Şimdi Ara

39.90 TL italyan stil canvas vinil Tablolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette dolaşırken buldum piyasdaa 90 100 tl olan canvas tabloları 39 tl ye satıyorlar kaçırmayın derim.

http://stilpazar.com/Tablolar,CA2-1806.html

• Hemen gelip bize haber vermek istedin, üşenmedin üye olup ilk mesajını attın.
  • Katılım zamanı: 24 Ağustos 2004; BAK BAKALIM KAÇ SENEDİR ÜYEYİM MESAJLARIM SİLİNMİŞ SANIRIM ANLAMADIM :S
  • yine bir Aşkı Memnu modası galiba yengesiyle yatan elemanın odasında asılı bu tablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut4003

Hemen gelip bize haber vermek istedin, üşenmedin üye olup ilk mesajını attın.

bu dedektiflikler de can sıkmaya başladı aslında
  • güzel fiyatmış.

bu mesajı yazmak için yeterli mesaj sayısına sahip miyim acaba...

edit: benim yazdığım bir sürü mesaj var ama mesaj sayım neden 0 görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsyn -- 15 Ocak 2010; 16:08:33 >
  • Arkadaşlar bu soruyu ben direk bir admin arkadaşa sordum. Sıcak fırsatlar gibi bazı forumlara yazılan mesajlar mesaj sayınızı artırmıyor. Ama diğer yerlerde yazdığınız mesajlar artırıyor. Arkadaşı suçlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvin85

quote:

Orijinalden alıntı: bulut4003

Hemen gelip bize haber vermek istedin, üşenmedin üye olup ilk mesajını attın.

bu dedektiflikler de can sıkmaya başladı aslında

boş adam napsın işi yok dedektiflik yaptığını sanıyor
  • İkinci el bölmün de o dediğin burada geçerli değil yada ben sürekli buraya yazıyorum ondan sayı aynı.
    quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Arkadaşlar bu soruyu ben direk bir admin arkadaşa sordum. Sıcak fırsatlar gibi bazı forumlara yazılan mesajlar mesaj sayınızı artırmıyor. Ama diğer yerlerde yazdığınız mesajlar artırıyor. Arkadaşı suçlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 15 Ocak 2010; 19:02:11 >
  • süpersin hocam eline saülık aylardır bu tablodan arardım ben de çok iyi oldu
  • 7 günde teslim ediyorlarmış çerçeve kalitesi nasılki? ona bakmak lazım
  • alın kredi kartıyla ödeyin, garanti var nasıl olsa kazıklanma ihtimali yok. banka parayı kaptırmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.