Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
698.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • intwine İ kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım şu an yedek subay. Acemi birliğini bitirdi. Ağrıda görev yapıyor. 7600 alıyorum ben demişti. Tabi orası doğu olduğu için biraz yüksek. Batı çıkarsa 5500 falan diye tahmin ediyorum.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    E-devlet üzerinden tercih yapan var mı acaba? Ben bir türlü tercih sayfasını bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksoycagatay

    Benim bir arkadaşım şu an yedek subay. Acemi birliğini bitirdi. Ağrıda görev yapıyor. 7600 alıyorum ben demişti. Tabi orası doğu olduğu için biraz yüksek. Batı çıkarsa 5500 falan diye tahmin ediyorum.
    Yedek Astsubay o kadar almaz diye düşünüyorum hocam. Bir de merak ettiğim konu şu, 6 ay yapanların izinleri ayda 1' e düştü. 12 ay yedek astsubay olarak yaptığımızda da aynı mı olacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha başvurular başlamadi herhalde astsubay için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Lisans diplomasını okuldan yeni aldıktan sonra mezuniyetim e-devlete düşmeden asal yoklama yaparsak yedek subaylık için herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
  • benimde 27 temmuzda ucders sinavim var 14 agustosa anca aciklanir son basvuru 31agustos dio neden gidemiyoz kasimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intwine İ kullanıcısına yanıt
    Yedek subay ve astsubay izinleri 926 sayılı kanuna göre oranlanarak bulunuyor.
    926 sayılı kanuna göre muvazzaf subay ve astsubaylar yıllık 30 gün izin ve 15 gün mazeret izin hakkı var. Muvazzaf subay ve astsubaylar için 12 ayın tamamı kıtada geçen süre. Yedek subay ve astsubaylar, 10 ay kıtada kalacağından 30 gün izin hakkının (10/12)'sini alıyor. Yani 25 gün izin hakkı olacak. 15 gün mazeret izni aynen devam edecek.

    Ekleme: yedek astsubaylar 4500 civarı alır. Terör ve sınır tazminatları ile maaş artıyor. Eskişehirde yedek subayım, temmuz maaşım 5500 civarı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 16 Temmuz 2019; 12:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 temmuz son başvuru tarihi sıkıntılı mezun olmayanlar var bende 27 temmuzda sınavım var anca 15 agustosa acıklanır
    16 agustosta yoklama yapıp kasımda celpinde gidemiyormuyuz ocak şubat celpinemi kalırım ?
  • Benim de zorunlu stajim var haliyle henuz diplomami alamadim. 31 temmuz a kalmadan diplomayi alabilirim belki ama asal basvuru icin diplomanin e-devlete dusmesi zorunlu mu acaba onu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, geçen sene mezun olduktan sonra aile hekimine gidip muayene olup tecil filan yaptırmıştım. Tecil bozdurursam tekrar muayene olmam gerekiyor mu? Bir de kasım celbi için son başvuru 31 temmuz mu, 31 ağutos mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andare -- 16 Temmuz 2019; 12:44:8 >
  • hasan520 H kullanıcısına yanıt
    kimse net bi bilgi sahibi degil yapacak bişey yok ocak şubat celpine kalırız
  • Bugün akşama kadar her şey belli olur. E-devlet sistemi'de muhtemelen çalışır hale gelir.
  • ilk 31 Ağustos' tu ama 1 ay erken olması ister istemez Kasım celbi öne çekilecek fikri uyandırıyor ama şu an söylentiden ibaretmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden ASAL yoklama başvurusunu yapanlar "Yedek Subay" seçeneği ile karşılaşıyorlar mı? Askerlik şubesi tecil bozduranlar veya askerlik süresi gelenler için böyle bir seçeneği göremiyor. Bu seçenek şuanda görünüyorsa bende tecili hemen bozduracağım ancak yok görünmüyorsa biraz daha bekleyip öyle bozdurmayı düşünüyorum yoksa sürekli bunun takip edilmesi gerekecek ve bir karışıklığa kurban gitmek istemiyorum :)

    Bu arada daha önce yoklamasını yaptıranlar için son başvuru 31 Ağustos. Ki Lisansını bitirdiklerinde tecil ettirenler varsa onlar zaten yoklama yaptırmış oluyorlar. Ayrıca bu erken celp dönemi ile ilgili askeri şubede ki memur 2020'de başlayacak dedi, kesin mi diye sorduğumda da evet yanıtını verdi. Yani Kasım'dan önce askere alma seçeneği dedikodu gibi duruyor.
  • Strathmore S kullanıcısına yanıt
    Lisansa baslamadan once muayene oldum ben yoklamali mi sayiliyorum? 31 agustos son gun oluyor o zaman umarim 31 agustos tayfasi b grubuna atilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksoycagatay A kullanıcısına yanıt
    dostum 4 yıllık mezunum, yedek subay mı 6 ay er mi kararsızım. subayların dağıtım yerleri karışık mı doğuda çıkabiliyor galiba. siz ne düşünüyorsunuz? artısı eksisi olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik şubesine bugün gittim. Kasım celbi için yedek subay ve yedek astsubay tercihleri için sistem henüz aktif edilmemiş. 1-2 gün içinde aktif hale gelecekmiş. E devlet üzerinden "ASAL askerlik hizmet tercihi işlemleri" sayfasından sistem açılınca gerekli işlemleri yapabileceğimi söylediler.Edevlete uygulama üzerinden giriş yapanlar web tarayıcısı üzerinden girip kontrol etsin çünkü sistemin uygulamaya gelmesi biraz zaman alabilirmiş. Son başvuru tarihi 31 Temmuz olarak güncellenmiş. Ağustos ayını beklemeyin o yüzden.
  • Mertingg M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeşim. Askerlik şubesi ilçede olduğu için gitmem biraz uzun sürüyordu. Allah razı olsun valla. Gidemiyordum bir türlü.
  • Tecilimi bozdurdum, kasım celbi için beklemeye geçtim. Hakkımızda hayırlısı.
  • 1 temmuz da islemleri halledip yedek subaylığa başvurarak kasım celbini beklemedeyim. hadi hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.