< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] (24. sayfa)
-
-
Birlik : K.K.LOJ.K.LIĞI İKM. K.LIĞI 21 İNCİ ANA İKM.MRK.K.LIĞI KH./BOR/NİĞDE Bilen varmı acaba nasıl bir yer
-
5 İNCİ KOR. İS.A. KH. VE KH.HİZ.BL./PINARHİSAR/KIRKLARELİ gelecek arkadaşlar yazabilir 3. kafile
-
Kırıkkale Yahşihan K.K.Loj. K.Lığı Müht. Ana. Dp. Komutanlığı . 3.grup / Er
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yedek subaylığa başvurdunuz, sonuç açıklanmadan bunu bedelliye çevirdiniz, bugün yedek subaylık çıktığını öğrendiniz, ne yapacağım diye mi soruyorsunuz? Bi şubenize sorsanız daha iyi olur.
-
Evet tecilli olduğum için tecil bitene kadar yoklama başvurusu değiştirme imkanı sunuyor sistem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu rehberi az önce bugünkü tecrübelerimden hazırladım, belki birilerinin işine yarar:
-
İskenderun Deniz 3.grup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Mesleki ve Takım komutanı olup olmadığımız ne zaman belli olur veya belli oldu mu ?
Aynı yere düşmüşüz 3.grup ne zaman teslim oluyor
Radyo dinleyip ayriyeten müzik atabileceğimiz telefon önerisi olan var mı beyler
+1
-
En güzel yere sen düştün dostum )) keyfini çıkar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung B310E
Hem radyosu var hem de 16 gb'ye kadar hafıza kartı destekliyor. Ses kalitesi de güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Var hocam, kardeşim oraya düştü
-35 dereceyi gördüm, geçen sene kasım döneminde gittim. Birliğim farklıydı. Ama yine erzurum da kaldım, hayırlısı olsun
Topçu Takım komutanısın meslekçi farklı bir olay veteriner, diş, sağlık vs gibi
25 ekimde tecilim bitiyordu, ben bir yere başvuru falan yapmadan yedek subay olarak Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı çıkmış. Sınıf Topçu görünüyor. Evrak alma da 25 ekim. Ben başvurmadan nasıl beni askere alıyorlar tecil bitmeden? Bir de bunu ertelemenin bir yolu yok mudur?
-
Tunceli komando var mı arladaşlar aranızda 3. Grup
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X