hocam bi kaç kişi yaş 28 yoklama kaçağı olduğun için hemen alırlar seni falan dedi öyle bi durum yok mu emin misinz yani şubat için |
|

hocam bi kaç kişi yaş 28 yoklama kaçağı olduğun için hemen alırlar seni falan dedi öyle bi durum yok mu emin misinz yani şubat için |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 6 Eylül 2021; 15:34:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Beyler donanım haberde geçmiş celplerin başlıklarına bakarken dikkatimi çeken şeyler oldu onları sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim. Celpleri birbirleri ile kıyaslamak için donanım haberdeki sayfa sayılarına baktım ve 2 tip veri belirledim.
Aslında 2. Veri daha doğru bir veri ancak bizim celbi diğer celplerle kıyaslayabilmek için 1. Veriyi de buraya yazıyorum. Celp -> 1. Veri / 2. Veri Kasım 2021 -> 3 / Yok Ağustos 2021 -> 1 / 22 Mayıs 2021 -> 2 / 32 Subat 2021 -> 26 / 109 Kasım 2020 -> 21 / 48 Ağustos 2020 -> 8 / 36 Mayıs 2020 -> 7 / 25 Subat 2020 -> 26 / 108 Kasım 2019 -> 38 / 219 İlk veriye bakınca geçmiş kasım celplerine göre bu başlığa çok az yazı yazılmış İkinci veriye baktığımızda ise Kasım ve Subat aylarında, Ağustos ve Mayısa oranla çok fazla kişi başlığa yazmışlar. Subatta giden kişi miktarı da kasım gibi yüksek. |
|
Aynen bende fark ettim. Pandeminin kontrol altına alınmasıyla belki başvuru az olmuş olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu sayfa hiç hareketli değil 1 Eylülde tarihler güncellenmese 3-4 sayfada kalırdık :D Sadece benim yorumlarımla 1 sayfa olmuştur. Cidden hareket yok bu Kasım 2021 celbinde. 22 Ekim'e kadar böyle olur muhtemelen. |
|
Evet hocam, yani forumda sayı olarak bir avuç insanız açıkçası. Fakat YouTube’da ‘Mehmetçiğin Sesi’ ve buna benzer birkaç YouTube kanalında Kasım celbi için yayınlanan bilgilendirme videolarında bayağı bir insan var. Bizim buradan daha fazla oldukları aşikar 😬 Ne yapmalı, nasıl yapmalı da onları foruma çekmeli :D |
|
|
Selam beyler, merak ettiğim bir konu var 2 önlisans ve lisans havacılık mezunuyum, subay veya astsubay gelmese de normal er olarak hava kuvvetlerine atma şansı var mıdır, yoksa denizde çıkabilir mi? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizb13 -- 9 Eylül 2021; 10:3:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bizim piyadede yoktu ama hukukçulara çıkma ihtimali çok yüksek. Büyük bir kısmı askerlik şubelerinde personel asteğmen olarak görev yapıyor. Bazıları da birliklerde meslekçi olarak disiplin subaylığı yapıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizb13 -- 9 Eylül 2021; 13:26:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Piyade okulunda makine mühendisi çok muydu? Sizin bölümünüz neydi acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.machine -- 9 Eylül 2021; 13:40:45 > |
|
Diğer kasım veya dönemlere nazaran bu kasım celbi belki bir tık sakin geçiyor gibi görünsede, yaklaşık 30-35 bine yakın başvuru olduğunu söylüyorlar. Bu rakamlardan 10 bin yedeksubay-astsubay seçimi yapılıyormuş. 6 bin kadar yedek subay, 3 bin yedekastsubay ortalaması varmış. Mezuniyetten sonraki ilk celp dönemi olduğu için herkesin uzun dönem çıkması zorlaşıyor malesef talep çok olduğu için. Vaziyet alın burası ekimde karışır. |