Şimdi Ara

SATILDI - i3-6100 // MSI Bazooka B150M // 840 EVO SSD // CORSAIR CV650 // CORSAIR SPEC-01 Carbide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI - i3-6100 // MSI Bazooka B150M // 840 EVO SSD // CORSAIR CV650 // CORSAIR SPEC-01 Carbide

Merhabalar, birkaç yıldır kullandığım kasamı satıyorum. Satma nedenim yeni pc toplama sürecinde olmam.

Tüm parçaların ilk sahibiyim, detaylı fotoğraflarını/faturalarını/kutularını vaktim olduğunda paylaşacağım.

Hiçbir parçada en ufak deforme, arıza vb. sorun yoktur. Hiçbir parça tamir görmemiştir. 3 ayda bir format attım ve düzenli olarak temizledim.

RAM'ler, ekran kartı ve monitör satılmıştır, fiyat güncel.

3-4 yıl güzel güzel beni idare etsin, 1080p oyun oynayayım, sorun çıkarmasın diyorsanız fazlasıyla memnun kalırsınız.

İyi günler, iyi forumlar dilerim  

Anakart: MSI Bazooka B150M (4 adet RAM Slotlu, Intel i7 destekli, 1151 Soket, DDR4 2133 MHz Destekli)

İşlemci: Intel 3,7 GHz i3-6100 [4 işlemci parçacığı (2+2), Intel HD 530 İşlemci Grafiği, 1151 Soket]

SSD: SAMSUNG 840 EVO SSD (120 GB, Okuma: 540 MB/s, Yazma: 410 MB/s, SATA 3.0, Boyut: 2.5")

Kasa: CORSAIR SPEC-01 Carbide

PSU: CORSAIR CV650 (650 Watt Güç Kaynağı/Power Supply)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Monitör ve RAM'ler satılmıştır, fiyat güncel  

• Tamamı satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.