim sana demek istediğim amacın 3d monitörü bf3 multi için alıyorsan hiç alma
    ama ben pek çok single oyunu 3d oynayarak keyf aldım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.