Şimdi Ara

384. Dönem Yedek Subay / Astsubay terhis sonrası harcırah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 384. dönem terhis olan yedek subay / astsubay arkadaşlar harcırah kanununa göre yol terhis sonrası harcırah almamız lazım. Hesaplama yöntemiyle ilgili bir kaç şey okudum fakat zamanıyla ilgili bir yazıya erişemedim kanunlarda bununla ilgili bilgisi olan varsa ( ne kadar yatar , ne zaman yar ) yazabilirse sevinirim . 383. dönem terhis olanlarda eğer aldılarsa terhis tarihinden ne kadar sonra yattığını yazabilirse iyi olur , şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeDiableRoug3 -- 2 Ağustos 2022; 14:54:40 >



  • 373. Dönemim. Maliye şubeden, hesabınızı kapatmayın 1 haftaya yatar demişlerdi, öyle de oldu. Dördümüze fix 1800 TL kadar yatmıştı. Bize terhis mahiyetinde izin kullandırmadılar. Üs komutanının emriydi. Son 1 hafta terhis işlemleri için Eskişehir'e gitmiştim.
  • 3100 tl yatmıştı bana. 383 dönemim. Ben tmi kullanıp erken bitirmiştim. Resmi terhis tarihinden 3 gün önce yatmıştı. Aylarca yatmayan devrelerde olmuştu. Bulunduğun yer ile evin arası alacağın para konusunda değişiklik gösterir. Ne zaman alacağınla alakalı net bi tarih bilemezsin. Bulunduğun birlikle alakalı.
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt

    Çok saçma gerçekten yani bu işin bir takvimi olmaz mı ya terhis olan çoğu arkadaş almış ben ve benim bulurduğum kolordu karargahındaki arkadaşlara yatmamış daha 15 inde de yatmazsa arayıp mutemetle konuşacağım.

  • LeDiableRoug3 kullanıcısına yanıt

    Geçte olsa illa ki yatar merak etmeyin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.